- 27 Aralık 2016
- 1.144
- 5.224
- 158
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Peki neden hala nişanlısınız?Ediyor işte annesi çocuk gibi görebilir ama benim nişanlım da kendini çocuk gibi görüyor
Kendini geçindirmekten aciz adamla evi nasıl geçindireceksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden hala nişanlısınız?Ediyor işte annesi çocuk gibi görebilir ama benim nişanlım da kendini çocuk gibi görüyor
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum annesi çocuk gibi görebilir ama nişanlım da çalışmayacak kendini zaten çocuk gibi hissettiğini anlatıyor yanibence gayet normal bir durum anne ile oğul arasındaki durum ama nişanlınızın işsiz olması ve çalışmaması çok büyük sıkıntı
Lütfen hepiniz neden nişanlısınz gibi şeyler diyor bazen sevmek neden aramaz onun yerine hislerimi paylaşmaya yardımcı olabilirsinizPeki neden hala nişanlısınız?
Kendini geçindirmekten aciz adamla evi nasıl geçindireceksiniz?
Tabiki sevgi her zaman mantık taşımak zorunda değil, kimse sizin kötülüğünüz için bunu söylemiyor emin olun.Lütfen hepiniz neden nişanlısınz gibi şeyler diyor bazen sevmek neden aramaz onun yerine hislerimi paylaşmaya yardımcı olabilirsiniz
İkidir muhabelisi yazıyorsun aşırı delirdim konudan saptım Allah aşkına muamelesi olacak oNormal tabi ki ama ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum yani her konuda çalışmayıca geç kalkinca görmezden geliyor sanki o bir çocuk ve evde oturması daha iyi dışarda adamı yerler gibi düşünüyor evde bulaşık toplasın yeter gibi düşünüyor o da beni sinir ediyir yani
E sen de bu bebekle evlenmek için yanıp tutuşuyorsun işte. Annesi yeterince annelik yaptı artık koca bebeğin annesi olma sırası bende diyorsun.Ya ona bir şey demiyorum zaten ama ona çocuk muamelesi yapılması ve nişanlımın da bu durumdan gayet hoşnut olması rahatsızlık veriyor annesidir çocuk gibi görebilir ama nişanlım da kendini bebek sanıyor
Kadın faydasız oğlu birken iki olacak başına diye evlenmesini istemiyor halbuki, ama ne fayda , gittikçe kıymete biniyor faydasızSizin muhallebi çocuğu eşiniz önce iş bulsun çalışsın. Sonra kıskanın kıskanıyorsanız. Annesi ne yapsın çalışmıyorsa. Çalışsa kendi omzundan da yük kalkar saf değil ya bu kadın. Bir de evli bile olsanız annesi pansuman yapabilir ne var ki bunda? Siz yanlış ayrıntılara takılıyorsunuz bence. Çalışmak, evi geçindirme derdi olmayan birinden eş olmaz.
Valla kv ne yapsa evlenecekler gibi hissettim. Kendi sorumluluğunu alamayan adam alacak anasının evine koyacak. Onlar birbirini yerken adam da evde oturup keyfine bakacak. İnşallah çocuk yapmazlar.Kadın faydasız oğlu birken iki olacak başına diye evlenmesini istemiyor halbuki, ama ne fayda , gittikçe kıymete biniyor faydasız![]()
Aman aman tek eksik çocuk zaten o cümbüşe.Valla kv ne yapsa evlenecekler gibi hissettim. Kendi sorumluluğunu alamayan adam alacak anasının evine koyacak. Onlar birbirini yerken adam da evde oturup keyfine bakacak. İnşallah çocuk yapmazlar.
Bende çocuk muhallebisi yapıyor diye okudumMuamelesi*
Ayrıca 27 yaş küçük, hem de erkek için![]()
Üzülmeyin evlenince tapusu tüm kullanım hakları size geçiyorHayır nişanlım ilk bana dedi sen yaparsın ben utanırım annemden diye aaa ama bir baktım annesi görmüş öğrenmiş ve şimdi annem yapara döndü is
Geçen bir konu vardı ya kayınvalidenin emekli maaşına çöken gelinKadın faydasız oğlu birken iki olacak başına diye evlenmesini istemiyor halbuki, ama ne fayda , gittikçe kıymete biniyor faydasız![]()
Muhabeli nedir yeni bir kelime mimuhabelisi
Geçen bir konu vardı ya kayınvalidenin emekli maaşına çöken gelinbunun da geleceği o.
Babasida para vermiyor ki aslında para veren insanlar değiller ama yapmıyor
Karın tokluğuna yaşar yine çalışmaz böyle tipler.Burada erkeğin ailesi para vermiyormuş yalnız.
Dolayısıyla beyefendi ev erkeği olarak yaşamını sürdürürken , konu sahibesi de çalışıp evin geçimini sağlayacak bu durumda.
Karın tokluğuna yaşar yine çalışmaz böyle tipler.