Teyzemin eski gelinide balık temizlemez ve bulaşığı yıkar sabunlu bırakır durulamazdı hep işlerden kaçar ya surat asar yada bir bahaneyle tartışma çıkarırdı en son boşandı kuzenimYapmam hatta sofra toplamak bile annesi kizim sen bizimkinden betersin çöp ev olur sizin ev dedi balik temizledik ustune kendi temizledi bana sen hayatında hiç balik temizledim mi dedi ☺ işi bileceksin ise gitmeyeceksin
Kayınvalidem bana hiç temizlik yaptırmadı , istese de kendim yapmazdım , varsa ihtiyacı yardımcı olacak birini yollardım .Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
büyük densizlik, ayıp yaMerhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?