- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
evvettorun geliyor diye mi
sanırsın onlar dogurcak tekrardan hazır değilimler flnayy benim kv genç olduğu için bana babaanne olmaya hazır değilim daha gencim filan demişti
Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
Şu evin tek oğlu olayını anlamıyorumEvin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
Bacimm Allah sana sabir onlara da akil versinEvin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
konuyu okumuş gibiyim
Sanki onun da 6 gorumcesi vardı.
Eşin arkanda olmadıktan sonra o tepkiler sana yol,su,elektrik ve şiddet olarak geri dönmesin.Esimle konusmuyorum zsten sogudum iyice. Bosanmam da care degil suan tek derdim esimin ailesi tepki veya mesafe koysam daha da mi kötü olur eşimde arkamda durmuyor. Biliyorsunuz
Bu konuyu bu ara sürekli okuyor gibiyim sürekli aynı konuyu okuyormuşum hissi oluştu bende.
Canim sende sıkıntılı donemler gecirmissin o donemlerde benim esim gibi senin kininde akli basinda degikmis herslde. Ailesine karsi nasil tepki gosteriyordu nasil dayandinizBız yenı evlıyken karsı karsıya oturuyoduk ve hergun sabah gıdıp aksam yatmaya eve gelıyorduk,buna ragmen kadın gec gelıyosunuz erken gıdıyosunuz dıye yapmadıgını bırakmıyodu,yatıcaz dıye gıttınız yatmadınız dıyodu dusunebılıyomusun,gece 3 te ısıgınız yanıyodu dıyodu,seneler sonra tasındık ve her haftasonu mutlaka gıdıyorduk gene yaranamadık,kapıda hosgeldınız demeden laf sokuyodu hafta ıcı nerdeydınız dıye,sımdı gıtmıyoruz 2-3 ayda bı anca,dunya varmıs ya,hergun gıttıgım ve butun gunumu onlarla gecırdıgım halde kıymet bılmedı,gıtme ve laflarının altında kalma,ben cok kaldım kımse madalya takmadı,ben su dunyada anladımkı altta kalanın canı cıkıyor,mesafelı ol
2 3 ay cok fazla degil mi?20 dk lik mesafede oturuyorum . 2 3 ayda bir gidiyoruz esimle . esim tek basina da 2 haftada bir ugruyor . aramizda problem yok kendisini cok severim . ama ne kadar az gorussek o kadar iyi
Yaa surat yapmiyolar mi veya esini doldurmuyolarmi karin niye gelmiyo vs diyeUst katimda oturuyorlar haftada bir anca giderim
Esim her aksam gidelim der
Yoruldum ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum derim
Cani isterse kendi cikar
Esim kendini dolduruyoYaa surat yapmiyolar mi veya esini doldurmuyolarmi karin niye gelmiyo vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?