Kayınvalide sorunu yoksa nişanlım mi sorun

Annesinden neden utansın pansuman yapmasında ne sıkıntı var ,aynı evde yaşadığı oğluna yemek yapmasın mi kadın siz yemek getireceksiniz diye. . aynı evde kalan annesi yerine ben niye yemek yapayım goturuyum diye düşünürüm yani.

Birde adam çalışmıyor diye dertleneceginize yok annesi yemek yaptı diye üzülüyorsunuz.

Nişanlın hala işsiz mi konu sahibi?
Sen önce bunu dert et. Bu hayat pahalılığında evlenince de yatmaya devam ederse, değil g.tünü kremlemek için yarış etmek, yüzünü bile görmek istemeyeceksin.

Tamam baskıcı kayınvalide, ana kuzusu eş evlilikte problem yaratır ama senin zaten bundan daha önemli kocaman problemin var: nişanlının çalısmayi sevmemesi ve tembelliği. Bu konu hakkinda ne yapmayi dusunuyorsunuz ikiniz?

Nişanlın hala işsiz mi konu sahibi?
Sen önce bunu dert et. Bu hayat pahalılığında evlenince de yatmaya devam ederse, değil g.tünü kremlemek için yarış etmek, yüzünü bile görmek istemeyeceksin.

Tamam baskıcı kayınvalide, ana kuzusu eş evlilikte problem yaratır ama senin zaten bundan daha önemli kocaman problemin var: nişanlının çalısmayi sevmemesi ve tembelliği. Bu konu hakkinda ne yapmayi dusunuyorsunuz ikiniz?

:ruh:
Kizlarin eteresan bir sekilde gercek problemleri görmezden gelmesi...

Annesinin pansuman yapmasında ne gibi bir gariplik var anlamadım, kadın yıllarca altını değiştirdi, banyosunu yaptırdı yemeğini yedirdi değil mi.
Siz de yemek yapıp götürmek zorunda değilsiniz.

Herkes muamelesi diye yazıp düzeltene kadar yanlış yazdığınızı farketmedim, beynim otomatik düzeltme ile muamele diye düzeltmiş okurken 😂

Evet ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum sanki o çocuk ve daha evlenemez gidemez ben yaparım kız yapamaz oğlum küçük gibi düşündüğünü hissediyorum ve adam 27 yaşında
Muhallebidir o 🤪
Şaka bi yana kendi kendine amma tribe girmişsin. Sen kafanda kurmuşsun modundasın şu an. Şimdiden böyle yaparsan hayatı erken zindan edersin

Kendine bu kadar iş çıkartmayı seveni de ilk defa gördüm. Annesi ile yaşıyorsa daha kolay tabii ki onun pansuman yapması, her gün pansuman yapmaya mı gidecektiniz? Ayrıca onların evinde yemek yok mu yemek taşıyorsunuz ve annesi yapıyor diye bozuluyorsunuz? Biri benim evime sürekli yemek pişirip getirse aç mı doyuruyor ne alaka derdim istemezdim. Belki de yemeklerinizi beğenmiyorlardır, ondan da istemiyor olabilirler yenmiyordur ziyan oluyordur.

Bazıları da istiyor ki erkek evlenince
Anasını babasını arkadaş gibi ziyaret etsin, arkadaş gibi davransın :KK53:

bence gayet normal bir durum anne ile oğul arasındaki durum ama nişanlınızın işsiz olması ve çalışmaması çok büyük sıkıntı

Kadın ana yüreğiyle yapmak istiyor, nişanlınızda utangaçlığını yenince annesine yaptırıyor bence ortada bozulacak bir durum yok

Ameliyat nerden kalca felanmi ?
Annesinin kendisini doğurduğunu söylemesi iyi olmuş 🙄
Yani bu
Ama bu ana-oğul aralarındaki ilişki.
Ben 24 yaşındayım, iki senedir çalışıyorum. Annem için hala çocuğm.
Bu durumda size sirayet eden bir etki yoksa sizi alakadar etmez.
Ediyor işte annesi çocuk gibi görebilir ama benim nişanlım da kendini çocuk gibi görüyor

Kadın ana yüreğiyle yapmak istiyor, nişanlınızda utangaçlığını yenince annesine yaptırıyor bence ortada bozulacak bir durum yok
Ya ona bir şey demiyorum zaten ama ona çocuk muamelesi yapılması ve nişanlımın da bu durumdan gayet hoşnut olması rahatsızlık veriyor annesidir çocuk gibi görebilir ama nişanlım da kendini bebek sanıyor

Back
X