kayınvalidee ve eşş

o ne yaa ilkokulda yapmıştım ben en son "saçımı çekti öğretmenm" ..
eşime çok ciddi ayar çekerdim ..
çocuk mu? ne olursa olsun kv ii de konussa olmamalı .. evden çıkmamalı sorunlar...
"kol kırılır yel içinde kalır" demiş büyükler. . .

Sende annene anlat annende esini arayip akil versin bakalim ne yapacak. Annene ters yaparsa sende onunkine aynisini yaparsin

Bence açmayın kayınvalideniz aradığında veya lafı tıkın ağzına bu bizim aramızda daha önce söyledim kimse müdahil olmasın diyin. Biraz dişinizi gösterin gerçi asıl hatalı eşiniz ya burda. Ne kadar ayıp velisine şikayet eder gibi evli barklı insan evdeki sorunları nasıl anlatabilir?

sinir bozucu durum.. ayırın herseyınızı fln.. ne oluyo derse.. madem butun derdini tasanı çocuk gibi anana anlatacaksın bundan snra cagır ananı bizimle yaşasın o yapsın yemegını fln de .. o yatırsın seni o yıkasın çamaşırlarnı de.. aklın basına gelene kdr madem öyle bundan snra böyle de.. ayy gelemem ben böyle seylere. biri koca kadın diğeri kocaman adam.. çocugun sana anlatıyosa söylesene oğluna karınmıyım ben senn git karınla çöz diye..

Bak canm yıllardır benim aile sorunlarıma eşimin ailesi arkamda durmadı görümcelerim, özellikle kv daha cok gaz verip kpderi üstüme saldı, hep beni haksız gördüler, eşimle kısa zamanda aldatma olayı gibi bi şeyler yasadık bende eşimin beni rezil ettiği gibi, dağ gibi güvendikleri ogullarını da görsünler diye kpderi aradım oğlunuz böyle halt yemiş diye, bunla kalmadı eşimi babasının evine yolladım kısaca eşimde rezil oldu, oğluna cok güvendiği savunulacak bi tarafı kalmayan kpederde. Biraz cocukca evet amacımı anlamıssınızdır. Görümcelerimede eşimle aram da sorun oldugu zaman kv kp karışmasın. Kocama destek olmasın. Biz eşimle bugun küs oluyoruz yarın barısıyoruz anca karısanlara kin güdüyorum gibisinden mesajımı da verdim o da anladı zaten

Eşiniz kaç yaşında Kendi numaranızı annesinin adıyla kaydedin. Aradı mı meşgule atın durun

Çok rahatlamak istiyorsa sizinle konuşup rahatlasın daha iyi değil mi bence annesi ne derse ona göre davranmak için annesine anlatıyor akıl alıyor yani

Benim eşimde evlendiğimiz günden beri aynı her kavgamızda arar anlatır annesi der beni karıştırmayın diye ama nafile adam gelişimini tamamlamamış ne yazık ki :S

Benim eşim de saatlerce konuşup durur annesi yle asıl mesele biraz net cıkısların olsun ki esin evdekileri kv ye anlatmasın

Çook kötü bir huymuş eşinizdeki.
Ama madem laftan anlamıyor ona deyin ki, bir kez daha annene anlatırsan annene olan saygımı bozacağım tersleyip kapatacağım telefonu deyin.

Hatta valideye de söyleyin bunu. Karışmayın kalbinizi kırıcam deyin. Sizi böyle şeyler için aramasın.
Çok itici yaa:/

Bütün yorumları okumadım ama kv'nin telefonlarına ve mslarına cevap vermezseniz ne kadar net olduğunuzu anlarsa bırakabilir.
Olmadı kv sizi aynı sebepten aradığında tartışın. Sonra da uygun bir üslupla senin yüzünden oldu diyin belki evladın mutluluğunu düşünüp bu huyunu bırakır.

kolayı var kayınvalidenizle görüşmeyi kesin kocanıza da sebebi sensin hadi bakalım bundan sonra aramızdaki konuları annenle paylaşacaksan ilk dalgada annen hayatımda olmayacak devam edersen sen diyeceksin..

Yok artık ya ben kendi anneme bile anlatmam sorunlarımızı

Kayınvalidene de ki o senin oğlunsa o zaman al oğlunu yanına bundan sonra telefonda anlatmasına gerek kalmaz.

Eşinin gevşek ağzını kapatamıyosan, kv arayınca açma. Başka çaresi yokgbi

Ağırlar ketumlar diyoruz çoğu erkek için ama
cidden dedikoducu ağzında bakla ıslanmayan erkek de hiç çekilmiyor, eşiniz tam ana kuzusu gibi davranıyor. Kv ararsa açmayın, eşinize de annene anlatmaya devam edersen artık görüşmeyeceğim onunla haberin olsun deyin.

Sizinki kvye anlatır benim kv vefat ettiği için meraklı melahat görümcem var eşim herşeyi o pisliğe anlatır.2 yıldır evliyiz hep kavga ettim insan gibi anlattım yok anlamıyor değişmiyor çıldırıcam.Ben kardeşimle maksimum 5 dk konuşuyorum bunlar istisnasız hergün 1-2 saat konuşuyor.Sizi çok iyi anlıyorum.Bende en sonunda değiştirmezsen bu huyunu boşanıcaz dicem valla bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…