Kayınvalide sorunu yoksa nişanlım mi sorun

Lütfen hepiniz neden nişanlısınz gibi şeyler diyor bazen sevmek neden aramaz onun yerine hislerimi paylaşmaya yardımcı olabilirsiniz
Tabiki sevgi her zaman mantık taşımak zorunda değil, kimse sizin kötülüğünüz için bunu söylemiyor emin olun.
Asıl sorunuz kayın aile değil, direkt bu olmalı.
Yoksa siz aç kalmışsınız, saray yavrusunda yaşamışsınız kime ne. Sadece belliki mantıkla hareket edemiyorsunuz. İnsanlar da yol göstermeye uğraşıyor.

Normal tabi ki ama ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum yani her konuda çalışmayıca geç kalkinca görmezden geliyor sanki o bir çocuk ve evde oturması daha iyi dışarda adamı yerler gibi düşünüyor evde bulaşık toplasın yeter gibi düşünüyor o da beni sinir ediyir yani
İkidir muhabelisi yazıyorsun aşırı delirdim konudan saptım Allah aşkına muamelesi olacak o :D

İlerde Allah verirde evladım olursa kız erkek ayırmaksızın büyüse bile onun tırnağına dahi pansuman yapabilirim. Düşünebiliyor musun sen yetiştirip kocaman insan yapıyorsun ama gözünde hala senin yavrun. Çok doğal değil mi?
Bırakın insanlar sevgisini yaşasın ve hissettirsinler. Sevgisizlikten mutlu olmayın artık.

Ben de pansumandan utanır denilince sünnet oldu herhalde diye düşünmüştüm.
Oğlum kalçasından ameliyat olsa aynı evde oturan annesi olarak ben dururken daha evlenmediği nişanlısına neden yaptırayım?
Birde evde anası dururken sizin yemek götürmeniz... Siz de bebe muamelesi yapıyorsunuz bu adama üstelik kv ile ayrışarak.
Ayrıca adam gibi adam iteklemeyle çalışmaz. Koca adayının çalışmamasının sebebi kv değil üzgünüm.

Ya ona bir şey demiyorum zaten ama ona çocuk muamelesi yapılması ve nişanlımın da bu durumdan gayet hoşnut olması rahatsızlık veriyor annesidir çocuk gibi görebilir ama nişanlım da kendini bebek sanıyor
E sen de bu bebekle evlenmek için yanıp tutuşuyorsun işte. Annesi yeterince annelik yaptı artık koca bebeğin annesi olma sırası bende diyorsun.

Evlendikten sonra da %99.99 aldatılırsın demedi deme.

Sizin muhallebi çocuğu eşiniz önce iş bulsun çalışsın. Sonra kıskanın kıskanıyorsanız. Annesi ne yapsın çalışmıyorsa. Çalışsa kendi omzundan da yük kalkar saf değil ya bu kadın. Bir de evli bile olsanız annesi pansuman yapabilir ne var ki bunda? Siz yanlış ayrıntılara takılıyorsunuz bence. Çalışmak, evi geçindirme derdi olmayan birinden eş olmaz.
Kadın faydasız oğlu birken iki olacak başına diye evlenmesini istemiyor halbuki, ama ne fayda , gittikçe kıymete biniyor faydasız 😂

Kadın faydasız oğlu birken iki olacak başına diye evlenmesini istemiyor halbuki, ama ne fayda , gittikçe kıymete biniyor faydasız 😂
Valla kv ne yapsa evlenecekler gibi hissettim. Kendi sorumluluğunu alamayan adam alacak anasının evine koyacak. Onlar birbirini yerken adam da evde oturup keyfine bakacak. İnşallah çocuk yapmazlar.

Valla kv ne yapsa evlenecekler gibi hissettim. Kendi sorumluluğunu alamayan adam alacak anasının evine koyacak. Onlar birbirini yerken adam da evde oturup keyfine bakacak. İnşallah çocuk yapmazlar.
Aman aman tek eksik çocuk zaten o cümbüşe.

Geçen bir konu vardı ya kayınvalidenin emekli maaşına çöken gelin 😂 bunun da geleceği o.

Geçen bir konu vardı ya kayınvalidenin emekli maaşına çöken gelin 😂 bunun da geleceği o.

Babasida para vermiyor ki aslında para veren insanlar değiller ama yapmıyor

Burada erkeğin ailesi para vermiyormuş yalnız.

Dolayısıyla beyefendi ev erkeği olarak yaşamını sürdürürken , konu sahibesi de çalışıp evin geçimini sağlayacak bu durumda.

Back
X