Temizlik için yardım edebilecek ve bu işten para kazanan insanlar var. Benim annem bana evinin işini yapmayı teklif etmezken, kayınvalidem ne münasebet? Ben giderim, içimden gelir yardım ederim o ayrı. Ama o beni buna mecbur tutamaz.Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Ne kadar iyi birisiniz valla bravo....Zaten uzakta oturuyormuşsunuz sürekli yapıyor değilsiniz ki mutfak zordur sizde gençsiniz yapabilirsiniz ne var ki. kaynana isteyince neden sorun oluyor?yardım.istemiş ama hemen ben temizlikçi miyim diye söyleniyor. Sizde o evin bir kızı sayılırsınız senede bir kere sorun olmamalı ben anneme gittiğimde yaparım işleri sizde kendi anneniz olsa yaparsınız
Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Bende sinir olurdum tabi eskidenMerhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?