Evden çıkarken gözünün içine baka baka yatak odamın kapısını çektim anlar diye ama öğlen eşim eve geçiyor kapıyı kilitleyip anahtarı yanıma alma gibi imkanım yok maalesefYatak odanızın vs kapısını kitleseniz olmaz mı?
Sürahi nine gibi ortalığı karıştırma hareketleri mevcut. Onun yüzünden eşimle aramın bozulmasını istemiyorum. Eşim direkt sen söyle yada ben söyleyeyim ama kırılır küser dediği için birazda bişey demiyorum..
İşte saygısızlığa tahammülüm yok benim ve amacı yardım falan etmek değil nerde ne var onu kontrol etmek. Annem de geldi 1 hafta kaldı ama inanın hiçbir şeyi mi elllemedi.Canım direkt söylesene o ev senin ve senin alanın yani öyle kafasına estiği gibi değiştiremez valla ben kayınvalidemi geçtim annem bile eşyamın yerini değiştirse tavrım aynı olur insanlar birbirine saygı neden duymaz anlamıyorum açık açık konuş herkes yerini bilsin
Tam olarak o şekilde amaSürahi nine benzetmenize çok güldüm kusura bakmayın
Vallahi ben önce direkt söylerdim odalarımı dolaplarımı karıştırmandan yerlerini değiştirmenden hoşlanmıyorum bir daha yapma. Burası benim evim benim düzenim vs. diye. Ama benim kv gibiyse anlamazsa laftan yatak odamın kapısını filan kilitlerdim.Öncelikle merhaba, 2 yıllık evliyim ve bu süreçte kayınvalidem 1 aydır bizim olduğumuz şehirde. 2 hafta bizimle kaldı. Bugün itibariyle tekrar bize geçiyorlar. Kızında kaldığı süre zarfında işten çıktıktan sonra biz oradayız. Bizde oldukları süre boyunca da ben işteyken görümcem çocukları falan bizdeler. Akşamda bizdeler yatana kadaro kaldığı 2 hafta süre boyunca kayınvalidem odalarımın yerini, mutfakta ki eşyalarımın yerlerini değiştirdi. Sadece değiştiriyor ama silip süpürme yok.. Yetmedi çamaşır koyma manası ile kıyafet dolabıma bile girmiş. Dolayısıyla çıldırmamak elde değil. Bende eşime söyledim olayı. Ne almak istesem yerinde bulamıyorum. Dış kapının dış mandalı mıyım ben. Burası benim evim. Bana sormadan değiştirmek olmuyor gibisinden konuştum. Oda tipik erkek beyni sana yardımcı olmaya çalışıyor seni kızı gibi görüyor falan fistan konuştu.. Şuan bizde olacaklar yine ve ben işteyken aklım evde işime odaklanamıyorum. Her fırsatta lafta çakıyorum ama ya anlamıyor kayınvalidem ya anlayıp sabrımı sınıyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
Hiç aklıma gelmemişti evet deneyeceğim bu cümleyiAcik acik konusmadiginiz sürece evinizi kendi evi gibi görmeye devam edecektir.
Kirmadan güzellikle o evin kendi eviniz oldugunu hatirlatin, eline her is aldiginda anne sen yorulma sen bu evde misafirsin diyerek sinirlarinizi cizin.
Böylece oglunun ve gelinin evinde misafir oldugu fikrine alisir.
Küserse küssün aşkaSürahi nine gibi ortalığı karıştırma hareketleri mevcut. Onun yüzünden eşimle aramın bozulmasını istemiyorum. Eşim direkt sen söyle yada ben söyleyeyim ama kırılır küser dediği için birazda bişey demiyorum..
hiç çekinme bence söyle bu saygısızlık olmaz ve önlemini almazsan ileride daha büyük sorunlar yaşatır size Allah muhafazaİşte saygısızlığa tahammülüm yok benim ve amacı yardım falan etmek değil nerde ne var onu kontrol etmek. Annem de geldi 1 hafta kaldı ama inanın hiçbir şeyi mi elllemedi.
O gittikten sonra herşeyin yerini tekrar değiştirip eski haline getirdim şimdi geldiğinde gördüğünde bişey derse ozaman açık açık söyleyeceğim söylenmesi gerekenleri.
Temizlese en azından temizlenmiş, temizlerken değiştirmiş derim. Ama temizlik yapmadan değiştirince senin düzenini beğenmedim kendi düzenimi getirdim anlamı oluşuyor.Temizlese işine gelirdi böyle knusmazdın gibime geldi
İşte saygısızlığa tahammülüm yok benim ve amacı yardım falan etmek değil nerde ne var onu kontrol etmek. Annem de geldi 1 hafta kaldı ama inanın hiçbir şeyi mi elllemedi.
O gittikten sonra herşeyin yerini tekrar değiştirip eski haline getirdim şimdi geldiğinde gördüğünde bişey derse ozaman açık açık söyleyeceğim söylenmesi gerekenleri.
Daha değiştirecek yeri kalmadı zatendegistirmesini beklemeyin bence, geldigi gibi söyleyin anne lütfen esyalarin yerini degistirme sonra aradigim seyleri bulamiyorum diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?