KAYINVALİDEM BANA SABIR TESTİ UYGULUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Cgdmklg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
34
26
8
34
Öncelikle merhaba, 2 yıllık evliyim ve bu süreçte kayınvalidem 1 aydır bizim olduğumuz şehirde. 2 hafta bizimle kaldı. Bugün itibariyle tekrar bize geçiyorlar. Kızında kaldığı süre zarfında işten çıktıktan sonra biz oradayız. Bizde oldukları süre boyunca da ben işteyken görümcem çocukları falan bizdeler. Akşamda bizdeler yatana kadar o kaldığı 2 hafta süre boyunca kayınvalidem odalarımın yerini, mutfakta ki eşyalarımın yerlerini değiştirdi. Sadece değiştiriyor ama silip süpürme yok.. Yetmedi çamaşır koyma manası ile kıyafet dolabıma bile girmiş. Dolayısıyla çıldırmamak elde değil. Bende eşime söyledim olayı. Ne almak istesem yerinde bulamıyorum. Dış kapının dış mandalı mıyım ben. Burası benim evim. Bana sormadan değiştirmek olmuyor gibisinden konuştum. Oda tipik erkek beyni sana yardımcı olmaya çalışıyor seni kızı gibi görüyor falan fistan konuştu.. Şuan bizde olacaklar yine ve ben işteyken aklım evde işime odaklanamıyorum. Her fırsatta lafta çakıyorum ama ya anlamıyor kayınvalidem ya anlayıp sabrımı sınıyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.

Canım direkt söylesene o ev senin ve senin alanın yani öyle kafasına estiği gibi değiştiremez valla ben kayınvalidemi geçtim annem bile eşyamın yerini değiştirse tavrım aynı olur insanlar birbirine saygı neden duymaz anlamıyorum açık açık konuş herkes yerini bilsin

Sürahi nine benzetmenize çok güldüm kusura bakmayın

İşte saygısızlığa tahammülüm yok benim ve amacı yardım falan etmek değil nerde ne var onu kontrol etmek. Annem de geldi 1 hafta kaldı ama inanın hiçbir şeyi mi elllemedi.

O gittikten sonra herşeyin yerini tekrar değiştirip eski haline getirdim şimdi geldiğinde gördüğünde bişey derse ozaman açık açık söyleyeceğim söylenmesi gerekenleri.

Vallahi ben önce direkt söylerdim odalarımı dolaplarımı karıştırmandan yerlerini değiştirmenden hoşlanmıyorum bir daha yapma. Burası benim evim benim düzenim vs. diye. Ama benim kv gibiyse anlamazsa laftan yatak odamın kapısını filan kilitlerdim.

Hiç aklıma gelmemişti evet deneyeceğim bu cümleyi

Küserse küssün aşka
hiç çekinme bence söyle bu saygısızlık olmaz ve önlemini almazsan ileride daha büyük sorunlar yaşatır size Allah muhafaza

bana kalırsa; ders verseniz nasıl olur? mesela iç çamaşırlarınızı yatağınızın üstüne koyun. sonra kv oddaya pat diye girdiğinde utanıp bu huyundan vazgeçer diye düşünüyorum. hee utanmaz ise bu sorun çokbüyük demektir

degistirmesini beklemeyin bence, geldigi gibi söyleyin anne lütfen esyalarin yerini degistirme sonra aradigim seyleri bulamiyorum diyin.

degistirmesini beklemeyin bence, geldigi gibi söyleyin anne lütfen esyalarin yerini degistirme sonra aradigim seyleri bulamiyorum diyin.
Daha değiştirecek yeri kalmadı zaten ama kesinlikle söyleyecek onları kaldırmışsın ordan gibisinden bende ozaman söyleyeceğim aradığımı bulamadığımı değiştirmeden bana da sorarsan iyi olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…