Kayınvalide Ziyareti

Kelin ilacı olsa başına sürer bende bu konudan muzdaribm daha doğum yapmdm ve gelicek kv kp sana tek tavsiyem mayısta tatile cikicagini söyle yada bahane bul hiç kavga edipte üzme kendini gelirlerse de hiç oralı olmadı yemeklerini yap kaç odana bebek hasta de hastaneye git ne biliyim çok yan yana durma

.

Siz kaynanan derdi cekmediginiz çok belli hamilelik lohusalık kolay değil kaynananlar gelinlerini adam yerine koymuyor hep bı baskı laf sokma bence hak etmiş hepsini neler var daha kim bilir bu kadının anlatamadığı

Ben de eşini buldum. Annesinin gelmemesi için biz de mi ikna etmeye çalışsak
ahaha yahu ne ilginç.. hani insan tanıdığı insanları merak edip araştırır da.. sakın yanlış anlamayın tanımadıklarını araştıran hiç kimseyi görmemiştim ihihi instagram hesabım da yine aynı he ekleyen olursa kabul ederim kızlar cevabı şu oldu bu arada : "şapiriğim eğer mayısta kesin geliyoruz biz derlerse gelmeyin diyemem.. ama yoğunluk vs diyip erteletebiliriz belki." dedi.. gönlümü aldı.. umarım bugün de böyle ılımlı ve anlayışlı olur.. sonuç değişmese de eşimin ufacık sözcüklerine ve desteğine ihtiyacım var.. iknaya gerek yok da madem eşimi buldunuz.. Eşime eşin seni hala çok seviyor lütfen ona duygusal ve sözel destek ol diye mesaj atabilirsiniz

valla sürekli konuşuyor.. bir şey anlatıyorum dinlemiyor bir daha soruyor.. sabırla iletişim kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.. umarım sabrımı korurum..

Ben nickinizin isim soyisim olduğunu farkedeli epey oluyor ama bakma gereği duymamıştım.

Birisi kayınpederini buldum deyince ben kimi bulacağım bakalım dedim

Evlenme tekliflerindeki gibi pankart açıp slayt hazırlayalım mı Songül seni çok seviyor enişte diye

Eşiniz mesajınıza cevap verdi mi :)
evet canım mayısta geliyoruz biz kesin derlerse bir şey diyemem gelmeyin diyemem belki yoğunluk vs diyip erteleyebiliriz dedi.. bu bile bana yetti. sağolsun.. ben nasıl anneme git diyemezsem o da gelme diyemez direkt olarak.. ama en azından ne söylemeye çalıştığımı anlamış bu bile bana yetti :)

Tülaaaaay nolur geri döön aşkııım tülaaaay ay ne güldüm yahu uzuunca zamandır yazıyorum kadınlar kulübü hamilelik yenidoğan vs kısımlarında ama iki gündür dedim derdimi paylaşayım eneeem merak kediyi öldürürmüş

O kaynana gelecek çünkü eşin anacı yani öyle de böyle de gelecek. Gık dediğin anda da eşinle aranda sorun olur. En iyisi siz gidin bir iki gün kalın geri dönün onun gelmesini engelleyin. Biz gelicez hem gezmiş hava değişimi olmuş olur dersiniz oturur oturduğu yerde. Yoksa kaynana gelirse gitmez

kocamı aşağılamış olsam kocam olmazdı :) anlatılmaya çalışılan şey çok farklıydı.. Teşekkürler yorumunuz için.. ben de mühendisten bozma ev hanımıyım ve ev hanımı olarak çok mutluyum.. saygılar :)

kızım daha büyük olsa olabilirdi de 1.5 aylık.. seyehat için bence erken.. zaten eşimin izin alma gibi bir durumu olamaz

Teşekkürler yorum için.. Hayatım boyunca büyüklerime saygısızca davranmadım.. Allah herkese yardım etsin. Saygılar..

kızım daha büyük olsa olabilirdi de 1.5 aylık.. seyehat için bence erken.. zaten eşimin izin alma gibi bir durumu olamaz
Senelik izni yok mu kullansın ? Ya da hafta sonu ? Özel araç varsa çok kolay olur ... Ben 2.5 aylıktı 7 saat yola götürdüm çocuğumu ameliyat için karda kışta hele de o Bolu yolunda bilirsin sağlıklı gtti sağlıklı döndü çok şükür. Başka alternatif yok gibi çünkü eşin anneci ya da gelecek katlanacaksn o da zor olur hatta en zoru

muhtemelen bu yıl doğu görevi için taşınma vs olacak.. doğumda 10 gün ekstra kullandı.. kalanı da taşınma zamanı kullanmayı planlıyor.. hakkımızda hayırlısı bekliyoruz hangi il gelecek bakalım :) o yüzden o gelecek belli artık.. ne demeli bilmiyorum.. umarım çok kötü geçmez..

Kaç gün kalmayı planlıyor peki ? O zaman geldiğinde görmezden geleceksin mecbur offf çok iç sıkıcı bir durum

bu arada tekrar ve tekrar açıklamak istiyorum. Eşim Yüksek Lisansını öğretmenlikte tamamlamış bir Fizikçi.. Yani meslek olarak benden de üstün konumda.. Öğretmenden bozma polis derken kastım eşimin öğretmen olması ama atanamadığı için çoğu ingilizce türkçe tarih öğretmeni gibi polis olması.. günümüz şartlarında doyduğun yerdesin mecburen. 30lu yaşlarında gencecik kocasını her akşam uğurlayan benim. Aylarca yüzünü göremeyen de benim. Allah korusun üç gün sonra bir şey olduğunda yavrusuna tek başına bakan da ben olacağım. Lütfen bahsi geçen tabirleri İYİ NİYETLİ okuyunuz.

Kaç gün kalmayı planlıyor peki ? O zaman geldiğinde görmezden geleceksin mecbur offf çok iç sıkıcı bir durum
bilmem sorulmaz ki sanki gelmeden git der gibi olur :) çok öyle aylarca falan kalmaz canım katlanılmayacak gibi değil aslında.. yani benim normal zamanım olsa her zaman gelsin.. yine gelmesin demiyorum ki zaten.. sadece biz aylardır zaten zor zamanlardan geçtik.. yalnız değildik annem vardı falan.. anlayışlı biri olsa bunu yapmaz zaten.. 3 ay sonra gelsin ne bileyim.. biz zaten doğuya giderken illa ankaraya uğrarız.. bilmiyorum ya.. hassas zamandayım.. içimi döktüm yanlış anlaşıldım :) daha da konu açmam buralara :) bir kayınvalideyi bulmadıkları kaldı ihihihih (bu da şaka he lütfen)

Lohusa mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…