Keşke benimkiler de gelip evi temizlese yemek yapsa. Ağzımı açarsam terbiyesizim..evleri hasarlı olduğu için ve aylardır bir yere yerleşmedikleri için habersiz şekilde yatıya gelen kayınvalidegil, geldiği ilk gün kafasına göre yemek yapan, temizlik yapan, dolap içlerinin yerini değiştiren bencil kayınvalide. Ne zaman gidecekler bu samimiyet ne zaman azalacak ben hiç aramıyorum artık ama kendileri 2 güne bir beni arıyor ve bunlar karşısında yan gelip yatmayı bilen bir eş
O işler öyle olmuyor canım Allah’a şükür elim tutuyor kendi işimi kendim yapıyorum hiçte gocunmam ne hakla ne hakla gelip kafasına göre süpürge açar yer siler ne hakla arkadaşKeşke benimkiler de gelip evi temizlese yemek yapsa. Ağzımı açarsam terbiyesizim..
Bnm kv ayda yılda bir gelir resmen dip bucak temizler giderevleri hasarlı olduğu için ve aylardır bir yere yerleşmedikleri için habersiz şekilde yatıya gelen kayınvalidegil, geldiği ilk gün kafasına göre yemek yapan, temizlik yapan, dolap içlerinin yerini değiştiren bencil kayınvalide. Ne zaman gidecekler bu samimiyet ne zaman azalacak ben hiç aramıyorum artık ama kendileri 2 güne bir beni arıyor ve bunlar karşısında yan gelip yatmayı bilen bir eş
O işler öyle olmuyor canım Allah’a şükür elim tutuyor kendi işimi kendim yapıyorum hiçte gocunmam ne hakla ne hakla gelip kafasına göre süpürge açar yer siler ne hakla arkadaş
Başka yerde kalıyorlardı ilk başta yalvardım gelin kalın diye gelmediler üzülüyordum hallerine ne kadar sinir olsam da gelin buyurun hiç yüzlerine karşı bir kötü şey yapmıyordum hep içimde yaşıyordum en son bıktım ne aradım ne sordum kendileri beni bunaltıyorlar şimdi de habersiz şeysiz geldiler e tamam buyrun gelinde ben bu hayata eş ailesine katlanma tüm dertlerini çekmeye mi geldim keşke gelmeseydimNasil yani sizinle mi kaliyorlar baska yerde mi? 2 gunde bir ariyorlar yazmissiniz nerede kaliyorlar?
Canım ben ne kendi annemden ne ondan bir tane bardağı alsınlardaş şuraya koysunlar gibi bir minnet asla beklemiyorum samimi olmak istemiyorum arkadaş bıktım artık ya evlendiğim günden beri 2 sene olacak bir hafta şöyle kafam rahat geçiremedim bıktımBnm kv ayda yılda bir gelir resmen dip bucak temizler giderAllah razı olsun ondan
E keske o kadar yalvarmasaydinizBaşka yerde kalıyorlardı ilk başta yalvardım gelin kalın diye gelmediler üzülüyordum hallerine ne kadar sinir olsam da gelin buyurun hiç yüzlerine karşı bir kötü şey yapmıyordum hep içimde yaşıyordum en son bıktım ne aradım ne sordum kendileri beni bunaltıyorlar şimdi de habersiz şeysiz geldiler e tamam buyrun gelinde ben bu hayata eş ailesine katlanma tüm dertlerini çekmeye mi geldim keşke gelmeseydim
Ne planları var ben bilmiyorum tabii gelin dedim öyle açıkta bırakacak değilim onlar benim eşimin ailesi ancak çok bunalıyorum bir pasta yapacak olsam gidiyor sormadan etmeden karıştırıyor kendi kendine yapıyor şura kirlenmiş diyor alır temizliyor yanı gına geldi bana artık bir şeylerin yerini değiştiriyor bıktım eşimden de bıktım ben 24 saat hizmet etmeye mecburum eşim yan gelip yatmakla mükellef sohbet etmeye mecburum düzgün oturmaya mecburum ya valla canıma tak etti keşke ne evlenseydim ne aynı memlekete gelseydimE keske o kadar yalvarmasaydiniz
Sonucta depremzedeler yani neden bu kadar katisiniz?
Millet gelininin evine gelip bi kap corba yapmiyor bunlar supurge vileda yapiyorlarmis sanirim yük olmamak bi isin ucundan tutmak adina
Belki uzun sure kaldilarsa bunalmis olabilirsiniz ama bu kadar isyan edilecek somut bi olay goremedim
Kiş geliyor ayri eve cikma planlari var mi
Evleri hasarlı demişsiniz gidecek yerleri yok mu anlayamadım.Eğer öyleyse bu tutumunuz biraz ağır çünkü evleri yok.Ne planları var ben bilmiyorum tabii gelin dedim öyle açıkta bırakacak değilim onlar benim eşimin ailesi ancak çok bunalıyorum bir pasta yapacak olsam gidiyor sormadan etmeden karıştırıyor kendi kendine yapıyor şura kirlenmiş diyor alır temizliyor yanı gına geldi bana artık bir şeylerin yerini değiştiriyor bıktım eşimden de bıktım ben 24 saat hizmet etmeye mecburum eşim yan gelip yatmakla mükellef sohbet etmeye mecburum düzgün oturmaya mecburum ya valla canıma tak etti keşke ne evlenseydim ne aynı memlekete gelseydim
Canım o zamandan beri üç tane ev tutacak olduk tutturmadılar gelin kiranızı biz verelim dedik yok dediler türlü türlü işler yaptılar yok şurda yaşayacagız yok burda ya bunlar önemli şeyler değil bunlar geçici şeyler ama bunların huyu böyle yanı evlendiğim günden beri size yemin ederim bana huzur yok biz hep iç içe olmak zorunda mıyız kendi annem uzakta en az 10 günde bir araşırız uzak olmamıza rağmen bunlar sanki fizanda 2 güne bir arıyorlar eşimi her gün arıyorlar ya sizin bir hayattınız yok mu depremden önce de böyleydi yalnız kalamıyorlar yalnız hiçbir şey yapamıyorlarEvleri hasarlı demişsiniz gidecek yerleri yok mu anlayamadım.Eğer öyleyse bu tutumunuz biraz ağır çünkü evleri yok.
Eğer gidecek yerleri varsa ve gitmiyorlarsa bu kadar misafirlik ayıp.
Şu an tam olarak istediğim kişi senin kv. Ev temizleyecek yemek yapılacak. Ama kimse yardım etmiyor bu yuzden bunalima girdim.O işler öyle olmuyor canım Allah’a şükür elim tutuyor kendi işimi kendim yapıyorum hiçte gocunmam ne hakla ne hakla gelip kafasına göre süpürge açar yer siler ne hakla arkadaş
Anladım.Ayrı eve çıkma şansları varken yapmıyorlarsa bu ayıp.Tamam ilk zamanlar kalınabilir zor psikoloji kayıpları var denir ancak bu kadar uzun olmaz.Burada iş eşinizde bitiyor dengeyi o kurmalı.Siz laf dalaşına girmeyin bunu eşiniz halletmeli.Siz halletmeye kalkışmayın kötü siz olursunuz.Depremzede insanlara kötü davranıyor olarak algılanır öyle olmadığı halde.Bu benim düşüncem tabiCanım o zamandan beri üç tane ev tutacak olduk tutturmadılar gelin kiranızı biz verelim dedik yok dediler türlü türlü işler yaptılar yok şurda yaşayacagız yok burda ya bunlar önemli şeyler değil bunlar geçici şeyler ama bunların huyu böyle yanı evlendiğim günden beri size yemin ederim bana huzur yok biz hep iç içe olmak zorunda mıyız kendi annem uzakta en az 10 günde bir araşırız uzak olmamıza rağmen bunlar sanki fizanda 2 güne bir arıyorlar eşimi her gün arıyorlar ya sizin bir hayattınız yok mu depremden önce de böyleydi yalnız kalamıyorlar yalnız hiçbir şey yapamıyorlar
Valla canım Allah gönlüne göre versin ben hiçbir iş yapmasın demiyorum mesela bardaklarımın yerini değiştirmesin arkadaşŞu an tam olarak istediğim kişi senin kv. Ev temizleyecek yemek yapılacak. Ama kimse yardım etmiyor bu yuzden bunalima girdim.
Evet canım sabrediyorum ama olay kalmaları değil zaten kalsınlar ben gocunmam eşya yeri de değiştirsin kafasına göre ona da tamam ama biz bir ömür böyle olacağız ve ben artık çok bunalıyorumAnladım.Ayrı eve çıkma şansları varken yapmıyorlarsa bu ayıp.Tamam ilk zamanlar kalınabilir zor psikoloji kayıpları var denir ancak bu kadar uzun olmaz.Burada iş eşinizde bitiyor dengeyi o kurmalı.Siz laf dalaşına girmeyin bunu eşiniz halletmeli.Siz halletmeye kalkışmayın kötü siz olursunuz.Depremzede insanlara kötü davranıyor olarak algılanır öyle olmadığı halde.Bu benim düşüncem tabi
Depremzede mi kayınaileniz?O işler öyle olmuyor canım Allah’a şükür elim tutuyor kendi işimi kendim yapıyorum hiçte gocunmam ne hakla ne hakla gelip kafasına göre süpürge açar yer siler ne hakla arkadaş
Bu durumu eşinizle paylaşın çözüm bulmasını isteyin.Mutsuz olduğunuzu ve dediğiniz bir ömür böyle olmak istemediğinizi belirtin.Biraz gözünü korkutun.Evet canım sabrediyorum ama olay kalmaları değil zaten kalsınlar ben gocunmam eşya yeri de değiştirsin kafasına göre ona da tamam ama biz bir ömür böyle olacağız ve ben artık çok bunalıyorum
Benim ki bırak benim evi temizlemeyi yemek yapmayı ona yemek yemeğe gittiğimizde sen yap yemeği diyorevleri hasarlı olduğu için ve aylardır bir yere yerleşmedikleri için habersiz şekilde yatıya gelen kayınvalidegil, geldiği ilk gün kafasına göre yemek yapan, temizlik yapan, dolap içlerinin yerini değiştiren bencil kayınvalide. Ne zaman gidecekler bu samimiyet ne zaman azalacak ben hiç aramıyorum artık ama kendileri 2 güne bir beni arıyor ve bunlar karşısında yan gelip yatmayı bilen bir eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?