- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Öncelikle merhaba, 2 yıllık evliyim ve bu süreçte kayınvalidem 1 aydır bizim olduğumuz şehirde. 2 hafta bizimle kaldı. Bugün itibariyle tekrar bize geçiyorlar. Kızında kaldığı süre zarfında işten çıktıktan sonra biz oradayız. Bizde oldukları süre boyunca da ben işteyken görümcem çocukları falan bizdeler. Akşamda bizdeler yatana kadaro kaldığı 2 hafta süre boyunca kayınvalidem odalarımın yerini, mutfakta ki eşyalarımın yerlerini değiştirdi. Sadece değiştiriyor ama silip süpürme yok.. Yetmedi çamaşır koyma manası ile kıyafet dolabıma bile girmiş. Dolayısıyla çıldırmamak elde değil. Bende eşime söyledim olayı. Ne almak istesem yerinde bulamıyorum. Dış kapının dış mandalı mıyım ben. Burası benim evim. Bana sormadan değiştirmek olmuyor gibisinden konuştum. Oda tipik erkek beyni sana yardımcı olmaya çalışıyor seni kızı gibi görüyor falan fistan konuştu.. Şuan bizde olacaklar yine ve ben işteyken aklım evde işime odaklanamıyorum. Her fırsatta lafta çakıyorum ama ya anlamıyor kayınvalidem ya anlayıp sabrımı sınıyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
ben kendi yaptığımı söyleyeyim nasılsa geçici olarak kalıyor diye neyin yerini değişirse değişsin hiç umursamam, burası benim evim diyip işaretlemem yani, zorlanırım bulmakta ama umrumda olmaz. ama ben bu açıdan kafası rahat bir insanım hiç benim evimde benim sözum geçer durumu yapmıyorum.
çunku gerek yok en fazla kalacağı 1 ay. yatılı misafir aşırı zor ama böyle şeylere takılmıyorum hiç. ailem geldiğinde de herşeyin yeri değişir ve en olmadık yerlere koyar babam sağolsun. bir kere bile söylenmem laf çakmam, gerek yok ya. ne kırıcam yaşlı insanları.