Kayınvalide konusunda tavsiye istiyorum.

Canım seni çok iyi anlıyorum ben aynı evde apartmanda Değilim arada on dakika mesafe var ona rağmen aynı evde gibiyiz her akşam yemeğinde birlikte her yere birlikte bende Güler yüzlüyüm senin gibi mesafeli olmayı becermk lazım mesafeli olmak lazım çok zor Allah yardımcın olsun

Evet güzel fikir ama kayınvalidem bunu olgunlukla karşılar mı bilemiyorum kendisi çok nazlı ve hemen ağlayan biri Oğlu da anasına düşkün haliyle

off kocan annesiyle otursun hafta da bir sana uğrasın o zaman ne sıkıcı erkekler var yarebbim

Evlenmeden once keske bu meseleyi halletseydiniz
Altli ustu oturmak bile sıkıntı ama ayni evde olmaktan iyidir..
Esinizin birlikte yasama dusuncesi kotu bu kadar annesine bagli olmasi bence coooook kotu
Kabul etmeyin ..

Onlar da gelin bakmak zorunda gibi bakılıyor böyle bir şey şuan söz konusu bile olamaz.

5 dk mesafede.
Benden size tavsiye
yukarıda başka bişr bayan da yazmıs aynı şeyi
bunu eşinize güzellikle tatlı dille anlatın

sakin sinirle , bağırıp çğırarak bu işi halletmeye kalkmayın.

tamam kız da erkek de bakabilir ama ortada bakılacak bir insan yok ki

anne de bir acayipmiş, ben kendı annemı cagırsam gel bızle yasa dıye

kendısı gelmez evını yanlızlıgı düzenını özler

millet ne kadar yapışkan

Zaten o bize değil de biz ona gidip yerleşelim istiyor . Fedakarlık yapan hep gelinler olmalı yaşlılara saygı saygı saygı.
Sanki biz anamızdan evlenince kayınvalidemize bakalım diye doğduk. Anlayamıyorum kendi kızları olsa gönülleri razı gelecek mi kayınvalideye bakmasına

aa gelirmi kiyamazlar kizlarina ama el kizlarina gelin o valla kiyarlar tabi birxe begenmezler gelini..dini boyutu da evin hanimi isterse adam hanimina ayri ev acmasi gerekir boyle zorlamayla riza almadan olmaz.bunu da soyle o kocana canim..

aa gelirmi kiyamazlar kizlarina ama el kizlarina gelin o valla kiyarlar tabi birxe begenmezler gelini..dini boyutu da evin hanimi isterse adam hanimina ayri ev acmasi gerekir boyle zorlamayla riza almadan olmaz.bunu da soyle o kocana canim..
Zaten böyle bir konuda benim rızamı almadan karar verirsen olacaklardan ben sorumlu değilim dedim eşime. Ama ne kadar ciddiye aldı bilmiyorum kesinlikle kabul etmicem ama sonucundan korkuyorum eşimi çok seviyorum ve uzun yıllar hasret çektikten sonra kavuştuk birbirimize

hayr yani bir de hangi çağda yaşıyoruz , ne gerek var bu tarz şeylere
keşke evlenmeden evvel bu konuyu netleştirip evlenseydiniz
ben kv demi senede birkaç gün dayanamıyorum valla Allah yardımcınız olsun inş lehinize sonuclanır bu durum

Asla ama asla kv ile oturma. Mutlu gelin görmedim. Ablam bu durumu yaşıyor ve şuan çok mutsuz.

Hayir diyeceksin kendini savunmana gerek yok istemek mecburiyetinde degilsin kocanla evleniyorsun kv denle degil. Kimse seni kocandan baskasiyla yasamaya mecbur edemez.

Hayir diyeceksin kendini savunmana gerek yok istemek mecburiyetinde degilsin kocanla evleniyorsun kv denle degil. Kimse seni kocandan baskasiyla yasamaya mecbur edemez.
Hayır diyeceğim zaten de hayır dediğimde olabilecek şeylerden korkuyorum eşimle iplerin kopmasından

Anneannem 80 yaşında Ankara'da yalnız yaşıyor 18 yıldır

Köyde vs değil başkentte akrabası vs yok

Çocuklarından ikisi şehir dışında aynı şehirde olanların da en yakını yarım saat mesafede

Anneme gelse bile sıkılıyor

Kendi düzenim diyor beş kat merdiveni inip çıkıp yaşıyor

Eşiniz de korksun sizle iplerin kopmasından.. Yalnız siz korkmayın. Tavrınızı koruyun bence. İyiyken kötü olmaya gerek yok. Aynı eve asla olumlu bakmıyorum, görmedim mutlu olan.....

Belki valide de istemiyordur, o ne diyor?
Hayır belki kadın rahat, sizi istemiyor. Bu açıdan da bakmak lazım.

Hayır diyeceğim zaten de hayır dediğimde olabilecek şeylerden korkuyorum eşimle iplerin kopmasından

Kismet bu konuyu cozmeden evlenmeyecektin o zaman, sana dayatmayla bunu yapmaya calisirsa eline ne gececek isi inatlasmaya goturecekse zaten illaki ipler kopacak. Erkeklerin genel huyudur iki bagirirlar uste cikmaya calisirlar sende bundan cekinirsen hemen kabul edersin asil o korksun iplerin kopacagindan sen neden korkuyorsun ?
Neden bunu kabul etmen gereken bir mecburiyetmis gibi onune suruyor ? Sunu hic unutma senin diretmen degil asil onun istegi garip. Kim evlenir evlenmez ortada acil bir durum yokken kv ile yasamak isterki. Evlenirken keske evlensemde kv demle her gunumu bas basa gecirsem diye hayal etmedin herhalde.
Erkege hava hos anasinin yaninda dort bacak yatarda utanmadan poposunuda kasir senide oper hatta yuzsuzse dahada fazlasini yapar olan sana olur, kendi evinde emanet gibi omur boyu elin kadiniyla burun buruna ne ozelin kalir ne mahremin. Turp gibi gencecik kadinmis odanda gulussen duyar, gece kalksan duyar, kavga etsen duyar.
Allah kimseyi mecbur birakmasin cidden cok zor bir durum ozellikle evliligin basinda temelli kotu henuz kocana onunla hayata alisamamisken birde anasi cikiyor ordan. Isin yoksa kendi evinde hazirolda dur surekli, durmasanda yuz goz olursun gun gectikce cidden cok kotu.
Kendi evinde mahremini saklamak zorunda kalmak falan cidden zor bence ne et et kesinlikle kabul etme sen korkacagina o korksun iplerin kopacagindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…