Kayınvalide mağdurları dertleşelim..!

kallavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
22
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben kayınvalidem ve eltimle problem yaşıyorum. ikiside bana cephe almış durumdalar. Aileye son katılan benim ve o yüzden beni çekemiyorlar. bana neler yaptıklarını anlatsam buraya sığmaz. Arayı hoş tutmak için elimden geleni yaptım ama anlamıyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Destek bekliyorum:(

cnm merhaba ,bende kayınvalıdemden cok cektım. sımdı konusmuyoruz, nalet bırı dıyebılırım. senın kı ne derece bılemıcem ama sadece kendını ezdırme derım ama aranızda yasananlarıoda bılmedıgım ıcın fazla yorumda bulunamayacagm

konu ilgili bölüme taşınmıştır
bölüm editörü arkadaşımın bilgisine a.s.

benım kayınvalıdemde oyle ıyı benımlede ıı gecınıyor ama su altından saman yuruten cınsten ne yaparsa yapsın umursama bıle sen eşınle mutlu ol bunuda onlara goster (fazlasıyla) yaptıklarından rahatsız olmuomus onları umursamıyormussun gıbı davran o zaman bırakıcaklardır senınle ugrasmayı en azından ıstedıklerını yapmalarına (senı huzursuz etme gıbı) ızın vermemıs olursun cnm kaydirigubbakcemile5

bu konuyu açandan Allah razı olsun ya bu kaynanaların hepsimi problem hiç iyi olanı yok mu?
daha bikaç saat önce kaynanam geldi bize eşim çocuklar yemek yiyoduk
başladı bağırmaya ben gelmesem siz arayıp sormucanız da işte beni istemiyonuzda
geçen haftanın yedi günü gezmekteydi daha bugün evde sanki evde oturduda ben gitmedim ziyarete
neyseki kocacığım durumu idare etti gelcektikte evde yoktun falan dedi

ayyy neçok uzattım

neyse az önce evine gitti akşam eltisine gitcekmiş

Yapacağın tek şey kendi mutluluğuna bakmaktır. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar, sen keyfine bak takma onları kafana.

Ya biride cikip, kaynanami cok seviyorum desin ya.. Valla simdi baslik acacam, kaynanasini sevenler diye:)..
Dünyada ne cadi kaynanalar varmis..

Ya biride cikip, kaynanami cok seviyorum desin ya.. Valla simdi baslik acacam, kaynanasini sevenler diye:)..

Ben bekarken bir arkadaşım kaynanasına cadı demişti de kızı azarlamıştım ne ayıp o senin kaynanan ,büyüğün diye.
Şimdi kızı görsem özür dilicem ,demekki bazı kaynanalar büyük gibi olmuyormuş.
Hayat işte,insana neler öğretiyor..:1closedeyes:

:) ben diyim o zaman.. doğrusu kayınvalidemi çok seviyorum. kendi oğlundan çok beni kayırır. Hatta eşim arada takılır sen mi evlatlarısın ben mi belli değil diye. Allah eşimin ailesinden razı olsun. Yeni evlenecek arkadaşlara da en azından benimki gibi bir kayın aile versin inşallah Allah'ım.
not: nispet yapmak vs için yazmadım hanımlar. Burada maalesef öyle zor durumlar yazılıyor ki eşlerin aileleriyle ilgili hani yeni evleneceklere birazcık da olsa moral olsun istedim. Üzülüyorum bir sürü iç acıtan hikayeleri okuyunca :(

:) ben diyim o zaman.. doğrusu kayınvalidemi çok seviyorum. kendi oğlundan çok beni kayırır. Hatta eşim arada takılır sen mi evlatlarısın ben mi belli değil diye. Allah eşimin ailesinden razı olsun. Yeni evlenecek arkadaşlara da en azından benimki gibi bir kayın aile versin inşallah Allah'ım.
not: nispet yapmak vs için yazmadım hanımlar. Burada maalesef öyle zor durumlar yazılıyor ki eşlerin aileleriyle ilgili hani yeni evleneceklere birazcık da olsa moral olsun istedim. Üzülüyorum bir sürü iç acıtan hikayeleri okuyunca :(

Niye nispet olsun canım,Allah muhabbetinizi bol etsin inşallah.İyi kaynanalar yok mu çevremizde çok var ama bize iyisi denk gelmedi işte.Allah kötüleri de iyi etsin.

bende az önce bi sorun yaşadım aynı binada oturuyoruz kaynanamla dün bi yere gitmiştim geldiğimde uğramadan kendi evime çıktım bugün gelmiş bana hiç uğramadan yukarı çıkıyosun geldinmi gelmedinmi anlamıyoruz dedi bende niye terliklerimin altına sünger yapıştırcak olan sizsiniz anlamıyomusunuz geldiğimi dedim astı suratını indi aşağıya :)
kaynanam benim alt dairemde oturuyo terliklerim çok ses çıkarıyo diye sürekli bana bu lafı sölüyoda bende ondan öle dedim :)

bende az önce bi sorun yaşadım aynı binada oturuyoruz kaynanamla dün bi yere gitmiştim geldiğimde uğramadan kendi evime çıktım bugün gelmiş bana hiç uğramadan yukarı çıkıyosun geldinmi gelmedinmi anlamıyoruz dedi bende niye terliklerimin altına sünger yapıştırcak olan sizsiniz anlamıyomusunuz geldiğimi dedim astı suratını indi aşağıya :)
kaynanam benim alt dairemde oturuyo terliklerim çok ses çıkarıyo diye sürekli bana bu lafı sölüyoda bende ondan öle dedim :)

niye aynı binada oturdun canım baska bi seceneğin yokmuydu

bina onların canım zamnında babası yapmış kaynanam üstünde ben benim üstümdede eltim oturuyo eltim çok ii anlaşıyorum allah bozmasın ama kaynanamla öle değil malesef

canım ya bu anlayışa sinir oluyorum tepelerine kat çıkarlar oğulları otursun diye
halbuki burayı kiraya verin istediğiniz yere tasının diye teklif bile eden olmaz

bu sene izine geliyormusunuz....

hayir anne gelemicez.....

neden gelemiyormusunuz baciimmm......:1shok:

yeni tasindik para yok bacciiimmmm.....kötükedihüso

sesini duymak dahi istemiyorum:kahve:

Ben de seviyorum arkadaşım kaynanamı, özlüyorum bile bazen.. Her yıl gelsin isterim (Kesinlikle gelirken getirdiği nefis çikolata, kahvelerle ilgisi yok :P ) Acaba bu sevgi Almanya kadar uzakta olmasından olabilir mi:1shok:

genelde ilk gelin sevilmez ve ikinciyle nispet edilir ama sende tam tersi olmuş.her iki durumda da yapılacak tek şey; elalem ne derse desin hadi hadi hadi demektir bence,hem kaynanaya,hem eltiye.Allah muhabbetlerini artırsın canım.senin uzak olman daha iyidir inan

Back
X