Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Yok hayır yanlış anladınız. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Ne yaşadığınızı bilemem ama planlı bir hamilelikse hamileliginiz dedim. Yoksa Allah korusun sağ salim kucaginiza alin inşallah.

yazlığı satar nakde çevirirdim bebeği de doğurur inadına nafakasını da sonuna kadar isterdim.

SEnin ex kaniş uçmuş uçmuş
Paraşüt takmayı unutmuş cadaloz

Ben olsam maddi alacagimi aldiktan sonra bir guzel de rezil ederim. O kadaf haketmisler ki!

Bu benim de aklima geldi. Esi cocugun kendinden oldugunu bildigi halde israrla baskasindan oldugunu iddia edip isi mahkemeye kadar tasimis. Kaybedecegini bile bile. Sacma degil mi sizce de?

bence sadece çevrenin ne düşündüğünü önemsiyolar benim anladığım bu. o nedenlede sözde kendini aklıyor adamcık.yani mahkeme boyutunu düşünmüyor şu an

Kız daha bebeğin çok küçük. Aman diyeyim. Dikkat et kendine. 2 avukat olayını çok sevdim :)

nasıl bir yerde çalışıyorsun. Girişte güvenlik vs varsa isimlerini ver yukarı salmasinlar.

Oturduğun yer site ise güvenliğe söyle giremesinler. Ya da annen falan yok mu eve çağır senle kalsın aileden birileri bir dönem.

Bu arada bu kadın beni korkuttu yok kolunu sikmalar yok tukurmeler falan. Eve bir tane dadı kamerası alıp takabilirsin belki. Yine gelip saldirabilirler gibi geldi. Ya da sen yokken eve girip bişeyler yapmaya çalışabilirler.

Üzme canını işten izin alıp tatile gidebiliyorsan tatile git biraz rahatla dinlen gel.

Ayy bu kadın daha da dökülür. Kolumu sıktı yüzüme tukurdun falan mı yazsan acaba evet tukurdu yine tukururum der mi acaba? Ona da dava açardin iyice fittirirdi teyze. Yalnız cok pacoz insanlarmis.

Çocugu aldırma olayını da geri de çocuk kalmasın ailesinin adı lekelenmesin diye istiyor herhalde.

Ne kadar zor seyler dımı ?
Ben senın gıbı yasamadım ancak eskı kayınvalıdem tup bebeklerın doktordan oldugunu ıdda edıyordu. Fılancanın torunu hıc benzemıyordu dna testı yaptırdılar doktordan cıktı dıye anlatıyordu. Yanı sıze yapılan gıbı bır ıtham yapılmadı .
Bunları kullanın ve bebegın yuzunu degıl sacının rengını bıle bu aıleye gostermeyın derım

Asla verme
aldatıldığını kanıtla tazminat davası aç
ayrıca hakaretlerinden dolayı da dava aç hepsine tazminatı al
yazlığı verme sakın hakkın senin o aileye mi kalıcak utanmazlar

çok geçmiş olsun canım. Allahım bebeğini sana bağışlasın. bence onlara hiç birşey verme aksine onlardan al. onlara vereceğin tek şey dna testi olsun. güçlü ol

Ayyyyyy ben o cadi kaynanani yolarim valla,bacaklarini ayiririm , sakinnnnnnnn verme sakinnnnn lutfen ,cocugunu da
bu pis gudubetlere inanipta kiyma ,yavruna
Ay oylebir sulaleden kurtulmuşsun sen ve
bebisin ne guzel niye pisikolojini bozuyosunki,valla ben onlarinkini bozarim,gece yatamazlar

Mutlu ol evide al ohhhh yarasin,saglikli beslen canım bebeğine iyi bakmalisin,herseyden ye tombis sun,kalp atislari i duyunca ben aglamistim,rabbi buyuk bu evrede sana bu cocuvu verdiyse dayanman icindir belkide,en iyi drsensi. Kalk silkelen kendine gel

Soy sop dedikleri toplum icindeki adlari baska bir sey degil. Taninmis bir aile olmalari siyasette de bulunduklari icin.
Yoksa sanli bir soylari falan yok iste sirf egolari yuksek parayla her seyi yapabileceklerine inaniyorlar.
Şuan senin elin çok daha güçlü. O egolarını başlarına yık ki paralarına güvenip kimsenin hayatıyla öyle kolayca oynanmayacağını anlasınlar.
Ha birde çocuğa soyadlarını versinler. O mal mülk te senin çocuğunun da hakkı var bu konuda sakın gurur yapma..
Kin güdmeyi sevmem ama zulüm gören, iftiraya uğrayan tüm kadınlar için en ağırından al intikamını..

Bu düşünceni takdir ettim. Bana göre doğmamış bir bebeği aldırmakla doğmuş bir bebeği öldürmek arasında bir fark yok.
Allah yardımcın olsun

avukatlarını dinle. verme yazlığı filan. hakaret davası aç. al tazminatını. bu ne ya böyle. bu insanları çok mu aradınız evlenirken. yuh.

Çok geçmiş olsun ama asla onların isteğini yapma yok öyle bişey tüylerim diken diken oldu yeminle

zor bir süreçten geçiyorsunuz. bebek sizin bebeğiniz. aldırıp aldırmayacağınıza karar vermek onlara düşmez. şu an çok üzgünsünüz ama emin olun gün gelecek bu lafların hepsini bir bir yutup size yalvaracaklar. bebeğinizle ve kardeşinizle yolunuza devam edin. yazlığı falan da vermeye kalkmayın. çok güçlü bir kadınsınız belli ki, daha da güçlenerek çıkacaksınız bu işin içinden. allah daima yardımcınız olsun. sadece azıcık sabır ...

Aynen size katılıyorum.Çok iyi biliyorlar bebeğin oğullarından olduğunu, sırf mirasa bir ortak daha çıkmasın diye. Ayrıca ben olsam hem yüklü bir tazminat hemde hem çocuga hem kendime iyi bir nafaka talep ederdim. Sonuçda o çocuğun maddi manevi tüm sorumluluğu sende olacak. Oh ne güzel çocuk benden değil de geç kenara,o kadar kolay mı...

Tabii ki şuan da zor zamanlar geçiyorsun ama şuan da mantıklı hareket edeceksin ki gelecek de rahat edeceksin , çocuğunda sende inşallah...

Sakin sakin verme o yazligi. Nolur verme.
Hem aldaran kocan, hem yuvanizi yikan kocan, hem bebegin canina kiymk isteyen kocan. Peki neden cefasini sen cekiceksin?. Gurur yapma cetin ol. O yazlikta, dosegi yatagi yorganida, hatta donlarina kadarda herseyi ellerinden al. Bi hakaret davasi ac kv ve kp ve kocana ayri ayri, bi aldatma davasi ac. Ilerde cok ama cok pisman olucaksin egerki o yazligi verirsen.

Farkindayim canina okuyorlar senin. Ama gercekten kolayi secme. Hakkin olan seyi onlara verme. Bence en guzeli sen onlardan baya bi uzaklas. Mesela annen gil gil yada baska bi sehire tasin ve sadece avukatun muhattap olsun onlarla. Yoksa aklini yitiriceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…