Alın telefonunu saklayın madembana akıl verin nolur biz eşimle ne zaman kavga etsek hemen annesini arayıp anlatıyo anneside beni arıyo kızım işte şöyle yapın böyle yapın tamam kötü bişey demiyor ama sürekli karışmasından bıktım ben eşimle aramdaki sıkıntıyı beraber çözmek istiyorum kimse karışsın istemiyom eşime defalarca söyledim anlatma diye ama anlatınca rahatlıyorum diyo sonra ikna ettim tamam anlatmycam dedi ama hep anlattı en son kayınvalideme söyledim anne sana anlatınca oğlum aranızda halledin beni karıştırmayın desen olur mu dedim olmuyo öyle evladım o benim felan dedi ben napıyım artık ve eşimle annesi sürekli telefon görüşmesindeler uzak mesafedeyiz ama sıkılıyorum bazen
ben ev basamıyorum uzaktalarBenim eşim de böyleydi bir gün çok kötü patlamıştım hem eşime hem annesine. Annesinin evini basmıştım bildiğin ödleri kopmuştu bendendaha sonra bıraktılar o huyunu ikisi de
Valla bizim ilişkide ben daha baskınım kayınvalidem baştan biraz baskı kurmaya çalışmıştı ama ben izin vermedim sonra eşim tartışmalarımızı anlatıyormuş ikisini de çok kötü bozdum boşarım dedim oğlunu viraja karışırsan bizeben ev basamıyorum uzaktalarama annesinede patladım yok olmuyo bırakmadılar bi tam tersi arayıp msj atıp duruyo naptınız naptınız diye
valla iyi fikirmiş bende böyle diycem bidahasınaValla bizim ilişkide ben daha baskınım kayınvalidem baştan biraz baskı kurmaya çalışmıştı ama ben izin vermedim sonra eşim tartışmalarımızı anlatıyormuş ikisini de çok kötü bozdum boşarım dedim oğlunu viraja karışırsan bizeaynı şekilde eşim de Benden bu tepkiyi alınca geri adım attı hiç sevmem öyle herşeyi koşup anlatan insanları ben kadın halimle asla anlatmam gözyaşımı silip annemler için yanına gittiğim çok oldu ne onları eşime karşı doldururum ne de üzerim gereksiz bence.
Ama tabi senin eşin benim eşimden farklı olabilir farklı sonuç doğurabilir ben kendi yöntemimi söyledim sadecevalla iyi fikirmiş bende böyle diycem bidahasına
aynen bu şekilde anlattım haklısın ama o an öyle rahatlıym diyo her anlattıktan tamam anlatmycam diyo ama tutamıyo sözünü diğer kavgada hemen annesini arıyoAma tabi senin eşin benim eşimden farklı olabilir farklı sonuç doğurabilir ben kendi yöntemimi söyledim sadece ☺ Bizimkiler biraz bu dilden anlıyor maalesef. Eşine şunu diyebilirsin sen bunları annene anlattıkça hem bana karşı bileniyor hem de gereksiz yere üzüyorsun anneni önce gel benimle konuş zaten çözeriz annene anlatmak çözüm değil aksine daha kötü sonuçlara yol açabilir
Hiç cevap yazmaben ev basamıyorum uzaktalarama annesinede patladım yok olmuyo bırakmadılar bi tam tersi arayıp msj atıp duruyo naptınız naptınız diye
SEn araya girmeseydin cözecektik sorunumuzu ama eşim seni aradıgı için çözemedik diyinben ev basamıyorum uzaktalarama annesinede patladım yok olmuyo bırakmadılar bi tam tersi arayıp msj atıp duruyo naptınız naptınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?