Kayınvalide Ziyareti

Teşekkürler yorumunuz için ama düşünen biri olsa zaten hemen gelmeyi planlamaz.. 2 ay sonra gelse sorun olmayacak.. Zaten problemliyiz eşimle.. Belki de açık açık söylemek en iyisi.. Eşimle bir konuşayım da son çare onu bir denerim.

Bebek biraz büyüsün biz de alışalım hayatımıza ,tabi ki sonra gelirsiniz.de bari.
Mümkün mertebe uzak tarih ver

annem 3 aydır bizimle yukarıda gerekliliğini açıkladım. Bir de tabi en en büyük gelme nedeni zaten şu annem varken bana hükmedemedi :) evladını bilmem de torununu görmeye gelmediği kesin yani.. 10 dk kucağında tutup al al uykusu var bunun diyip savıştıran kadına babanne denmez... derdi başka bence..

Hadi bakalim hayirlis:))Aslinda kv arayip ben toparlandim yardimada ihtiyacim yok sen yorulma anne deseniz gelir mi yine?

KoNu sahibi facede arattım ve k.pederine kadar buldum yani
Tüm bilgilerini vermişsin
Bi tanıdık çıkıp başını ağrıtabilir.burası çok popüler bi site. Nickini değiştir istersen.

Bebek biraz büyüsün biz de alışalım hayatımıza ,tabi ki sonra gelirsiniz.de bari.
Mümkün mertebe uzak tarih ver
yani ben inanın alttan alabilen biriyim.. ama artık kendi anneme bile çok zor katlandım. sağolsun varolsun ama düzenimi özledim. tam olacak derken tekrar birinin gelmesi beni tüketecek.. umarım eşim anlar durumu da onunla konuşmam gerekmez.. Çünkü ben yine de arayıp gelme yaa 2 ay sonra gel diyemem kesin.. sonra artık evlilik ne duruma gelir bilmiyorum

Anlamadigin nokta şu canım. O kadın eşinin annesi.. Sen istesen de istemesen de. Ne güzel işte bırak gelsin sende hukmetmesine izin verme boyunun ölçüsünü alır gider. Sen tavrını koyduktan sonra gerisi önemli mı ?? Olay idare etmek. Eşinle de aran bozulur diye düşünüp stres yapma uzakmis annesi hem ne kadar kalabilir ki yaz ayları sizlerde erkenden plan yapar edersiniz oda gitmek zorunda kalır.

KoNu sahibi facede arattım ve k.pederine kadar buldum yani
Tüm bilgilerini vermişsin
Bi tanıdık çıkıp başını ağrıtabilir.burası çok popüler bi site. Nickini değiştir istersen.
Ben bu durumdan rahatsız değilim. Teşekkürler yorumunuz için :)

Esinizle ne ile ilgili problemleriniz var canim yine kv den mi sorununuz

belki de haklısınız ama uzun zamandır sıkıntılıyım sanırım o yüzden biraz hassasım bu aralar..

Esinizle ne ile ilgili problemleriniz var canim yine kv den mi sorununuz
yok canım ya uzun süreçler yine mesleğinden kaynaklı yanımda olamaması ve hamilelik sürecimi çok iyi bilmemesi yani ben sıkıntım varken bile ona yansıtmadım.. zaten mesleğinden dolayı sıkıntılıydı bir de benle uğraşsın istemedim.. sonra birikti birikti işte..

evet ben de hassas davranmak için çok uğraşıyorum.. yani o kadın oğlunu doğurmasa bugün benim mucizem benimle olamazdı.. :) kırgınlık olsun istemiyorum inşallah eşim de anlar ya çok gerginim uyuyamıyorum şuan cevap da yazmadı etmedi..

Hadi bakalim hayirlis:))Aslinda kv arayip ben toparlandim yardimada ihtiyacim yok sen yorulma anne deseniz gelir mi yine?
yok canım zaten bana faydası yok ki.. yani geldiğinde aksine zararı olacak.. o gittikten sonra tüm mutfak düzenimi geri döndürmek zorunda kalıcam edicem.. ya bunlar basit şeyler aslında ama zaten uzun zamandır birazcık OH BEE demek istediğimden kaynaklı hep..

Anliyorum Allah yardimciniz olsun.Zamnla hersey yolina girer merak etmeyin kv fazla takmayin gelir gider anca geriye sen ve esin cocugunuz kaliyorsuniz.Uzun bir omur sizin kucuk puruzleri gormezden gelin kv gibi cunku erkekler bu konulara gelemzler .kv gelsin fazla yuz vermeyin gider zaten

haklisin bos vaktinizde esinizi ve bebeginizle beraber bos zamanlari hep cikin yada anneniz yaninizdauken bebegi annezi emanet edin esinizle birlikte sinamaya yada avm gidin musait oldukca bunlari tekrarllayin sizde ferahlamis olirsunuz

haklisin bos vaktinizde esinizi ve bebeginizle beraber bos zamanlari hep cikin yada anneniz yaninizdauken bebegi annezi emanet edin esinizle birlikte sinamaya yada avm gidin musait oldukca bunlari tekrarllayin sizde ferahlamis olirsunuz
evet yaz da geliyor :) tospirik de büyüyor :) Teşekkürler tekrar..

Cahille uğraşmak zor bilirim.
Bir de geldiğinde onunla yalnız kalma durumun olacak zaten istemiyorsun ne yapacaksın ? Ne konuşacaksın ? bunları bile insan kafasına takar.Bir de yok yemek yap yok evi topla gelse onlara yardım eder mi ?
Ay gelmeyiverse ne olur sanki anlamıyo mu istenmediğini ?

kayınvalıden cahılmış ya
senın bu yazdıklarından kv. den daha cahıl oldugun cok cok acık barız bellı
ınsanı yonun cok zayıf sevmeye bılırsın ama saygı duymak zor bısey degıl
öğretmenden bozma polis de ne demek !!!
allah kocana ve kv. yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…