• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide

Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
gittiğinde sıkılıyorsan niye her gittiği yere davet bekliyorsun,o davet etsin ben daveti geri çevireyim diye mi düşünüyorsun:KK64:

Ay ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)
hımmm ay beni davet ediyor ben kabul etmeyip nasılda bozuyorum kadını diye düşünmek istiyorsun:KK51:

Merhaba kızlar
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
bence sen kaynananın anne kız gezmesine içerliyorsun. kendini ailenin dışında hissediyorsun.
onunla bir yere gittiğinde sıkılman gayet normal, demek ki oda sıkılıyor ki kızıyla gitmeyi tercih ediyor...
bence siz şöyle çıkıp dolaşın bi gezin iyi gelir..

Bence sen davet etmediği için önemsenmdiğini ,değer görmediğini düşünüyorsun.Demek ki seninle gittiklerinde sıkıldığını hissettiler ki davet etme gereği duymadılar.Senin istemediğini düşünmüşlerdir

bence sen kaynananın anne kız gezmesine içerliyorsun. kendini ailenin dışında hissediyorsun.
onunla bir yere gittiğinde sıkılman gayet normal, demek ki oda sıkılıyor ki kızıyla gitmeyi tercih ediyor...
bence siz şöyle çıkıp dolaşın bi gezin iyi gelir..
Aslında evet kendimi aileden hissetmiyorum. Ama bu onlardan kaynaklı değil benim kendi ailem çok kalabalık ayda 4 kere güne gidiyorum kendim arkadaşlarımla. Onlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum galiba. Kv de hep der bize yanaşmıyordu gelip gitmiyorsun diye belki benim tavrimdan çekiniyor olabilir. Kızıyla takılmasına birşey demiyorum çünkü bende annem dururken kv ile takılma, istemem onu anliyabiliyorum

Ay ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)
Daha önce çağırmış ve gitmişsiniz...Gittiğinizde sıkıldığını anladığı için çağırmıyordur bence....

Belki onlarda seninle birlikte gezmekten sikildiklari icin cagirmiyorlar, sadece kiziylada gezmek istiyorda olabilir...bence bosver takma kafana

Ne gerek var çağırmasına? Benimki her halta çağırıyor evlerimiz uzak arabamız yok. Gelemem işim var temizlik yapıcam ıvır zıvır birton bahane buluyorum gelmek istemediğimi anlıyo ama hiç vazgeçmiyo. Ne işim var onun arkadaşlarıyla. Çokta meraklıydım. Otururum evimde teyzelerin arasında işim ne

Aslında evet kendimi aileden hissetmiyorum. Ama bu onlardan kaynaklı değil benim kendi ailem çok kalabalık ayda 4 kere güne gidiyorum kendim arkadaşlarımla. Onlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum galiba. Kv de hep der bize yanaşmıyordu gelip gitmiyorsun diye belki benim tavrimdan çekiniyor olabilir. Kızıyla takılmasına birşey demiyorum çünkü bende annem dururken kv ile takılma, istemem onu anliyabiliyorum[/QUOTE:KK67: Yeni mi evlisin

Merhaba kızlar
nıye dert edıyorsunuz kı, ben kv demı haftada yada bazen ıkı haftada bır haftasonu 15 dk gorurum, onun dısında bır yere gıdeceksem ya esımle gıderım ya yalnız gıderım...
acıkcası severım sayarım ama kendı aılemın yerını hıcbır zaman tutmaz ne kv ne de esımın gerı kalan aile uyelerı o nedenle ne kadar az gorusursek o kadar ıyıdır kafasındayım :D :D

Kv yi sevmiyorsun ama hiç bir muhabbetten geri kalmak da istemiyorsun. Doğru anlamış mıyım?

Kendi kendini davet ettir o zaman.

Mesela bende bir yere giderken yanımda başkasını görülünce bi gerilirim . Belki o da öyle hissediyordur. Gelinler olarak biz çoğu şeyi sıkıntı yapıyoruz malum alinganiz o yüzden de çağırmıyor olabilir .

Back
X