Kayınvalidem bana küstü

Küseree küssün , onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmasın

Amannn yaa ne barışması bacım az ötede olunca daha iyi oluyo bakma sen ne kadar mesafe o kadar iyi benim için
Tamam işte o sana küsse tamam mı sonra barışmak istese sende bana küstün der barışmazsın süper olur

Herkesin evine kimsenin karışamayacağı kaynananızın kulağına iyi ki gitmiş.Oğlumun evi falan diyo, görmüş oğlunun evini. Kadın sizin adınızı dahi geçirmiyor hanenizi anarken, ağzını doldura doldura oğlumun evi diyo. Asıl sizin küsmeniz lazım.

Küserse küssün. Ne münasebet kendi sorunu başka siz başka. Oğlunuz versin hesabını

Kv terbiyesizin bayraklı önde gideni, otursunda kendi yaptığı terbiyesizliği görsün kv hem terbiyesiz hemde cahil…
Bir başkasının evine gelen birisini aratır ve bu şekilde rahatsız eder, oğlunu maymuna çevirir.

Yalnız yenge de laf taşıyan birisi, onun yanında hiçbir şey konuşmazsın bundan sonra…

Kayınvalide aradığında ya da sizinle iletişime geçtiğinde konu açılırsa benim evime gelen gidene karışamazsınız de. Bir hafta da öyle küssün. Sonra size çok iyi olur. Yengenin laf taşıması konusunda ben de hemfikirim. Koca ailesine ser ver sır verme.

Yengeye ömürlük küslük.

Kv'ye de önce küslük sonra mesafe.

Yalnız kocanızda pasif bence. O da telefonda gerek o laf taşıyana gerek annesine "benim evime kimse karışamaz aynı zamanda bu ev eşimin de" evi demeliydi.

Küsülecekler listeniz;
Kv
Kaynana
Elçilik yapan kokulu

Bu arada kv böyle hafif konu için küsüp öyle kalması çok makbul çünkü herşeye küseceği için; en ufak küslükte onu bırakman resmen bir işi zirvede bırakmak kadar önemli.

Düşünsene herşeye küserken büyük bir sebep vermişsin ve o nasıl olsa küstüm diye 7 cedde duyurmuş. Ufak sebeple küsüp öyle bırak kenara onu.

Bence rahat dedikodu yapmak için etrafa anlatabilmek için küsüyor .

Yani evinize gelen o kadın misafirin bunu bu şekilde anlatması çok yanlış resmen kışkırtmak için...Oğlumun evine ayak basmasınlar demiş kızda "ne diyeceğini şaşırdı" veya "mahçup oldu" gibi bir ifade kullansa ölür müydü de "gelini benim evime kimse karışamaz" dedi diye anlatıyor ki bence kaynananız da onlara küsmekle haklıymış ama onunda sizin evinize karışması çok yanlış bu ne yahu çocuk gibi ben küstüm sende küseceksin çocuklar gibi...Ama o evinize gelen kadında az değil benden söylemesi...

Insanlar evinizde otururken birini tutup telefon mu ettirmis. O arayan kisi de dememis mi bu ne ben aramam diye. Haddini bildirmissiniz iyi olmus

Esimin sülalesine zurt birt küsüp barisiyorlar. 10 yillik evlilikte hep derim ki: Beni kavgalariniza karistirmayin ben el kiziyim

Eee dogru demissiniz, evinize kimse karisamaz. Bunda yanlis birsey yok. Kaynananizin kusmesi neden bukadar sorun sizin icin? Kuserse kussun cok mu onemli?

Kız Allah seni ne yapmasın tabi duyulur amca yenge için kaynana karşına alınırmi en azından şey deseydin ben sizinle olmaktan gayet mutluyum her zaman evimizde yeriniz var falan

dediğiniz doğru ama onların arasında böyle bir durum varken size gelip sonra da lafınızı taşıyıp ara bozan yengeyle amca da iyi niyetli gelmedi
kimse karışamaz demek yerine bizi karıştırmayın diye konuşulabilirdi her iki tarafla da o zaman böyle arada kalmazdınız bu şekilde taraf tutar gibi olmuş küsmesi normal
bi de eşiniz niye hiç karışmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…