- 30 Mart 2017
- 159
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Kelin ilacı olsa başına sürer bende bu konudan muzdaribm daha doğum yapmdm ve gelicek kv kp sana tek tavsiyem mayısta tatile cikicagini söyle yada bahane bul hiç kavga edipte üzme kendini gelirlerse de hiç oralı olmadı yemeklerini yap kaç odana bebek hasta de hastaneye git ne biliyim çok yan yana durmaSelamlar efendim,
1.5 aylık bebeğim var. Kayınvalide hazretlerim doğumdan 1 hafta önce gelmişti. 15-20 gün kaldı. Annem de bende olduğu için çok fazla muhatap olmadan kurtuldum. Ama annemi ve beni neredeyse kanser etti bu süreçte. En sonunda kayınpederim geldi 2 gün de o kaldı beraber döndüler. Bu arada biz İstanbuldayız onlar Ankarada.. Her neyse, kayınpederimi çok seviyorum. Ama kayınvalidem gerçekten cahil cühelanın önde gideni ve ben hayatım boyunca kimseye rol yapamadım. Sevmiyorum ve sevmediğimi de belli ediyorum. Bu süreçte annem de yanımda olduğu için bebeğimle bahane bulup odamda takıldım onlar beraberlerdi. Annem hep idare et derdi, o bile anladı ne kadar cahil biri olduğunu. Böyle görmüş böyle büyümüş insanları çok yadırgamıyorum ama insan ÖĞRENEBİLEN bir varlık. Kızı öğretmen, oğlu öğretmenden bozma polis, kocası milli eğitimde devlet memuru.. Yani kendini geliştirebilmesi için etrafında birileri varken olduğu yerde sayan birisi işte.
Kısacası kadına uyuz oluyorum işte ya.. Daha fazla şeetmeden konuya gireyim. Hamilelik depresyonu, lohusa depresyonu ırt zırt derken kocayla da aramız nane ! Şimdi yarın annem artık bizi yalnız bırakıyor. Aile olarak toparlanma zamanımız. Eşim ben kızım birazcık daha toparlanıp sahiplenebileceğimiz zamandayız. Bu kayınvalide hazretleri Mayıs'ta tekrar geleceğinin ayaklarını şimdiden yapıyor. Ve ben aylardır süren bu depresyonların ardından bu aileyi toparlarsam ve üzerine bu kadın gelirse neler olacak bir tahmin edin işte.. Tam düzelecekken.. Gerçekten gelmesini istemiyorum. Eşim fazlasıyla anacı.
Bu gelişe nasıl engel olabilirim. Ne olur akıl verin. Yoksa ya katil olurum ya da söylediklerim derin yaralar açar ve zaten sallantıda olan evliliğimiz daha da zedelenecek..
.annem 3 aydır bizimle yukarıda gerekliliğini açıkladım. Bir de tabi en en büyük gelme nedeni zaten şu annem varken bana hükmedemedi :) evladını bilmem de torununu görmeye gelmediği kesin yani.. 10 dk kucağında tutup al al uykusu var bunun diyip savıştıran kadına babanne denmez... derdi başka bence..
KoNu sahibi facede arattım ve k.pederine kadar buldum yani
Tüm bilgilerini vermişsin
Bi tanıdık çıkıp başını ağrıtabilir.burası çok popüler bi site. Nickini değiştir istersen.
Siz kaynanan derdi cekmediginiz çok belli hamilelik lohusalık kolay değil kaynananlar gelinlerini adam yerine koymuyor hep bı baskı laf sokma bence hak etmiş hepsini neler var daha kim bilir bu kadının anlatamadığıkayınvalıden cahılmış ya
senın bu yazdıklarından kv. den daha cahıl oldugun cok cok acık barız bellı
ınsanı yonun cok zayıf sevmeye bılırsın ama saygı duymak zor bısey degıl
öğretmenden bozma polis de ne demek !!!
allah kocana ve kv. yardım etsın
Ben de eşini buldum. Annesinin gelmemesi için biz de mi ikna etmeye çalışsak
valla sürekli konuşuyor.. bir şey anlatıyorum dinlemiyor bir daha soruyor.. sabırla iletişim kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.. umarım sabrımı korurum..Cahille uğraşmak zor bilirim.
Bir de geldiğinde onunla yalnız kalma durumun olacak zaten istemiyorsun ne yapacaksın ? Ne konuşacaksın ? bunları bile insan kafasına takar.Bir de yok yemek yap yok evi topla gelse onlara yardım eder mi ?
Ay gelmeyiverse ne olur sanki anlamıyo mu istenmediğini ?
ahaha yahu ne ilginç.. hani insan tanıdığı insanları merak edip araştırır da.. sakın yanlış anlamayın tanımadıklarını araştıran hiç kimseyi görmemiştim ihihi instagram hesabım da yine aynı he ekleyen olursa kabul ederim kızlar cevabı şu oldu bu arada : "şapiriğim eğer mayısta kesin geliyoruz biz derlerse gelmeyin diyemem.. ama yoğunluk vs diyip erteletebiliriz belki." dedi.. gönlümü aldı.. umarım bugün de böyle ılımlı ve anlayışlı olur.. sonuç değişmese de eşimin ufacık sözcüklerine ve desteğine ihtiyacım var.. iknaya gerek yok da madem eşimi buldunuz.. Eşime eşin seni hala çok seviyor lütfen ona duygusal ve sözel destek ol diye mesaj atabilirsiniz
evet canımEşiniz mesajınıza cevap verdi mi :)
Tülaaaaay nolur geri döön aşkııım tülaaaayBen nickinizin isim soyisim olduğunu farkedeli epey oluyor ama bakma gereği duymamıştım.
Birisi kayınpederini buldum deyince ben kimi bulacağım bakalım dedim
Evlenme tekliflerindeki gibi pankart açıp slayt hazırlayalım mı Songül seni çok seviyor enişte diye
kocamı aşağılamış olsam kocam olmazdı :) anlatılmaya çalışılan şey çok farklıydı.. Teşekkürler yorumunuz için.. ben de mühendisten bozma ev hanımıyım ve ev hanımı olarak çok mutluyum.. saygılar :)Su yazdıgınız usluptan ıthamdan sonra zaten evınıze gelmemelı allahtan böle senın gıbı bır gelınımız yok ayrıca ogretmen bozma polıs ne yaa sen ne ıs yapıyosunkı asagılıyosun ınsanları
kızım daha büyük olsa olabilirdi de 1.5 aylık.. seyehat için bence erken.. zaten eşimin izin alma gibi bir durumu olamazO kaynana gelecek çünkü eşin anacı yani öyle de böyle de gelecek. Gık dediğin anda da eşinle aranda sorun olur. En iyisi siz gidin bir iki gün kalın geri dönün onun gelmesini engelleyin. Biz gelicez hem gezmiş hava değişimi olmuş olur dersiniz oturur oturduğu yerde. Yoksa kaynana gelirse gitmez
Teşekkürler yorum için.. Hayatım boyunca büyüklerime saygısızca davranmadım.. Allah herkese yardım etsin. Saygılar..kayınvalıden cahılmış ya
senın bu yazdıklarından kv. den daha cahıl oldugun cok cok acık barız bellı
ınsanı yonun cok zayıf sevmeye bılırsın ama saygı duymak zor bısey degıl
öğretmenden bozma polis de ne demek !!!
allah kocana ve kv. yardım etsın
Senelik izni yok mu kullansın ? Ya da hafta sonu ? Özel araç varsa çok kolay olur ... Ben 2.5 aylıktı 7 saat yola götürdüm çocuğumu ameliyat için karda kışta hele de o Bolu yolunda bilirsin sağlıklı gtti sağlıklı döndü çok şükür. Başka alternatif yok gibi çünkü eşin anneci ya da gelecek katlanacaksn o da zor olur hatta en zorukızım daha büyük olsa olabilirdi de 1.5 aylık.. seyehat için bence erken.. zaten eşimin izin alma gibi bir durumu olamaz
muhtemelen bu yıl doğu görevi için taşınma vs olacak.. doğumda 10 gün ekstra kullandı.. kalanı da taşınma zamanı kullanmayı planlıyor.. hakkımızda hayırlısı bekliyoruz hangi il gelecek bakalım :) o yüzden o gelecek belli artık.. ne demeli bilmiyorum.. umarım çok kötü geçmez..Senelik izni yok mu kullansın ? Ya da hafta sonu ? Özel araç varsa çok kolay olur ... Ben 2.5 aylıktı 7 saat yola götürdüm çocuğumu ameliyat için karda kışta hele de o Bolu yolunda bilirsin sağlıklı gtti sağlıklı döndü çok şükür. Başka alternatif yok gibi çünkü eşin anneci ya da gelecek katlanacaksn o da zor olur hatta en zoru
Kaç gün kalmayı planlıyor peki ? O zaman geldiğinde görmezden geleceksin mecbur offf çok iç sıkıcı bir durummuhtemelen bu yıl doğu görevi için taşınma vs olacak.. doğumda 10 gün ekstra kullandı.. kalanı da taşınma zamanı kullanmayı planlıyor.. hakkımızda hayırlısı bekliyoruz hangi il gelecek bakalım :) o yüzden o gelecek belli artık.. ne demeli bilmiyorum.. umarım çok kötü geçmez..
bilmem sorulmaz ki sanki gelmeden git der gibi olur :) çok öyle aylarca falan kalmaz canım katlanılmayacak gibi değil aslında.. yani benim normal zamanım olsa her zaman gelsin.. yine gelmesin demiyorum ki zaten.. sadece biz aylardır zaten zor zamanlardan geçtik.. yalnız değildik annem vardı falan.. anlayışlı biri olsa bunu yapmaz zaten.. 3 ay sonra gelsin ne bileyim.. biz zaten doğuya giderken illa ankaraya uğrarız.. bilmiyorum ya.. hassas zamandayım.. içimi döktüm yanlış anlaşıldım :) daha da konu açmam buralara :) bir kayınvalideyi bulmadıkları kaldı ihihihih (bu da şaka he lütfen)Kaç gün kalmayı planlıyor peki ? O zaman geldiğinde görmezden geleceksin mecbur offf çok iç sıkıcı bir durum
Lohusa mısın?bilmem sorulmaz ki sanki gelmeden git der gibi olur :) çok öyle aylarca falan kalmaz canım katlanılmayacak gibi değil aslında.. yani benim normal zamanım olsa her zaman gelsin.. yine gelmesin demiyorum ki zaten.. sadece biz aylardır zaten zor zamanlardan geçtik.. yalnız değildik annem vardı falan.. anlayışlı biri olsa bunu yapmaz zaten.. 3 ay sonra gelsin ne bileyim.. biz zaten doğuya giderken illa ankaraya uğrarız.. bilmiyorum ya.. hassas zamandayım.. içimi döktüm yanlış anlaşıldım :) daha da konu açmam buralara :) bir kayınvalideyi bulmadıkları kaldı ihihihih (bu da şaka he lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?