Normal şartlarda insanlara boşan kurtul , o pisliğin parasını yeme diye nasihat ederim hep ama şu durumda bu ailenin donuna kadar al arkadaşım. Dava üstüne dava aç, sürünsün pislikler, olmadık rezillik çıkart ve mutlaka dna testi yaptır, bir de onun için dava aç, burunlarından getir bu pisliği
Aaaa kayınvalide de salak çıktı. Bunlar bu kadar zenginse en iyi avukatları tutmuştur. Avukatları hiç uyarmıyor mu bunları? Konu iyice ilginç bir hal almaya başladı. Sırada kayınpeder var bakalım one salaklık yapacak
Zaten esim actigi bosanma davasinda bebegin ondan olmadigini dile getirmis biz de karsi dava actik ve DNA testi istedik. Her turlu maddi manevi tazminat taleplerini avukatlarim hallediyor hem de normalden cok fazla talep ediliyor durumlari goz onune alinarak. Ihtiyacim yok belki ama canlari acisin istiyorum.
Bence onlarda bebeğin eşinden olduğunu gayet iyi biliyorlar yazlık kurtarma çabası
O çok övündükleri aile itibarlarından vur onları sana iftira atan şer...in bütün kirli çamaşırlarını dök ortaya
Yazligi sakin devretme dna sonucu cikinca da hemen hepsine hakaret davasi ac madem bu kadar zenginler biraz da bebegin yesin paralarini, asla gurur yapma cocugunun bir evi olsun bu zamanda ev almak kolay mi
Bebek dogsun torunum da torunum diye yavsarlar sana bak görürsün
Ne kadar adi kalitesiz bir aileymis bunlar ya
Böyle kelimeleri sık sık kullanmayı normalde sevmem ama bazı insanlar gerçekten safi şerefsiz soysuz haysiyetsiz.
IyyIhtiyaclari olsa neyse diyecegim ama ihtiyaclari yokken sadece cirkinlesmek icin yapiyorlar bunu
Inanin ben pek bilmem aile islerini. Hic de merak etmemistim ama en iyi bildigim ne olursa olsun ort bas edilir benim sesim ciktigi icin goze battim zaten
Tatlım yaşın genç eminim bence çok iyi düşün şu an seni destekleyenler bebeğini büyütürken yanında olmayacak....ben olsam aldırırdım bebeği.aynı zamanda dna testi de isterdim.bir çocukla hiçbir yere sığmazsın.bu çocuk büyüyecek ve babasını merak edecek.iki farklı ailesi olacak.yaşarken babasız büyüyecek ve sen nefret ettiğin bi adamın çocuğunu ve nefret ettiğin bi sülaleden bir çocuğu büyütebilecek misin?zor bir karar.eminim benim için acımasız diyorsunuz. Ama şu an sinirlisin sakinleştiğunde pişman olacağın kararlar verme.hayat uzun karşına elbet biri çıkacak ve belkide çocuğunu istemeyecek.öfkeyle kalkıp zararla oturma.
Hayat kısa....tek başına çocuk büyüterek ömrünü tüketme...ilerde sevdiğin bir insanla beraber büyütebileceğiniz çocuklar yap...naçizane fikrim bu...inşallah kırmamışımdır...sevgiler
Soy dediğin nedir zaten yahu insanoğlunun uydurduğu bişey sonuçta hepimiz aynı toprağa gireceğiz. Hem şanlı olsalar nolur içleri pislik olduktan sonra.Soy sop dedikleri toplum icindeki adlari baska bir sey degil. Taninmis bir aile olmalari siyasette de bulunduklari icin.
Yoksa sanli bir soylari falan yok iste sirf egolari yuksek parayla her seyi yapabileceklerine inaniyorlar.
Violetto sana önceden de yazmıştım yine yazıyorum; lütfen bu aileye güvenme. Bir mesajında Kıbrıs'da ki durum yüzünden test sonuçlarını değiştiremezler yazmışsın ama lütfen olaya böyle bakma. Tedbirini al. Üç ya da dört yerde yaptır ve onlar bilmesin. Kendin yazmışsın parayla her şeyi yaptırabileceklerini sanıyorlar diye. Aman diyeyim gözünü dört değil hatta beş mümkünse altı aç. Ben korktum bu aileden ne yalan söyleyeyim. Adamın aldatmasını geçtim bebeğin ondan olduğunu bildiği halde değil diye inkar etmesi ve bunu dosyaya koyduracak kadar bir yerlere bir şeylere güvenmesi hayra alamet değil.Soy sop dedikleri toplum icindeki adlari baska bir sey degil. Taninmis bir aile olmalari siyasette de bulunduklari icin.
Yoksa sanli bir soylari falan yok iste sirf egolari yuksek parayla her seyi yapabileceklerine inaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?