- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Yoo bu sefer kıskanç gelin olmazsın. Biraz da senin hazırını yesin abin de, hep al gülüm al gülüm, insan evladına bile yapmıyor bir yerden sonra.Terbiyesiz işte. Çocuğuna harçlık verdik “bu ne ki ne alınır bunla” dedi. Eşimde ver bana bak neler alıyorum dedi. Görümcemde diyorki “ iyi sen yine al abi vermemiş gibi” . Aç gözmüdür nedir bilmiyorum. Çalışıyor güzelimde hala aynı. Atlicam konuya bu seferde kıskanç gelin olucam.
Mesela buna kısa ve öz bi evet yeterne işi he nereye gezmeyemi bensiz”
O durumdasınız zatenTamda yapmak istediğim bu aslında lakin kıskanç durumuna düşeceğim. Onu hakediyor.
İlk zamanlar görücektin katip saçımı başımı yolucaktım. Doğumgünümde alınan kolyeden istedi ve bana güle güle kullan bile demedi. Zar zor bu seviyeye getirdim. Babam lokum aldı bana kutuyla hanfendi eşime diyorki biz gidincemi çıkarıyorsun en sevdiğimden bilmem ne. Eşim resim atmış gruba görümcemde eşinin telinden görmüş. Baktım eşim lokum götürüyor kardeşine. Fikrini söyledi. Dedim hop orda dur gitsin alsın marketten ne saçmalıyorsunuz. 5 yaşındaki hareketlerini çekememm ben senin kardeşinin satılıyor heryerde lokum gördüğü herşeyi istemesin istiyorsada adam gibi abi canım çekti desin kutuyla alırım. Dediğinide ara ara kocasına yapıyorum. Bize cipsi söylesene x diyorum. :)Yoo bu sefer kıskanç gelin olmazsın. Biraz da senin hazırını yesin abin de, hep al gülüm al gülüm, insan evladına bile yapmıyor bir yerden sonra.
Kendi sınır çizecek yalnız. Kıymetli premses geline kimse sınır çizemez. Onun görüşmediği kişiyle kv görüşemez, görüşse bile bunu gizli gizli yapmalıki premses üzülmesin, sinirlenmesin.Ben eşinin yerinde olsam haklı olarak, '' Eee sınır çizecem diyen sendin, her dk dizdize olmayacam diyen sendin, anam ne ara kıymetli oldu şimdi? '' diye sorardım sana.
Evet bana yapamazlar müsade etmem çekmemde. Bi o kadarsa sosyal biriyimdir ve eli açık ama görümceme çöp dahi alasım gelmiyor. Eşimde fazla taktığımı ve büyüttüğümü söylüyor takılma böyle şeylere diyor.Mesela buna kısa ve öz bi evet yeter
Daha da uzatırsa karı koca başbaşa gezeceğiz
Çok yoruma açıkmış gibi davranmamak lazım
Eşin kendine bağırtırsa senin buna yapacak olduğun bir şey yok
Eşine saygın azalabilir belki
Benim azalırdı çünkü
Dediğim gibi sınırı çizecek kişi eşin
Zaten o sınırı sen çizmeye kalkarsan ve eşin destekçi konumunda kalırsa sınırın pek bi önemi olmaz karşı taraf için
Çünkü zaten senle pek muhattap değiller
Genelde eşinden istiyor, eşine soruyor, eşine kızıyor
Anlatamadım sanırım kıskanmıyorum sadece yaptığından rahatsızlık duydumO durumdasınız zaten
Sanırım haklısınız. Saldım çayıra Katip.Ben eşinin yerinde olsam haklı olarak, '' Eee sınır çizecem diyen sendin, her dk dizdize olmayacam diyen sendin, anam ne ara kıymetli oldu şimdi? '' diye sorardım sana.
E alma almak istemiyorsanEvet bana yapamazlar müsade etmem çekmemde. Bi o kadarsa sosyal biriyimdir ve eli açık ama görümceme çöp dahi alasım gelmiyor. Eşimde fazla taktığımı ve büyüttüğümü söylüyor takılma böyle şeylere diyor.
Görüşmesn demiyorumKendi sınır çizecek yalnız. Kıymetli premses geline kimse sınır çizemez. Onun görüşmediği kişiyle kv görüşemez, görüşse bile bunu gizli gizli yapmalıki premses üzülmesin, sinirlenmesin.
Bazı gelinler insanı hayatdan soğutur yeminle.
Ama güzelim bana yansıyor. Ekonomimize yansıyor. Sürekli birşey istiyor eşimde gelip kardeşim şunu istiyor sürekli alalımmı diyor. Yiğenine alıyoruz kardeşi daha çok istiyor doymuyor. Evime gelen misafirde onu çağırmadım diye hesap soruyor yahu benim düzenim zorunda değilim ki ? Haykırmak istiyorum SANANE diyeE alma almak istemiyorsan
Almak zorunda değilsin ki zaten
Şu anki anlattığın sorunların gerçekten muhattabı sen değilsin
O yüzden bence de fazla takılma
Eşin dert etsin
Görüşmesin ama ben bilmim diyorsunuzGörüşmesn demiyorum
Sorun görümce değil işteAma güzelim bana yansıyor. Ekonomimize yansıyor. Sürekli birşey istiyor eşimde gelip kardeşim şunu istiyor sürekli alalımmı diyor. Yiğenine alıyoruz kardeşi daha çok istiyor doymuyor. Evime gelen misafirde onu çağırmadım diye hesap soruyor yahu benim düzenim zorunda değilim ki ? Haykırmak istiyorum SANANE diye
Sanırım bu konuda da eşime karışmak haddime değil.Sorun görümce değil işte
Sorun eşin
Eşin almasa kartını çalıp almıyorlar kendilerine sonuçta
Onlar istiyor eşin almayı tercih ediyor
Görümceye laf etmek sadece görümce isteyince olan sorunu çözer
Başka zaman başkası ister, eşin yine alır
Başka nasıl anlatsam bilmiyorum
Eşinin her istediğinde veya bütçesine rağmen onlara bi şeyler alması görümcen yüzünden değil eşin yüzünden işte
Hep oradan oraya geçiyor konu da
Eve gelen misafire laf ederse duymazlıktan gel
Çok bunaltırsa kısa ve net bi şekilde çünkü bana geldiler de
Yoo karışabilirsin. Ama eşine söyleyeceksin, oturup görümceye kurulmak işe yarayan bir şey değil.Sanırım bu konuda da eşime karışmak haddime değil.
Yinede eleştiriniz için sağolun evet arkadaşımı senelerce tanıyamamışım beddualar edincede hakkında iyi konuşamıyorum. Bu konu hakkında yorum yapmayacağım ama keşke yaşadıklarımı görseniz. Eminim siz gelininizin balayına gitmemişsinizdir. Eminim gelininize “geliceksin tabii” diye emir vermemişsiniz. “ eminim siz gelininize “bir yemek yaptında ayağını yaktın sanki birşeymi yapıyorsun” dememişsinizdir. Buraya destan yazmak istemem kötülemiyorum lakin yaptıklarını yeni evlenen 22 yaşındaki bir kızın geceleri ağlamasına neden oldu. Şuan bile yazarken gözlerim doluyor. Defalarca kez yemekler döktüm defalarca kez. Evet mesafeliyim lakin yinede yaptığı dokunmuştu bu konuyuda kapattım zatenGörüşmesin ama ben bilmim diyorsunuz
Bukadar mesafe için uğraştığınız birisinin, kiminle, nezaman nasıl görüştüğü sizi bağlamaz.
Kv denizin sevmediği biriyle görüşecek olsanız eminim sizde duymuş duymamış diye takılmassınız.
Daha önceki konularınızı az çok hatırlıyorum. Bana takınıtılı geliyorsunuz. Kendinizi çok mükemmel, ponçik gösterip hep görümce ve kv kötülüyorsunuz. Şimdi de eski arkadaşınızı yerin dibine sokup çıkardınız. Onca yıl tanıyamadınızda şimdimi kötü oldu. Etrafınızda siz hariç iyi bir varmı size göre? Resmen negatif enerji saçıyorsunuz.
İki gelinimiz var çok şükür sizin gibi değiller. İnsan sizin yanızda diken üstünde oturması gerekir ki aman premses hanıma yanlış olmasın diye.
Kaka kikiri şen şakrak geçer görüşmelerimiz kimse gerilmez onu dedi ama şunumu demek istedi demez. Ne kadar şanslıyız çok şükür
İnsanlar takıntılı olduğumu düşünüyor Katip. İyiki öyle gelinleri yokmuş. Üzülüyorum görünce öyle yorumları. Eşime söylesem neler derdim ama onda bile kardeştir annedir diye sustum girmedim aralarına. Ne eicem ki eşime kardeşine alamazsın mı ? Götüremezsin mi ?Yoo karışabilirsin. Ama eşine söyleyeceksin, oturup görümceye kurulmak işe yarayan bir şey değil.
De. Aşırı gereksiz çünkü. Sen neden yapmıyorsun? İki yakanız zor gelir bir araya çünkü. O neden yapıyor? Sen yapmıyorsun diye.İnsanlar takıntılı olduğumu düşünüyor Katip. İyiki öyle gelinleri yokmuş. Üzülüyorum görünce öyle yorumları. Eşime söylesem neler derdim ama onda bile kardeştir annedir diye sustum girmedim aralarına. Ne eicem ki eşime kardeşine alamazsın mı ? Götüremezsin mi ?
Ara ara söylüyorum kız 1500 kere birşey istediği için hızına yetişemiyorum ki. Geçen ekler istedi 70 lira tuttu. Diyorki oha çok pahalıymış :)De. Aşırı gereksiz çünkü. Sen neden yapmıyorsun? İki yakanız zor gelir bir araya çünkü. O neden yapıyor? Sen yapmıyorsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?