Aileden geliyor zenginlikleri. Sansli dogmuslar. Kayinvalidem de aileye gelen bir 'gelin' ama sanki kendi soyuymus aile gibi davranir hep.
Su asamada satmamin olumsuz oldugunu soyluyor avukatlarin
Kendi basina mesaj atmistir kimseye soylememistir korkusundan. Esinden de oglundan da cok korkar ama yapacagindan geri durmaz
Hamile kaldigim donemde bizde kalan bir erkek arkadasim sebebiyle bu iftirayi atiyorlar. Bu arkadasim esimin de arkadasi ve homoseksuel zaten, amac ortaligi bulandirmak yani
Tabii ki de hicbir sey dememistir. Kayinvalidem esinden de oglundan da cok korkar. Zaten oglunu koruyacagina emindim sadece bu kadarini beklemiyordum.
Evet birlikteyiz kardesimle. Olanlardan o da etkilendi malesef.
Evet gittikce kendini batiriyor farkinda degil.
Evet demez kayinvalidem korkar zaten oglundan ve asla gik cikarmaz ne yaparsa yapsin.
Ben aldatildigini bilmiyordum yeni ogrendim.
Babasi ve ailesi karaktersiz oldugu icin bebegimin canina kiymam. Bu soz konusu bile degil. Ne olursa olsun benim bebegim o, ben yetistirecegim onlar gibi olmayacak. Benim kendi ailem bu aileden beter ama ben onlar gibi olmadim dayak ve iskenceyle buyudugum halde. Bu genellemeye katilmiyorum.
SEnin ex kaniş uçmuş uçmuşMerhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
'Avukatin ne derse desin ben sana istedigimi yazarim. Ne olmus oglum aldattiysa, sen bu aileye girmeyi kolay mi sandin? Biz hic aldatilmadik mi sandin? Seni kendi kizim gibi bellemistim ama sen ilk hatasinda oglumu hice saydin. Ben bu ailede aldatti bosandi lafini dolastirmam. Hic bosanma gordun mu sen bizim ailemizde? Bize gelin gelmek icin yanip tutusanlar var ne istedin de yapmadik sen en ufak hatada butun imkanlari nasil elinin tersiyle itersin? Anlasmali sessizce bosanin seni kimse tanimaz ama ben ailemi boyle olaylarla malzeme etmem. Bunu iyi dusun.'
Mesaj bu... Hic cevap yazmadim, silmedim de avukatlara gonderdim hemen.
Merhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
'Avukatin ne derse desin ben sana istedigimi yazarim. Ne olmus oglum aldattiysa, sen bu aileye girmeyi kolay mi sandin? Biz hic aldatilmadik mi sandin? Seni kendi kizim gibi bellemistim ama sen ilk hatasinda oglumu hice saydin. Ben bu ailede aldatti bosandi lafini dolastirmam. Hic bosanma gordun mu sen bizim ailemizde? Bize gelin gelmek icin yanip tutusanlar var ne istedin de yapmadik sen en ufak hatada butun imkanlari nasil elinin tersiyle itersin? Anlasmali sessizce bosanin seni kimse tanimaz ama ben ailemi boyle olaylarla malzeme etmem. Bunu iyi dusun.'
Violetto sana önceden de yazmıştım yine yazıyorum; lütfen bu aileye güvenme. Bir mesajında Kıbrıs'da ki durum yüzünden test sonuçlarını değiştiremezler yazmışsın ama lütfen olaya böyle bakma. Tedbirini al. Üç ya da dört yerde yaptır ve onlar bilmesin. Kendin yazmışsın parayla her şeyi yaptırabileceklerini sanıyorlar diye. Aman diyeyim gözünü dört değil hatta beş mümkünse altı aç. Ben korktum bu aileden ne yalan söyleyeyim. Adamın aldatmasını geçtim bebeğin ondan olduğunu bildiği halde değil diye inkar etmesi ve bunu dosyaya koyduracak kadar bir yerlere bir şeylere güvenmesi hayra alamet değil.
Hayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Merhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
çok geçmiş olsun canım. Allahım bebeğini sana bağışlasın. bence onlara hiç birşey verme aksine onlardan al. onlara vereceğin tek şey dna testi olsun. güçlü olHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Şuan senin elin çok daha güçlü. O egolarını başlarına yık ki paralarına güvenip kimsenin hayatıyla öyle kolayca oynanmayacağını anlasınlar.Soy sop dedikleri toplum icindeki adlari baska bir sey degil. Taninmis bir aile olmalari siyasette de bulunduklari icin.
Yoksa sanli bir soylari falan yok iste sirf egolari yuksek parayla her seyi yapabileceklerine inaniyorlar.
Bu düşünceni takdir ettim. Bana göre doğmamış bir bebeği aldırmakla doğmuş bir bebeği öldürmek arasında bir fark yok.Su an 9+2 haftalik hamileyim 10.haftadayim ve cok guvendigim doktorum kalp atislari duyulduktan sonra kurtaj yapmama prensibine sahip. Zaten benim icin de kurtaj asla bir secenek degil. Ben 4 yasindan beri kendi kardesime de bakiyorum zaten su an ilkokulda. Kendi ailem bu aileden beter insanlar onlardan nefret ediyor olmam kardesime asik olmami etkilemedi ayni seyler degil ki. Cocuk bakmaya alisigim ve asla kendi bebegim bana yuk olamaz. Babasi , ninesi dedesi hic onemli degil ben bebegimi bana ait goruyorum. Seve seve de bakacagim omur boyu.
Ben de keske yasarken ailesiz buyuseydim dayak ve iskenceyle buyuyecegime. Emin olun kardesim de o aileyle yasarken ailesiz buyudugu icin cok sansli. Herkes aile ile buyumek zorunda degil bazen boylesi en iyisi oluyor.
Çok geçmiş olsun ama asla onların isteğini yapma yok öyle bişey tüylerim diken diken oldu yeminleHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
anlamadığım eğer çocuğun oğullarındab olmafığına eminlerse neden senden aldırmanı istiyolar onlara nr yani onlara göre zaten bi bağları yok. bence saçma sapan bi oyun oyun oynamaya çalışıyolar ama ellerine yüzkerine bulaşmış bile. zaten arkadaşlar herşeyi söylemiş bence mahkemede onlar gayri meşru safsatasını açmadan açmayın.inşallah gördükleri gün tattıklatu mutluluk siziznki olur böyle insanlar perperişan olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?