Kayınvalide ve eş

Evet canım da normalde de böyle diyorum kalmaları değil tek sorun mesela kireçlenmiş çaydanlıga gidip kilerde arayıp limon tuzu bulup kaynatıp bu çaydanlıklar çok kireç olmuş da derse insan ben de bunalırım bu kadar basit canıma tak etti ben özgürlük istiyorum özgürlük kendi evimde özgürlük istiyorum işten geliyorum arıyorlar şşe gidiyorum arıyorlar evde diken üstündeyim kendi evimde diken üstündeyim gelecekler mi gelmeyecekler mi arayacaklar mı bir iş çıkaracaklar mı bıktım

Evet haklısın canım ama bu benim için evlendiğimiz günden beri böyle yani yeni olan bir şey değil evlendik ertesi gün aramaya başladılar nasılsınız napıyorsunuzdan başladııı bu zamana kadar geldi eşimde hiçbir şeyden anlamıyor

Benim annem de evime geldiğinde bardakları falan gelişi güzel koyar, evde dolapta birkaç çeşit bardak vardır ya ben düzenli koyarım. O yaşlarda çok dikkat etmiyorlar. Emin olun hiçbir şey yapmayıp hizmet beklese o daha zor. Ben yaparım diyorsunuz ama insan yoruluyor yemek yaparken birisi çamaşırları assa, ortalık kirlendiyse süpürse, yada ben temizlik yaparken biri yemek yapsa işime gelirdi, memnun olurdum.

Valla canım Allah gönlüne göre versin ben hiçbir iş yapmasın demiyorum mesela bardaklarımın yerini değiştirmesin arkadaş
Eş ailesi olduğu için böyle düşünüyorsunuz muhtemelen. Benim ablamda gelir makine bosaltinca farklı yerlere koyar problem etmem. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hamile olunca insan öyle zamn geliyor ki bir bardak su içemiyor. Inşallah o duruma düşüpte simdi söylendiğiniz, rahatsiz olduğunuz kadına muhtaç olmazsınız.

Canım 7 ay önce doğum yaptım Allah’a bin şükür ertesi günde kalktım her işi kendim yaptım o kadar acılara rağmen bir de millete yemek hazırladım hamileyken ev taşıdım bebeğim düşüyordu az daha bir Allahım kulu gelip adam gibi yardım etmedi ama bunları bile önemsemiyorum ben samimi olmak istemiyorum ben ne yaptıysam bunu aşamadım arıyorlar biz şuraya gideceğiz diyoruz e şuraya gidin e buraya gelin yahu gelmeyeceğiz diyoruz on kere arıyorlar gelin gelin gelin bıktırıyorlar

Bende kayinvalidem geldiğinde temizlik yapsın eve karışsın müdahale etsin asla istemem geliyorsa yesin içsin otursun hoş benim ki ben istesem de yapmaz o ayrı konu fakat sizin durum farklı kadın belki kendini mecbur hissediyor sanki biraz abarttınız mı

Çok şükür kalkabilmissiniz. Size hak vermiyor değilim bende eşimin ailesi ile çok samimi olmayı sevmiyorum zaten öyle çok gelip gitme olmuyor. Sadece bir tane eltim ile gelip gidiyoruz diğerleri bunaltıyor beni. Bu sorunu çözecek kişi eşiniz. Benimkini eşim çözdü çünkü. Ilk evlendigimizde kv aramıyorum diye trip atıyordu artık o konu kapandı mesela.a

Anladigim kadariyla depremzedeler. Psikolojilerinin iyi olmadigi kesin. Cok zor durumlar.. ki evleri de yikilmis sanirim. Bence biraz idare edin.
Ote yandan sahsi fikrimdir ancak orasi oğlunun da evi. Bence süpürüp silip yerleştirmesine cok takilmayin..

Gelecekler mi gelmeyecekler mi derken başka yerde kalıyorlar ve ordan gelecekler mi bilmiyorsunuz?
Neden oğullarını değil sizi aramıyorlar?
Kireç tutan çaydanlığa limon tuzu bulmuş kirecini çözmüş işte yapsın kileri aramış özel bir şey olmaz ki kilerde.
Kadın size kendinizi düzensiz ve pis mi hissettiriyor öyle mi anlıyorsunuz acaba?
Mesela kireçli çaydanlığı ben de hiç sevmem ne yaparsan kireç tutan yapısı olan ve malzemesi nedeni ile kireci limon tuzu ile bile geçmeyen çaydanlık altımı bir sene geçmeden atıla çıkardım görseniz dışı parlak ama içi ne yapsan kireçli gibi.
Neyse kadına hak veriyorum sanılmasın ama kendince temizlik yapıyor işte belki yardım ettiğini falan düşünüyordur hatta istemese de yapıyordur fazlalık görüldüğü için.
İnsanlar depremzede imiş.
Oğlu da yardımcı olsun orda burda kalmasınlar kalıcı bir yer edinsinler kendilerine onun için destek olun siz.
Ben hala anlamadım mesela neden gelip gidecekleri zaman belli değil demek ki yuvam diyecekleri bir yer yok hala.
Depremde evini kaybeden insanlara hele ana babaya ee gelin kalın ama kıyıda oturun da denmez ki.
Onlara evim diyecekleri yer lazım.
Evlerinin yapılmasını mı bekliyorlar nedir durum

O işler öyle olmuyor canım Allah’a şükür elim tutuyor kendi işimi kendim yapıyorum hiçte gocunmam ne hakla ne hakla gelip kafasına göre süpürge açar yer siler ne hakla arkadaş
Sen bana gondr kız kayınvalideni valla bana temizlik yemek yapsın isterse evi baştan sona değiştirsin sesimi çıkarmam çıkarirsam böle olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…