Kayınvalide konusunda tavsiye istiyorum.

Annesinden ayrılamıyorsa evlenmesin beyimiz. Bakıma muhtaç değilmiş annesi ne bu beraberlik sevdası. Kesin tavrını koy,ilerde kötü olmaktansa bugün olalım de.

bence kayınvalden istemediğini net bir şekilde her seferinde dile getirmeli. Ancak o zaman vazgeçebilir
o istemez olur mu hiç

Annesinden ayrılamıyorsa evlenmesin beyimiz. Bakıma muhtaç değilmiş annesi ne bu beraberlik sevdası. Kesin tavrını koy,ilerde kötü olmaktansa bugün olalım de.
Daha genç zaten maşallah yani. 70-80 yaşında insanlar kendi işlerini kendileri yapıp yalnız yaşayıp başkalarının huzurunu bozmuyorlar ne imreniyorum öyle insanlara Erkek evlat anneye baksın diye büyütülüyor zaten bu mantık olduğu sürece gelinlerin işi zor

valla bastan kavga et sen kırılıcana onlar kırılsın ananla yasamak istiyosan buyur de cek baska odaya git oda adem olan anlar yanii

85yaşında yalnız yasayan ve her işini kendisi yapan bir teyze tanıyorum.
Aslında kv evlenebilir mesela gençse düşünüyor mu öyle bir şey

Medeni 2 insan gibi konusamadiginiz bir adamla evlisiniz zaten. Nicin rest cekmiyorsunuz?

Ya ben ya ayri ev diyin. Size olan sevgisini de gormus olursunuz.

Kayinvaliden gencse masallahi var dedigine gore evlenebilirde gayet guzel. O zaman yalniz da kalmaz. Mutlu mesut yaşarsiniz :)

Evet güzel fikir ama kayınvalidem bunu olgunlukla karşılar mı bilemiyorum kendisi çok nazlı ve hemen ağlayan biri Oğlu da anasına düşkün haliyle
O naz oğluşuna biliyor nazı çekildiğini yoksa boşa dökülmezdi yaşlar gözden ama sen kv ikna etmelisin iyi birlikte oturma fikrinin hiçde iyi olunmadığını,seninde kendine göre yaşamak istediğini bunuda dramatik bi olaymış gibi yapılmasın diye konuş saygılı şekilde , hem çok doğal neden evlenir insan ayrı evim eşim olsun karışanım olmasın özencim gibi yaşayayım 1 evde 2 kadın çok bazen kendi annemize bile katlanmak zor iken birde kv dırdırından hiç çekilmez kararlı konuş inşaAllah hakkında hayırlı olur

Kabul eder bunu eşim senin annen de yalnız olsa onunla da yaşarım diyor ve yaşar da sorun yapmaz
Yaşar tabikii sonuçta evde onların çilesini sen çekeceksin beyzade tüm gün iş vs dışarıda nasıl olsa geldiğinde herşey süt liman bi derdini anlatmak istesen onu yalnız bulupda derdini tam anlatacak ortam bulamayacaksın ya çok yorgundur dinlemek istemez ya vs bahaneleri üretir evden uzaklaşır gitme dur desen anası karışır bırak oğlanı bi rahat diye kalırsın kv ile yine aynı evde iyi düşün henüz kv yerleşmemiş ......

"""Ev ev üstüne olmaz. Anneni çok seviyorum ama ufak tefek şeyler fazla yakın olunca dert olur. Arami bozmak istemiyorum. Yüzgöz olmuş es ve anne mi istersin huzurlu bir aile mi.. ve de bu konuyu bir daha acarsan annem ile aramı bozmaya niyetlisin demektir. Lütfen canım kapa artık bu mevzuyu.."""
???

Ben olsam ile başlayim cunku bazi konular goreceli tam olarak sunu soylerim " askim annen kendi duzenine alişmiş bir kadin. Bizde kendi duzenimizi yeni kurmaya calisiyoruz catismalar mutlaka olur sen arada kal istemem. O senin annen sen annenin yaninda rahat edebilirsin ama ben edemem. Annendir baş ustune ama sende benim annemin yaninda rahat edemezsin...
Ozel gunlerimiz olucak belki ben seni mumlarla karsilicam gecelik giycem tv izlemek istice rahat olmak isticez ve en onemlisi bunu istedigimiz gibi yapmak isticez. Ama annen sonucta rahatsiz etmemek adina hep sessiz olalim mantiginda olacaz.
Bu hoş degil ben hem bizi hem anneni dusunuyorum. Sen evinde rahat olmak istemezmisin düsünki cipsimizi kolamizi alip senle sarilarak film keyfi yapamycaz yapsak bile diken ustunde olacaz. En azindan sen olmasanda ben oyle olacam. Lutfen bu konuyu gozden gecir. Annen kendi evinde rahat olsun bizde kendi evimizde... Her evin duzeni farklidir. Herkes kendi evinde rahattir. Anlayis goster... "

Bu arada sanki kocam benden boyle birsey istemiş gibi yazmisim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…