Eli ayağı tutan herkes kendi işini yapsın yapamayan tutsun birini yaptırsın ne alaka yani sana bunu diyince ne dedin yapamam demedin miMerhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?