• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide

Kv yi sevmiyorsun ama hiç bir muhabbetten geri kalmak da istemiyorsun. Doğru anlamış mıyım?

Kendi kendini davet ettir o zaman.
Yok canım niye davet ettiriyim kendimi çoğu ortamını biliyorum hep kendi yaşıtı yaşlı arkadaşları zaten. Yani muhabbetten geri kalmak istemediğim felan yok

Mesela bende bir yere giderken yanımda başkasını görülünce bi gerilirim . Belki o da öyle hissediyordur. Gelinler olarak biz çoğu şeyi sıkıntı yapıyoruz malum alinganiz o yüzden de çağırmıyor olabilir .

konuyu açan sen değil misin?

sanki konuyu açan değil okuyup yorum yazan biri gibi yazmışsın bunu.

cevabını vermişsin işte kendin de.

Daha ne istiyorsun. Benimki zorla gel buraya gidelim suraya gidelim diye cildirtirdi beni. Gönlü olsun diye bi kac kez gittim basta sonra baktim beni elinde oynatmaya calisiyor beni yönetmeye basladi azdan :)) dahada gitmedim israr edip dururdu ama nafile yermiyim daha pisit :))

Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
kadın neden heryere sizle gitsin yada davet etsin.
arkadaşı olsanız bunu yapmaz ki yaşıtınız değil .
ayrıca,kızı başka. o kızı çünkü. gittiği yerlerdeki kişiler onu tanıyordur. ayrıca, kızıyla giderse daha rahat edecek. sizde annenizle gidin madem

kadın neden heryere sizle gitsin yada davet etsin.
arkadaşı olsanız bunu yapmaz ki yaşıtınız değil .
ayrıca,kızı başka. o kızı çünkü. gittiği yerlerdeki kişiler onu tanıyordur. ayrıca, kızıyla giderse daha rahat edecek. sizde annenizle gidin madem
Ben annemle de pek gitmem kendi cevrem yetiyor ama gitmek istemesemde çağırmasını bekliyorum. Mantıksız bu durum farkındayım :)

bacım ben siz gelinleri anlamıyorum yemin ederim.

kadın davet etse ay niye çağırdı ki bu şimdi off sıkılırım ben diyeceksiniz davet etmese beni niye çağırmadı istemiyor mu yoksa diye surat yapacaksıınız?

ne yapsın bu kadınlar ya vallahi konu sahibi bak bence sen de ne istediğini bilmiyorsun zaten bunu da ifade etmişsin.demek ki kızı onunla vakit geçirmekten mutlu oluyor.
Davet etsin ama gitmeyeyim. Psikolojide adı ne acaba?
Bi arkadaşım da değişik versiyonuydu. Çok fazla teklif alayım ama reddedeyim diyodu adamları :KK45:

Ne güzel çağırmıyormuş işte daha ne istiyosunuz keyfine bakın yaw :KK70: bni çağırmasın gittiği yere diye kırk takla atıyorum. Eminim sende gitmemek için can atarsın ama bu istekli görünürmüşçesine haline anlam veremedim :confused:

Keşke benimki de beni hiç aramasa (:
Her gittiği yere çağırıyor,müsait olmuyorum zaten ama gelemeyeceğimi anlayınca sesinin tonu değişiyor,laf sokmaya başlıyor.Ben de bu durumdan bunaldım.

Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .

Bence dert etme neyapacan gidipte ,
Kv çağırsa bir dert !çağırmasa bir dert !
Çağırsa sizi burada off yeter kv beni her gittiği yere götürmek zorundamı diye konu açardınız,

Oyüzden bırakın da rahat rahat analı ,kızlı gitsinler heryere ,

Diger gelinlerini cagriyor beni cagirmiyor desen anlayacagim ama kizi varken seni cagirmamasi normal. Cagirsa mutlu olacaksiniz demek ki. Ama bosverin cagirmiyorsa cagirmasin.

ha ha kv ye bugün ne sebeple kafayı taksam dediniz ve karar veremediniz sanırım.
bence bahaneniz üzerinde biraz daha çalışın.

her gittigi yeri birak evim ayri olsada kafam rahat olsa diyorum sen gelmis cagirmiyor cagirsa gitmicem .valla ne istedigini sasirmis millet o_O bosver bacim nere giderse gitsin dertsiz basina dert mi ariyprsun ?

Benim kv kp dugunden sonra cok davet etti gelin gezdirmesi mi ne yapacaklarmis. Kabul etmedim. Ben canta degilim ki surekli yaninizda mi tasiyacaksiniz dedim. Bir iki kere daha teklif ettiler. Baktilar benden yana sanslari yok artik cagirmazlar... Rahatim mutluyum.

ben gitmeye gitmeye çağırmaz beni artık,bi tek geçen gün çok yakın bi ahbabının torunu oldu o kadında benim iki bebeğimede geldi,sağolsun benide çağırmış Bebek mevlütüne tmm gelirim dedim:) birlikde gideriz dedim ama kıvırcanı bildiğimden( ama şey ben akşamdan gidicem dedi bana kızı kadına yakın oturuyor Avrupa yakasındalar)her neyse,bende dedimki ben yanlız başına iki çocukla gelemem oğlunda çalışıyor getiremez sen ahbabına söyle ben akşamdan geçtiğim için gelin gelemedi de dedim,çok bozulmasına rağmen tmm dedi:) zaten eşim çalışmasa beni götürür kendiside bizim peşimize takılır.

Back
X