Kayınvalidem bana küstü

cicekseverbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
3
8
1
31
Kayınvalidem eltisiyle ve kaynıyla küs, yani kocamın amcası ve yengesiyle. Bir gün kocamın amcası bizi arayıp “size geliyoruz” dedi.biz de kabul ettik. Geldiler, oturup muhabbet ediyorduk.
Bu sırada biri kocamın amcasını aradı. arayan kişi, kaynanamın sözünü onlara iletmek için aramış. Kaynanam o kişiye “onlara söyle, oğlumun evine bidaha ayak basmasınlar” demiş. Kocamda bende çok mahcup olduk. Kendilerini kötü hissetmesinler diye “bizim evimize kimse karışamaz falan dedim.Kendimi açıklamak zorunda hissettim çünkü susarsam sanki ben de istemiyormuşum gibi olacaktı. Ayrıca o insanların bize hiç bi zararı dokunmamışken sırf kaynanam küs diye bizde küsemezdik ki. Yarın öbürgün onların hepsi barışır arada yine biz kalırız diye düşündüm
Herneyse biraz oturduktan sonra kalktılar gittiler aradan biraz zaman geçtikten sonra kocamın yengesi her yerde “eltim bize haber göndermiş oğlumun evine gitmesinler demiş,gelini de bunu duyunca ‘benim evime kimse karışamaz’ dedi” diye anlatmış. Kaynanam da bunu duyunca bana küsmüş. Sizce öyle söylememeli miydim?

Küssün kimin evi orası sizinkimi onunkimi.Parayi kim veriyor o mu.Koca kadın ne komik işi gücü yok küsmecîlîk oynuyor.Beyin yaş aldıkça hücre kaybeder kiminde az kiminde çok
Sizde biraz yetiskinmi olsanız iyi gelin ekseninden çıkıp kendi kararları olan kadın olarak.Sizin eve gelene gidene karışmaya başlarsa yarın doğurduğunuz çocuğa sizin arkadaşlara giyiminizr yemenize eşinizle ilişkinize bile karışır aman diyim onunla bu oyuna girmeyin

Küserse küssün ya eviniz yeriniz ayrı size gelen gidene ne karışır çocuk gibi hareketler

O anda kocanın anasını arayıp aynı lafı söylemesi gerekirdi benım evımdeki misafire saygısızlık yapamazsın die .
boşver küsen küssün

eşine niye küsmüyorda sana küsüyor ? amca eşinin yenge eşinin.

Evet karışamaz, siz de olması gereken şeyi söylemişsiniz zaten ben bir sıkıntı göremedim, küsmesi de çok iyi olmuş zihniyeti biraz tuhaf anlaşılan, boşverin keyfinize bakın.

Ve ne kadar terbiyesizce evinize gelen insanlarla küs diye kovar gibi söylediği şeyler önce kendine bir çeki düzen versin oğlu 11 yaşında değil.Farkina varsın biraz orada sizi ezmiş asıl ben küserim evime gelene Tanrı misafirine laf edemez hiç kimse

Doğru kimse kimsenin evine karışamaz . Ne çocuk gibi haber göndermek vs iyiki küsmüş barışmaz inş kurtulursunuz

bende aynısını yazacaktım
kv kp benim için değerlidir bir sorunum yok ikisiyle de çok şükür
küslük sebepleri önemli arkadaşın yazdığı gibiyse eşim de bende mesafe koyardık
ama eften püften bişeyse kusura bakmasın kv

Evet çok çok basit bişey. İlerde barışırlar arada kaynayan yine ben olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…