- 5 Eylül 2025
- 3
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi cicekseverbiri
-
Küserse küssün ya eviniz yeriniz ayrı size gelen gidene ne karışır çocuk gibi hareketlerKayınvalidem eltisiyle ve kaynıyla küs, yani kocamın amcası ve yengesiyle. Bir gün kocamın amcası bizi arayıp “size geliyoruz” dedi.biz de kabul ettik. Geldiler, oturup muhabbet ediyorduk.
Bu sırada biri kocamın amcasını aradı. arayan kişi, kaynanamın sözünü onlara iletmek için aramış. Kaynanam o kişiye “onlara söyle, oğlumun evine bidaha ayak basmasınlar” demiş. Kocamda bende çok mahcup olduk. Kendilerini kötü hissetmesinler diye “bizim evimize kimse karışamaz falan dedim.Kendimi açıklamak zorunda hissettim çünkü susarsam sanki ben de istemiyormuşum gibi olacaktı. Ayrıca o insanların bize hiç bi zararı dokunmamışken sırf kaynanam küs diye bizde küsemezdik ki. Yarın öbürgün onların hepsi barışır arada yine biz kalırız diye düşündüm
Herneyse biraz oturduktan sonra kalktılar gittiler aradan biraz zaman geçtikten sonra kocamın yengesi her yerde “eltim bize haber göndermiş oğlumun evine gitmesinler demiş,gelini de bunu duyunca ‘benim evime kimse karışamaz’ dedi” diye anlatmış. Kaynanam da bunu duyunca bana küsmüş. Sizce öyle söylememeli miydim?
eşine niye küsmüyorda sana küsüyor ? amca eşinin yenge eşinin.Kayınvalidem eltisiyle ve kaynıyla küs, yani kocamın amcası ve yengesiyle. Bir gün kocamın amcası bizi arayıp “size geliyoruz” dedi.biz de kabul ettik. Geldiler, oturup muhabbet ediyorduk.
Bu sırada biri kocamın amcasını aradı. arayan kişi, kaynanamın sözünü onlara iletmek için aramış. Kaynanam o kişiye “onlara söyle, oğlumun evine bidaha ayak basmasınlar” demiş. Kocamda bende çok mahcup olduk. Kendilerini kötü hissetmesinler diye “bizim evimize kimse karışamaz falan dedim.Kendimi açıklamak zorunda hissettim çünkü susarsam sanki ben de istemiyormuşum gibi olacaktı. Ayrıca o insanların bize hiç bi zararı dokunmamışken sırf kaynanam küs diye bizde küsemezdik ki. Yarın öbürgün onların hepsi barışır arada yine biz kalırız diye düşündüm
Herneyse biraz oturduktan sonra kalktılar gittiler aradan biraz zaman geçtikten sonra kocamın yengesi her yerde “eltim bize haber göndermiş oğlumun evine gitmesinler demiş,gelini de bunu duyunca ‘benim evime kimse karışamaz’ dedi” diye anlatmış. Kaynanam da bunu duyunca bana küsmüş. Sizce öyle söylememeli miydim?
Çok büyük bişey değil.Kavganın küslüğün nedeni benim için önemlidir mesela elti çekişmesi vb klasik nedenler varsa evet evime gelinebilir kimse karışamaz zaten eşiniz annesi ile amcası arasındaki kavga mal,namus vb uç nedenler olsaydı eve almazdı diye düşünüyorum....
bende aynısını yazacaktımKavganın küslüğün nedeni benim için önemlidir mesela elti çekişmesi vb klasik nedenler varsa evet evime gelinebilir kimse karışamaz zaten eşiniz annesi ile amcası arasındaki kavga mal,namus vb uç nedenler olsaydı eve almazdı diye düşünüyorum....
Evet çok çok basit bişey. İlerde barışırlar arada kaynayan yine ben olurumbende aynısını yazacaktım
kv kp benim için değerlidir bir sorunum yok ikisiyle de çok şükür
küslük sebepleri önemli arkadaşın yazdığı gibiyse eşim de bende mesafe koyardık
ama eften püften bişeyse kusura bakmasın kv
HahahahaKeşke benimki de bana küsse yaa
Amannn yaa ne barışması bacım az ötede olunca daha iyi oluyo bakma sen ne kadar mesafe o kadar iyi benim içinHahahahabarışmak isterse de bana küstün diye sen barışmasın bak kaymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?