Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

Benim KV de daha doğmamış çocuk için öyle birşeyler ima etmişti.ben sen yorulma bakıcı tutariz yada ücretsiz izin alırım dedim.Böyle pazarlıkla iş olmaz içinden gelse para istemez para vereceksiniz de başkasına baktirin hem eve alın bakiciyi iki kap da yemek yapar.bakmak zorunda da değiller sonucta

+1000

Valla bi kereliğine 1500 lira verip kamera sistemi kurdurdum,, referansı da bildiğim insanlar olan bakıcı tutup evde mikrofon da var ona göre dedim; kadın da zaten iyiymiş ki annem ben bile öyle güzel bakamam dedi. Kadıncağız bir süreliğine işten ayrılmak zorunda kaldı ve kızım hala arada bir görmezse delirmişçesine ağlıyor. Daha iki gün önce gelip gece on bire kadar başında bekledi uyutup gitti... demek ki o kadar sevgiyle bakmış... ne anneme en rahat etmesi gereken bu yaşında otur evde torun bak derim ne başkasının nazını niyazını çekerim.. zaten gelirim bakıcı masrafına değmiyorsa da oturur evimde kendim bakarım...

Bakmak zorunda değil bana göre.

konu sahibi de zorunda değil diyor zaten. Bakacaksa da neden menfaat bekliyor diyor neden anlamıyorsunuz?

senin annen hiç bakmamış. Eşine annen böyle böyle yapıyor diye şikayet etmişsin hoş değil. Kimsenin annesi bakmak zorunda değil. Sırayla bakılacakmış ama tamamen ona kalmış. Bakıcı bulun bir tanez

+1
Kaldı ki bu hayatta herşeye materyalist mi yaklaşmalıyız? Tabii ki zorunluluk yok ancak bakarız denmiş şimdi para istemek hakikaten şuradaki kadınlara normal mi geldi? Yarın bir gün o babaanne eşsiz kalınca o zaman para
ile baktırılsın lütfen kimse de gık demesin? Her şeyin altı boşalmış, çok üzüldüm. Konu sahibi arkadaşım madem para ile bakılacak başka birisini araştırın en azından komut verme şansınız olur,patron işveren ilişkisi olur aksi halde kayınvalide zaten dinlemiyormuş.

ne guzel ifade etmissiniz. bakmak zorunda demek cok itici..benim de kayinvalidem bakiyor. birlikte yasiyoruz zaten. bedelsiz bakiyor ama hic bakmak zorunda demedim. ayni evde yasamamiza.ragmen bakmak zorunda degil.

yaslaninca da kızı baksin o baksin bu baksin deniliyor. yada huzurevinde kalsin deniliyor.

biraz adil.olmak lazim bencil.olmamak.lazim.

Allah rizasi icin yada sevdigi icin buyukler torunlarina , evlatlar anne babalarina bakar ama kimse kimseye bakmak zorundasin diyemez.

sanki sartname imzalanmis gibi bir tavir var konu sahibinde.

sadece anne baba evladina bakmak zorundadir cunku bile isteye cocuk yapilir ve cocugun kendine bakma imkani yoktur..onun disinda bir zorunluluk yok kimse icin.

kayinvalideniz sizin evin gecimini dusunmek zorunda da değil. ayri hane actiysaniz ayri bir aile.olduysaniz evin gecimini dusunmek kari koca size ait
cocuk.bakimi da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…