Kayınvalide sorunu yoksa nişanlım mi sorun

Biz normalde nişanlımın annesi ile çok iyi anlaşırız ama bazı konularda anlayamiyorum bir hafta önce ameliyat oldu nişanlım annesi pansuman nasıl yapılır hemen öğrendi yapmaya başladı sevgilim başta yok yapmasın derken artık utanmam annem yapar dedi annesi için çok yoruldu derken bana sen çok güçlüsün valla diyor annesi de çocuğunu bebek sanıyor o yüzden nişanlım iyice şımarık oluyor eskiden yemek yapıp götürürdim artık yapmıyorum çünkü oğluma ben yaptım falan diyor yani ben mu fazla abartıyorum bilmiyorum benzer sorun yaşayanlar var mı
Ben de ortada bir sorun göremedim açıkçası ve utanma söz konusu olan bi durumda ortada düğün yokken nikah yokken pansumanı senin yapmanın yakışı kalmaz bence. Aile içinde belki de konusu oldu senin yapıp yapmamanla ilgili,bilemeyiz. Emin ol insanlar ne sorunlar yaşıyor seninki onların yanında hiçbirşey ki ben de bi sorun göremedim sen biraz duygusal davranmışsın. Sen bir de düğüne 1 ay kala yaşanan stresi gör :)))) o zaman alınmaca gücenmece olmazsa bir daha hiç olmaz :)

İnsan 30 yaşına gelene kadar muamele kelimesini nasıl öğrenmez yahu aklım almıyor. John Locke gelsin de görsün, tabula rasa teorisini çürütmüş kadın.
Tabula rasa olarak kalmış işte. Büyük başarı bence 😂

Yazım hatalarından konuyu o kadar anlamamışım ki eşiniz zannetmişim. Yahu daha nişanlısınız. İşi olmadan sakın evlenmeyin. Kolay değil ev geçindirmek.

Tabula rasa olarak kalmış işte. Büyük başarı bence 😂
Muhakeme yeteneği de biraz zayıf sanırım. Bu yaşa sorunsuz gelmesi mucize. Dertlenecek şeyler ortada dağ gibi dururken nişanlımın mabadını ben silecektim, annesi siliyor hıh diye dertlenmek de ne bileyim…

Muhakeme yeteneği de biraz zayıf sanırım. Bu yaşa sorunsuz gelmesi mucize. Dertlenecek şeyler ortada dağ gibi dururken nişanlımın mabadını ben silecektim, annesi siliyor hıh diye dertlenmek de ne bileyim…
Olay gelin kaynana savaşı olunca toto silmekten bile mesele çıkabiliyor. 😂

Bi tarafı anası yapsın diğer tarafı da nişanlısı iki tane var 🙄

Hayır nişanlım ilk bana dedi sen yaparsın ben utanırım annemden diye aaa ama bir baktım annesi görmüş öğrenmiş ve şimdi annem yapara döndü is
Anası yahu bırakın yapsın.
Evlendiğinde her şeyiyle ilgilenmekten, sürekli yemek yapmaktan bıkacaksınız zaten.
O zaman hastalanınca anneye postalamak isteyeceksiniz ama nerde o annee😂

Biz normalde nişanlımın annesi ile çok iyi anlaşırız ama bazı konularda anlayamiyorum bir hafta önce ameliyat oldu nişanlım annesi pansuman nasıl yapılır hemen öğrendi yapmaya başladı sevgilim başta yok yapmasın derken artık utanmam annem yapar dedi annesi için çok yoruldu derken bana sen çok güçlüsün valla diyor annesi de çocuğunu bebek sanıyor o yüzden nişanlım iyice şımarık oluyor eskiden yemek yapıp götürürdim artık yapmıyorum çünkü oğluma ben yaptım falan diyor yani ben mu fazla abartıyorum bilmiyorum benzer sorun yaşayanlar var mı
Kayınvaliden senle yarışıyor anlaşılan. Evet bazen koca kadın 20lik kızla yarışabiliyor

Kayınvalide mi kiskanmiyorum belkide kıskandım bilmiyorum ama ona çocuk muhabelisi yapıyor sanki o çocuk gibi davranıyor şimdi nişanlım ile konuştum o da şey dedi anne ile kurulan bağ çok başka tabi ki onun yeri ayrı senin yerin ayrı seni çok seviyorum nasıl öyle düşünürsün dedi

Nokta kullanın lütfen. Anlaması çok zor oluyor.
Ayrıca " muamelesi"

Back
X