Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Eski konularınızı hatırlayamadım ama neye dayanarak aldatmaya bağladılar ve çocuk için başkasından dediler !
Sizde dediğiniz gibi ki kanıtlamak zorunda bile değilsiniz ,ama DNA sonucunu fırlatabilirsiniz bu da güzel bir ders olur kendilerine.

Merhaba öncelikle sana geçmiş olsun diliyorum. . Kv ve eşin nasıl karaktersiz insanlarmış inan sen anlattın ben burada sinirlendim .. Yaşadığın şeyler hiç kolay şeyler değil lakin çocuğu aldırmalısın onlara bunu kanıtlamak zorunda değilsin seni sevmeyen aldatan bir adamın cocuğunu doğurmamalısın hala geç değilse aldır bu ikiniz için de daha hayırlı yaşadıklarını şahitlerle birlikte davaya sun ve asla sana hediye ettikleri yazlığın tapusunu verme hatta sat bir an önce . Sana yaşattıkları çilelerin yanında bu yazlık az bile istersen ozelden bana mesaj at avukat arkadaşım var onunla da konuş asla ve asla yaptıklarını yanına kar bırakma tazminat iste seni yıldırmalarına asla müsade etme biz bu süreçte senin yanındayız .

Boşan.Aldatmayı kanıtla,yüklüce tazminat al.
Aileye hakaret davası aç.Onlardan da al tazminat.
Sanki her şey para içinmiş gibi görüntü çirkin oluyor okuyunca ama...
Öyle paragöz ve pislik insanlara böyle dava.....

sakın sakın verme sen onu sonuna kadar hak ettin. DNA testini yaptır birde hakaret davası açıp mahkemede testi sen onların suratına fırlat. Sakın kendini ezdirme ve sakın o evi verme ilerle pişman olursun. Allah ıslah etsin onun gibi vicdansız olanları Allah sizede dayanma gücü versin

Evet bu teklif edildi ama daha fazla ugrasmak istemiyorum. Boyle gozumu kapatsam acsam her sey bitse istiyorum
Daha fazla uğraşın hanımefendi çok daha fazla uğraşın bunu kendiniz için yapamıyorsanız doğmamış bebeğiniz için yapın. Henüz doğmamış kendini savunamayacak cevap veremeyecek bir bebege onlar p..ç diyorsa anne olarak savunmak sizin görevinizdir. O bebek size emanettir belli bir yaşa gelene kadar da her türlü hakkını savunmak size düşer. yazlık felanda vermeyin o yazlık da sizin değil bebeğinizin böyle düşünün ki ileride çocuğunuzun neden anne sorusuna senin için diye cevap verebilesiniz.

Avukat kanalıyla resmi olarak dna testi yaptırın haklarınizdan asla vazgeçmeyin gurur meselesi yapıp kendinize zarar vermeyin bu saatten sonra düşünmeniz gereken bir sorumluluğunuz var bebeginiz maddi manevi çıkarlarını düşünmek zorundasınız.

Aaa burdan kızlarla toplaşıp saçın başını yolasım geldi kv nin
Verme tapu filan hakaret davası da aç. Bir daha gelirlerse ses kaydı filan da yap bence edepsizlere bak sen hem oğulları suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyorlar. Boşanacağını anladılar tabi nasıl tazminat vermesinler onu düşünüyorlar. Yazlık hediye ettiklerine göre varlıklılar ve mal derdindeler. Hatta üstüne eşinin aldatmasını kanıtla bir ev daha al tazminatla müstehak bunlara.

Ahlaksız karaktersiz ruh hastasi insanar okurken sinir basti. Hakaret davası açın yazligi da sakin vermeyin hakkiniz o sizin. Ne demek soyadimi tasimasini istemiyorum rezil insanlar Allah yasattiklarini kendilerinde gostersin onlara. Allah evladiniz ve sizin yaninizda olsun

her konun bir diğerinden daha kötü oluyor canım
ne aşağılık pisliklermiş
onların başına dünyayı yıkardım
bu olanlardan sonra çirkinleşmeyelim deyip şartlarını kabul etme sessizce boşanma gibi bir lüksün yok maalesef
sana arkadaşına ve en önemlisi doğmamış çocuğuna atılan bir iftira var
malları kendilerinin olsun ben huzurumu bulayım defolup gitsinler de diyemezsin
yine düşünmen gereken bir çocuğun var
onun gelecekte olan masraflarıyla belki kendisini görmek istemeyen babasıyla maddi zorluklarla da bırakamazsın
o eve yazlığa mala sahip çıkmalısın
hepsine ihtiyacın olacak çünkü
ayrıca olaylar bu raddeye kadar gelmişken senin ben bunlarla uğraşamam deyip anlaşmalı boşanıp bütün malı mülkü onlara vermen kendine yöneltilen bütün suçlamaları iftiraları da kabul etmen demektir
lütfen güçlü durmaya çalış bebeğine sarıl olabildiğince işlemleri avukatlar yoluyla hallet onların tekiyle bile görüşme

adi kadına bak hale madem çocuk başkasından ne demeye aldırmanı istiyorlar
korkmasalar nasıl olsa çocuk bizden değil diye ne soyadı ne mal derdine düşerler
vallahi aklıma çok kötü bir fikir geldi
bunlar senin oğullarından hamile olduğunu biliyorlar da bizden mal mülk alamasın diye mi çocuğunu aldırtmaya çalışıyorlar yani kendi torunlarını aldırtmaya
insanoğlu bu kadar kötüleşmiş olabilir mi

Insanların anladığı dilden konuş onlar için mal önemli demek ki. Mallarından vur mal insanları. DNA testi de kesin yapardım yerinde olsam aynen suratlaruna fırlatırdım ve iftira bu yaptıkları her türlü hukulsal yönden hakkını ara. Şu an çok sinirlendim boğasım geldi o kocadan tut kaynanaya kadar. Sen güçlü dur. Tek vekilin şahidin Allah. o herşeyi açığa çıkartır güzel rabbim .onlar tam bi aşağılık durum içindel er İFTİRA ne demek namuslu bi kadına. Cehennemlikler...

o tapu senin çocuğunun geleceği. DNA testini suratlarına çalınca bile bebeği istemeyebilirler. Hiç değilse çocuğunun rızkını bu şekilde elde edersin bu vahşilerden. Bildiğim kadarıyla hamileykende test yapılıyor.

Bi sinavdan geciyorsunuz Hepsi gececek bebegin icin guclu ol allah onlari nasil biliyorsa oyle yapsin utanmazlar arlanmazlar nasil bulastiniz Boyle aileye Şaka gibi sakin vermeyin yazligi bu arada

Valla ben olsam tapuyu coktan suratlarina firlatmistim kimsenin bes kurusuna tenezzul etmem sonucta hediyeymis kendi alin terinle almamissin. Kocanin da degil ailesinin ev. Asla tenezzulum olmazdi. Bebek hakkinda cenelerini acamazlardi zaten o zaman

Son düzenleme:
al
Allah o kacan olacak herifin de onlarında belasın versin bunlar ne biçim insan.Sizin aileniz yok mu ya neden bu dünyada yapayanlız mısınız?A..........laksızlar nasıl bu kadar ileri gidebiliyorlar.Yazlığı vermeyin.Dna testi yaptırın suratlarına atın ve namusunuza dil uzattıkları için maddi manevi tazminat davası açın.Bi insanın namusuna dil uzatmak bu kadar kolay mı?

Allah versin belalarını nasıl sinirlendim ya bu ne ya????

İğrenç insanlar, sakın yazlığını falan verme canım onca zaman çektiklerine saysınlar. Ayrıca DNA testini hukuki yollardan istemelerini söyle ve daha sonra iftira davası açıp donlarına kadar al. Adi insanlar midem bulandı gerçekten.

Cok dogru noktaya temas etmissin gercekten. Cocuk baskasindansa onlari ne ilgilendirir zaten. Babasi kimse ona git derler. Bunlar resmen konu sahibini istemiyor ve ayak bagi olmasin diye bebegi oldurmek istiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…