Kayınvalide misafirini bana çağırmış

Ablacım sizin şu anda öncelikli sorununuz misafir ağırlamayı düşünmek olmamalı.
İlk önce sağlıkla ilgili durumunuzu netleştirin.
Ardından eşinizin derdi neymiş?
Onu öğrenin.
Hiç bir sebep eşini hastanede yalnız bırakmak,ilgilenmemek için gerekçe olamaz.
Ardından kayınvalidenize sağlık durumunuzun şu anda misâfir ağırlamaya uygun olmadığını ve tüm bayram organizasyonunu iptal etmek istediğinizi söyleyin.
Bundan sonra da kadir kıymet bilmeyen kocanızın ailesine iyilik-ağırlama teklif etmeyin.
Normalde eş ailesi iyiyse,zararsızsa,
eşle ilgili sorunları onlara yansıtmama taraftarıyım ama sizln eşinizde,
fırsatını bulduğunda sizi üzüp,ezecek bir kapasite olduğunu düşünüyorum.
Umarım yanılıyorumdur.
Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Rica ederim canım, insanlar anlayışsız. Kendince sizde misafir ağırlayıp kendi evinde döküntü yapmayacak belki de. Siz hastayım deyip kabul etmeyin en doğrusu bu gibi.
Evet uğraşmak istemedi attı benim üstüme. Aramadı bugün arayacaktı gelelim mi gelmeyelim mj diye arasın rahatsız olduğumu söyleyeceğim

Ben misafiri mahcup etmeyin derim. Agirlayin misafirinizi ama kendinizi cok yormayin. Kv agir yemekler yapmak istiyorsa yapsin kendisi. Baska bir gun uygun bir dilde boyle emri vakilerden hoslanmadiginizi soyleyin ama. Kendisini ve gelecek misafiri kirmak istemediginizi ama zor durumda kaldiginizi belirtin. Esinizle olan meseleye gelince tartismanin nasil geclistigini bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama ne olursa olsun size destek cikmasi gerekirdi.

Kayınvalidenin aynı şehirde evi varken yatılı olarak evinize davet etme sebebiniz ne ? Belliki sevmiyorsunuz da. Gelecek kişi 1 kişi demişsiniz ee bunda da sorun yok zaten yemek yapılacak kv bende yaparım demiş. Sorun kocanız o adam için hiç birşey yapmam.

Öncelikle yorumunuz için tesekkür ederim bu bayram ilk ve son olacak bizim evde. Iyiligin yaramadığını anlamış oldum malesef.. insallah detayli bir kontrole gidecegim cunku suan yattigim halde bile heryer dönüyor.. yarin ne yapmam gerektigiyle ilgili yorunlarinizi merak ettigim icin giriyorum internete.. esim aslında boyle biri değildir ailesine ezdirmez, aslinda onlarda hic ezmek istemediler o yüzden şaşkınım kayinvalidenin emrivakisine.. bende esirgemem lafimi birazda çekinirler esimle benden kötü birsey ama ipin ucunu verirsem kaçacak biliyorum.. tekrar teşekkür ederim

Yattığınız yerde bile başdönmesi varsa KBB uzmanına görünün,vertigo olabilir.

Vertigo olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.Esiniz sizin yanınızda olsa eminim kalkar yaparsiniz da.cok pervasız bir eşiniz var.yerinizd3 olsam kabul etmem misafiri rahatsızım doktor dinlen dedi derim.esinizle aranız bozulacak eminim.ama zaten bu şekilde de bozuk.yorulmamis olursunuz yatın uyuyun sizde

Eşiyle
Yattığınız yerde bile başdönmesi varsa KBB uzmanına görünün,vertigo olabilir.
Siz soyleyince baktim neredeyse bütün şikayetleri var, en iyisi kbb ye muayene olmak

Kv'nizin misafirinden önce çözmeniz gereken daha büyük bi mesele var. Kocanız. Acillik oluyorsunuz ve adam aramıyor bile. Sorununuz kv'nizden daha büyük.

Evet sikayetlerine baktım neredeyse çoğu bende mevcut kbb ye muayene olacağım ilk once, yukarda bir arkadaşa söyledim esim yanimda olsa iyi kötü elimden geldigince yapmaya çalışırdım ama cok dokundu değersiz hissettim kendimi. şuan şaşkınım zaten nasil davranmam gerektiğini de bilemiyorum. Yanlış birsey söyleyip haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum

Ben de eşimin ailesi ile çok nadir görüşmemize rağmen problem yaşıyoruz.kv bana emrivaki ile gelse çok bozulurdum ama cvp verirdim.bence bu defa iptal edin .birdaha bu şekilde olmaması için uyarın.
Bazen bu kvleri anlamak zor.bizde de eşimi arar ben gelecem diye.o da ayda yılda bir gelir ben de eşime bir daha bana sor beni aramasını söyle dedim.hizmet eden benim .evin kadını benim demistim.bakalim

Allah sizinde yardımcınız olsun sizi aramak varken eşinizi aramasi ayip sonuçta onlara bi cevap vermesi için esiniz yine size soracak bir planin var mi diye bu kayinvalideleri anlayamıyorum ya

Allah sizinde yardımcınız olsun sizi aramak varken eşinizi aramasi ayip sonuçta onlara bi cevap vermesi için esiniz yine size soracak bir planin var mi diye bu kayinvalideleri anlayamıyorum ya
Bir planı yok zaten kayınvalideyi evine davet etmiş.

Konu sahibi burada için içini yiyeceğine ara teyzeyi güzel bir dille kırmadan ben çiçek kızda iftar etmek istiyorum demişsiniz kayinvalidem söyledi. Çok memnun oluruz fakat şu aralar rahatsızım yarın tekrar hastaneye gideceğim başka zaman ağırlamayi çok isterim deyip mevzuyu üzerinden at. Kayinvalide yapmış zaten emrivakisini ona da bir ara dersin zaten yaptığı yanlışı geç olmadan çözmeye bak yoksa yarın nurtopu gibi davetin var

Ben de bir aksam atesler icinde kivraniyorum 39 dan asagi dusmuyor tel caldi.Arayan kv kisisi toplamis misafir getirecekmis bize.Ben demeye firsat kalmadan ikramimizi da getiricem dedi esim hasta diyor kadin tutturdu geliyoruz diye.10 dk sonra bir dolu misafir ve ben ruh gibi bir suratla ve pijamalarla karsiladim o halimi gorduler saatlerce oturdular inanmazsiniz.Yediler ictiler getirdiklerini,bulasiklari etrafi oylece birakip cekip gittiler.Onlar gidince ben de esimle bir guzel kavga ettim hasta halimle bu nedir boyle diye..Yani el kisisi acimaz sana..kendi kizlari olsa asla bunu yapmazlar

Bayılmalarınız psikolojik anlaşılan, eşiniz de ilgi çekmeye çalıştığınızı düşündüğü için ilgi göstermiyor olabilir, ciddi bir hastalığa rağmen göstermiyorsa eğer sorun var derdim.
Kv, size sormadan davet etmiş ama siz zaten kvyi ağırlayacaktınız yani bir kişi daha fazla ağırlamayı çok büyütmüşsünüz, ne benim yapacaklarım bu kadar sen daha fazla yapacaksan buyur mutfak senin diyip içeriye geçeceksiniz, ayrıca kahvaltılık konulması zahmet değil, yani sizin bu kadar tepki vereceğiniz birşey yok
Siz aslında eşinizin sizi umursamayışına gıcık oluyorsunuz, hastane olayı bile işe yaramadı şimdi şimdi kinlenme moduna girdiniz. Ama asıl neden ne çözemedim

Çok vicdansızlarmış. Bari öylece bırakıp gitmeselerdi.

El acımıyor gerçekten.. isterse sürünsün gelin hizmet etmeli modundalar.. sonrasi karı koca kavgası malesef. Beni anlayip yorum yazdığınız icin tesekkür ederim

Ahhh çok snirlendim şuan tabiki yemek yapma yat uyu veya kusura bakma anne ağırlayamam kimseyi de demicem bunlar sana ve tüm gelinlere yakışmaz ama mutlaka bunu daha sonra kayınvalidene kesin ve net bir dille söyle birdaha tekrarlanmasın.. biliyorum çok zor olacak ama balık baştan kokar canım benim kayınvalidenin bu alışkanlığını kesmeyi başarmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…