Canım seni çok iyi anlıyorum ben aynı evde apartmanda Değilim arada on dakika mesafe var ona rağmen aynı evde gibiyiz her akşam yemeğinde birlikte her yere birlikte bende Güler yüzlüyüm senin gibi mesafeli olmayı becermk lazım mesafeli olmak lazım çok zor Allah yardımcın olsunMesafeyi koruyabileceğimi zannetmiyorum ya çok güler yüzlü olurum yada çok asık suratlı, duygularımı çok çabuk belli ederim benEşimle huzurumuzun olacağını asla düşünmüyorum aynı evdeyken
Evet güzel fikir ama kayınvalidem bunu olgunlukla karşılar mı bilemiyorum kendisi çok nazlı ve hemen ağlayan biriKv ile konuş açıkcası anlat ben beraber yaşayıp seni kırmakdan çekinmiyorum ve aramızın vs sebebler dolayısı ile soğukluk olacak olmasın diyede aynı evi paylaşmak beraber oturmak istemiyorum beni anlayışla karşıla sende genç yeni evli oldun lütfen oğluna söyle hepimizin huzurlu olması için en mantıklısı bu
Evlenmeden once keske bu meseleyi halletseydinizSelamlar kızlar.
Yeni evliyim uzun flört sonrası çok severek eşimle evlendik. Benim derdim eşimin annesiyle birlikte oturmamızı istemesi. Kayınvalidemin eşi yok, kızıyla birlikte yaşıyor(kızı sözlü) .Kayınvalidem genç sayılır maşallahı var yani kızlar. Bu arada zaten yakın oturuyoruz. Ben birlikte oturmaktansa yanyana veya alt alta ayrı evlerde oturmaktan yanayım ama eşim annesi yalnız kalacak diye istemiyor ona kalsa dublex ev alıp beraber oturmalıyız.
Eşim daha evlenmeden birlikte yaşama konusunda konuşuyordu ve ben istemediğimi net şekilde söylüyordum hala da söylüyorum. Sizden eşimi nasıl,ne şekilde bu fikirden uzaklaştırmam konusunda yardım istiyorum. Çok zor durumdayım zaten kendi ailem şehir dışında onlardan uzaktayım bir de eşimle bu konu her açıldığında kavga ediyoruz uzaklaşıyoruz sanki
Benden size tavsiyeOnlar da gelin bakmak zorunda gibi bakılıyor böyle bir şey şuan söz konusu bile olamaz.
5 dk mesafede.
herkesin anasi var bi onlar da ana var sanki bizim annelerimizin de bize kizlarina ihtiyaclari var biz annem da annem diyormuyuz baslarim bunlara ne bu boyle"Yapacak bir şey yok annemi yalnız bırakamam bende istemiyorum ama o benim annem sonuçta" diyor
Benden size tavsiye
yukarıda başka bişr bayan da yazmıs aynı şeyi
bunu eşinize güzellikle tatlı dille anlatın
sakin sinirle , bağırıp çğırarak bu işi halletmeye kalkmayın.
tamam kız da erkek de bakabilir ama ortada bakılacak bir insan yok ki
anne de bir acayipmiş, ben kendı annemı cagırsam gel bızle yasa dıye
kendısı gelmez evını yanlızlıgı düzenını özler
millet ne kadar yapışkan
Canım taşımayın bile.Onlar da gelin bakmak zorunda gibi bakılıyor böyle bir şey şuan söz konusu bile olamaz.
5 dk mesafede.
aa gelirmi kiyamazlar kizlarina ama el kizlarina gelin o valla kiyarlar tabi birxe begenmezler gelini..dini boyutu da evin hanimi isterse adam hanimina ayri ev acmasi gerekir boyle zorlamayla riza almadan olmaz.bunu da soyle o kocana canim..Zaten o bize değil de biz ona gidip yerleşelim istiyor . Fedakarlık yapan hep gelinler olmalı yaşlılara saygı saygı saygı.
Sanki biz anamızdan evlenince kayınvalidemize bakalım diye doğduk. Anlayamıyorum kendi kızları olsa gönülleri razı gelecek mi kayınvalideye bakmasına
Zaten böyle bir konuda benim rızamı almadan karar verirsen olacaklardan ben sorumlu değilim dedim eşime. Ama ne kadar ciddiye aldı bilmiyorum kesinlikle kabul etmicem ama sonucundan korkuyorum eşimi çok seviyorum ve uzun yıllar hasret çektikten sonra kavuştuk birbirimizeaa gelirmi kiyamazlar kizlarina ama el kizlarina gelin o valla kiyarlar tabi birxe begenmezler gelini..dini boyutu da evin hanimi isterse adam hanimina ayri ev acmasi gerekir boyle zorlamayla riza almadan olmaz.bunu da soyle o kocana canim..
hayr yani bir de hangi çağda yaşıyoruz , ne gerek var bu tarz şeylereZaten o bize değil de biz ona gidip yerleşelim istiyor . Fedakarlık yapan hep gelinler olmalı yaşlılara saygı saygı saygı.
Sanki biz anamızdan evlenince kayınvalidemize bakalım diye doğduk. Anlayamıyorum kendi kızları olsa gönülleri razı gelecek mi kayınvalideye bakmasına
Selamlar kızlar.
Yeni evliyim uzun flört sonrası çok severek eşimle evlendik. Benim derdim eşimin annesiyle birlikte oturmamızı istemesi. Kayınvalidemin eşi yok, kızıyla birlikte yaşıyor(kızı sözlü) .Kayınvalidem genç sayılır maşallahı var yani kızlar. Bu arada zaten yakın oturuyoruz. Ben birlikte oturmaktansa yanyana veya alt alta ayrı evlerde oturmaktan yanayım ama eşim annesi yalnız kalacak diye istemiyor ona kalsa dublex ev alıp beraber oturmalıyız.
Eşim daha evlenmeden birlikte yaşama konusunda konuşuyordu ve ben istemediğimi net şekilde söylüyordum hala da söylüyorum. Sizden eşimi nasıl,ne şekilde bu fikirden uzaklaştırmam konusunda yardım istiyorum. Çok zor durumdayım zaten kendi ailem şehir dışında onlardan uzaktayım bir de eşimle bu konu her açıldığında kavga ediyoruz uzaklaşıyoruz sanki
Hayır diyeceğim zaten de hayır dediğimde olabilecek şeylerden korkuyorum eşimle iplerin kopmasındanHayir diyeceksin kendini savunmana gerek yok istemek mecburiyetinde degilsin kocanla evleniyorsun kv denle degil. Kimse seni kocandan baskasiyla yasamaya mecbur edemez.
Hayır diyeceğim zaten de hayır dediğimde olabilecek şeylerden korkuyorum eşimle iplerin kopmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?