- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
siz "gelin "olarak yapın!!!ben gelın olarak soylemeden yaparım zaten.ama iş her sene bana kalıpda diğer gelın hiç bişey yapmıyorsaya gelıyosa bende yapmam .tek gelınsem zaten yaparım.
Arefe akşam üstü gidinMerhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
ne alakası var..annemede 'kızı' olarak kız mertebesınde temızlık yaparım yardım ederım..kendını temızlıkçi olarak goruyorsan bılemem ben kendımı evlat olarak gordüğüm için boyle bır yorumda bulundum.sen canını sıkma.siz "gelin "olarak yapın!!!
ne büyük mertebe gelinlik
ben evime temzilikçi aldığımda bile kırk hesap kitap pazarlık yapıyor benle
pardon sen prensesmişssin yorumumu geri alıyorum.siz "gelin "olarak yapın!!!
ne büyük mertebe gelinlik
ben evime temzilikçi aldığımda bile kırk hesap kitap pazarlık yapıyor benle
Canım benim hatırladığım kadarıyla konu sahibinin eşi evde işlere yardım edince kayınvalide cızırtı çıkarıyor,oğlunun iş yapmamasını söylüyordu.Anladiim kadarıyla konu sahibini pek kızı olarak benimseyen birisi değil yanine alakası var..annemede 'kızı' olarak kız mertebesınde temızlık yaparım yardım ederım..kendını temızlıkçi olarak goruyorsan bılemem ben kendımı evlat olarak gordüğüm için boyle bır yorumda bulundum.sen canını sıkma.
anladım canm teşekkur ederım.tek bır konuya odaklanarak yazdım.diğer konuları bılmıyorum karşıma çıktıysada ısımlere hiç dıkkat etmıyorum yorum yapıp çıkıyorum .teşekkur ederimCanım benim hatırladığım kadarıyla konu sahibinin eşi evde işlere yardım edince kayınvalide cızırtı çıkarıyor,oğlunun iş yapmamasını söylüyordu.Anladiim kadarıyla konu sahibini pek kızı olarak benimseyen birisi değil yani
Benim ilk evliliğim iki ay sürdü.Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?