Kayınvalide sorunu

Arkadaşınızla birbirinize kayınvalideniz üzerinden nispet yapasınız var yani
Paylaşınca tüm dertleriniz bitecekse söyleyin de paylaşsın bari
Aşk olsun beni niye paylaşmadın deyin

Bu konu çok uzar ha
Şimdi sizi paylaşsa
Önce onu sonra beni paylaştın diyebilirsiniz
Beni söyledim de paylaştım diyebilirsiniz
Tam tersi olsa bu sefer diğer kız beni sonra paylaştın diyebilir
Uzar da uzar

Kayınvalide kapanın elinde kalacak
Allahım bu gözler bu günleri de mi görecekti

Tamam işte, belki anası tutsa tanıştırsa adam antipati geliştirip istemeyecekti seni? Anası seni bulmamış ki, adam bulmuş.

Ya güldürmeyin nolur ay anlatamadım derdimi. Güzelim yok valla derdim paylaşması değil paylaşmasın umrumda de değil arkadaşıma nispet yapmak gibide derdim yok ben kapattım o defteri. Sadece değerimi görmüş oldum ve buna kırıldım hepsi bu. Benim annem mesela doğumgünü kutlamaz hediye almak kimse kimseye alınmasın diye ne abime ne bana ne yengeme ne eşime kimsenin kutlamaz. Biri alınır der falan filan. Düşünmemesi garibime gitti..

Tamam işte, belki anası tutsa tanıştırsa adam antipati geliştirip istemeyecekti seni? Anası seni bulmamış ki, adam bulmuş.
Peki eşim derse akşam bizde annemin doğumgününü kutlayalım diye ? Hayır kutladık gerek yok diye tepki vermelimiyim ? Katip anlamıyorum kaynanam bana bayılırdı. Öve öve bitiremezdi. Evlendik kadının içinden canavar çıktı. Ulan hırsız değilim namussuz değilim kötü alışkanlığım yok derdi ne bu kaynanaalrın anlamıyorum.

Ama umrundaymış işte
Üstelik buraya konu açmak isteyecek kadar umrundaymış

Ben çözdüm olayı bak
Araya mesafe girdi ya
Sen kayınvalideyi özledin
Bi takışasın geldi
Çünkü fazla normal gidiyor bu ara ilişkiniz

Senin kayınvaliden dünyanin en düşünceli kayınvalidesi hiçbi zaman olmadı ki
Burası kayınvalide konularınla dolu
Şahsen ben kendimi belli aralıklarla kayınvalide konularına yorum yaparken buluyorum

Sen sadece elaleme göstermiş diye sorun etmişsin.

Neden bu kadına 50 000 kere doğum günü kutlanıyor? Saçma.

sizin kv nizle , eski arkadaşınız nasıl ahbaplık kuruyor bende onu anlamadım yaşıt değiller birbirlerinin hayatında mıçmıç bulunmalarına da gerek yok bence, yolda gördün mü selam sabah bu kadardan ibaret olmalı üstelik sizle arkadaşlığı yok, neden kv nizle bu kadar ilgili ve kv nizde onla ben anlam veremedim ya çok saçma geldi , ben biriyle küs olsam onun kv siyle o kadınla bi sorunum yoksa selam veririm ama ötesinede geçmem resmen biri göze batmak istiyor diğeride gözünüze sokmak gibi geldi bana

Dunya sizin etrafinizda donmuyor. Onla arasi diye kv kiskancligi yapmayin. Dogumgununu kutlamislar elbette tesekkur icin paylasmis sanirim kv. Anladigim kadariyla durum bu. Cok gormek istemiyorsaniz laf sokmadan kirilmadan rica edin. Huzursuzluk cikarmadan halledemez misiniz.

Kayinvalidenizin bu yaşananlardan haberi var değil mi??Var ise basbaya nispet yapmış işte .Bir de bu kız kayinvalidenizin nesi oluyor ki bu kadar iki gözümün çiçeği falan hitaplarBen olsam söylerdim .Sonuçta kayinvalideniz biri ile kanlı bıçaklı olsa benddualar havada uçuşsa sizin onla can ciğer kuzu sarması olmanızı ister mi??Tabiki de istemez ve tavrını koyardı ama siz mesefeli olmak istiyorsanız daha önceki konuları bilmiyorum bir şey demeyin.Aksi halde kirildiginizi söyleyin derdim.

Zannetmiyorum senin dedikodunu yaptıklarını. Arkadaşın da sen sevmiyor olsan da senin söylediklerini yetiştirmemiştir. Bunun sonuçlarıyla başa çıkamayacağını bilmeyecek kadar insandan uzak yaşamıyordur yani. Kv onunla görüşene kadar sana karşı zaten sevgi dolu değilmiş, laf sokuyormuş zaten arkadaşınla görüşerek başlamış değil seninle kötü olmaya. Ayrıca sen zaten gelinisin ve kv pasta alman muhteşem bir şey sayılmaz ama aile dışından birinin alması ekstra bir harekettir

Isteyen istedigi ile görüşür , ben erkek kardeşimin eski esi ile görüşüyorum , bu yeni esini baglamaz hatta bir ara soyleyecek gibi oldu aldi cevabını, nisan attim , eski nisanlimin ablasi ile görüşüyorum , bu eski nisanlimin esini baglamaz. Ancak kv denizin sizinle birlikte doğum gününde cekilen fotosu varsa ve arkadaşınızin fotosunu paylasip sizinkini paylaşmadiysa evet ben de alinabilirdim ama gorusmesi sizi baglamaz . Hayatta bir cok kisinin görmekten cok hoşlanmadıgi bir dünya insan vardir. Simdi ben oturup tek tek kim kiminle görüşüyor , görüşmüyor, kus,kırgın diye düşünüp yaptigim paylaşımları ayarlamam

Son düzenleme:
Bugün ya da yarın komple ailecek kızı damadıyla da kutlanır. Katılmalı mıyım ?
Orasi sizin bileceginiz is, bence cok onemseyip tavir alip goze batmak da iyi degil, kendimi sevdireyim diye en onden biseylere atlamak da. Ne cok iyi olun ne kotu. Orta karar her xaman iyidir.

Kanarya, kusura bakmayın ama sizin yaptığınız da arkadaşınızın küsme nedeni de bana komik ve çocukça geldi, nişan bohçası vs bana garip gelen adetler, geleneklere uyanlara saygım var lakin nişan bohçası götürürken arkadaşınızı çağırmadınız diye küsmesi, beddua etmesi komik, şimdi diyelim ki 20 tane çok samimi arkadaşınız var, hepsini bohça götürmeye çağırmak mı gerekiyor, bir tanesini bile çağırmayı unutunca küsülüyor mu?
Ne acayip işler aklım ermiyor şahsen

Sizin kayınvalidenizin kıza karşı tavır almasını istemeniz de komik kusura bakmayın, tartışmalar bireyseldir bana göre, ortada çok ağır lafların döndüğü (namusunuz, şerefinizle ilgili vs) kavga olur o zaman başka ama aranızda yaşananlar yüzünden nikahınıza gelmedi diye kayınvalidenizin gelini için hesap sormasını, siz konuşmuyorsunuz diye konuşmamasını beklemeyin çünkü onların ilişkisi ayrı, sizin arkadaşınızla ilişkiniz ayrı, gelin kayınvalide ilişkisi de ayrıdır.

Durum takibi yapmak da tuhaf, isteyen istediğini paylaşır bunun için kimseye hesap vermesi beklenmez, size gizlese belki yanlış anlayacaksınız, ki kusura bakmayın ama siz de görümcenizi pas geçerek doğum günü kutlamışsınız, sevmeseniz dahi görümcenizi bu fikrinizden haberdar edebilirdiniz, eşiniz oğlu siz geliniyseniz, görümceniz de kızı eşi de damadı, "bana gelinine" deyip eski arkadaşınızla olan yaklaşımına bozulduğunuzu söylüyorsunuz ama kadının öz kızını kutlama planlarınızda yok sayıyorsunuz, özür dilerim ama eşiniz ailesinin sizinle, sizin eş ailesiyle ilişkileriniz samimi değil, herkes bir diğerinin ardından atak yapıyor.

Aslında özlemedim ve umrumda değil sadece bana yapılan bir saygısızlık vardı bu konuda gelini olarak farklı davranmasını beklerdim.

Sen sadece elaleme göstermiş diye sorun etmişsin.
Bir nevi evet. Üzüldüğümden de değil istediğini yapsın başka gelinleri övdüğünü duydu bu gözler tınlamam lakin ben düşünüp kutlama yapıp hediye alıyorken hiçe sayması ona olan tüm sevgimi çekti aldı.

Neden bu kadına 50 000 kere doğum günü kutlanıyor? Saçma.
Aile yapıları anla katip işte böyle garipler. Biz kutladık geçti gitti ama kızı damadı kutlamadı her zaman komlple bir arada kutlanırdı ben biraz bozduum onu sanırım. Görümceme de aynısı oldu ulan kutladık sonra yine kutlandı. Eşim söylendi bu ne desi sürekli kutlama mı olur diye.

Kesinşikle tamda bu. Aralarında 35 yaş var ne bu hareketler anlamıyorum. Resmen göze sokmak aşırı rahatsızlık verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…