- 25 Aralık 2017
- 58
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi aselhancan
-
küfür etmeye başladı
esim kolum vurdu saçını çekti ve seytansin diye üstüme yürüdü .
bu kadına bişi olursa seni olduruum dedi
HamileymişYandin sen.
Annesi soz konusu olunca ustune yuruyen sacini ceken ruh hastasi bir koca.
Ben olsam yol yakinken bosanirim
Size aci cektiren zerre umursamayan, hamile halinizle aglatan, kufurler eden adamin nesini seviyorsunuz ??Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve hamileyim eşimle severek evlEndik fakat nisanlilik dönemi cok kotu geçti ve ben çok sogudum sonra aramızda düzeldi derken esimin babasi vefat etdi çok severdim kendisini baba gibi babayi esim darmadağın oldu evim büyüğü olduğu için kayinvalidem bütün sorumlulugu üstüne yıktı çünkü babası oldukten 3 ay sonra eSimin kardeşi almanyaya taşındı evlendi esim çok soledi sen gitme kız gelsin diye nafile bütün sorumlulugu oda eşime bıraktı esimin iyice piskolojimi bozuldu ve kayinvalidem evde tek bırakmak istemdi ben bu süreçte ona destek oldum haftada 3 4 gün Kayonvalidemde kaldık halada kaliyoruz o süreçte kayinvalidem in gerçek yüzünü gördüm sürekli laf sokmaya başladı bana eşimle kavga etdigimiz an yapamıyosaniz bosanin dedi hep bana yüklendi sen suçlusun diye ne olursa hep benden bildi ben artık beni sevmediğini anladım ama katlanmak zorunda kaldım surat astım yeri geldi suratsiz diye komşularına cekistirdi beni daha neler neler 2 gün tatile gitdik ben vicdan azabı duymuş diye onuda götürdüm sabah erken yola çıkmadı uyuya klmsm diye bana bağrdı ben uyku serseri çok agresif olurum ne var bunda deyince esim bu sefer üstüme yüklendi ve saygısız ilan edildim .en son kavga geçen gün oldu hamile olduğum için migdem bulaniyor du uzanıyor dum esimin arkadaşına gitcektik bir tavirlara girdi sanki ben gitmek istemiyordum gibi davrandı kayinvalidemde aradan gaz verir gibi kızım gitmek istemiyorsun heralde deyince esim iyice delirdi arkadaşına çok değer verir çünkü küfür etmeye başladı bende dayanamadim sen kimsin bana kufrediyosun diye bense bagency esim kolum vurdu saçını çekti ve seytansin diye üstüme yürüdü . Sinirden agalmaya başladım esimde sinirden aGladi onu görünce anneside oğlum ağlama diye sakinlestrmye basldi ve oda ağladı esim onu ağlarken görünce bu kadına bişi olursa seni olduruum dedi bana ben senin annene bu kadar saygısızlık yapmıyorum dedi ole deyince herkes senin gibi saygili degil oğlum demezmi cildirdım odada tek başıma yatirdilar tek biraktilar ana oğul sabaha kadar dertlestilerr sabaha kadar yanlız ağladım ve sabah anneme bıraktı 2 gün orda kalcam dedim simdi eşimle arz kötü pek konsmyrz ve ben esimi seviyorum ama artık ondan çok sogudum bütün zamanimiz onla 9 aydır bir kere gezmeye gitmek tatil disinda ben Gik bile demiyorum ama yinede kötü şeytan gelin oldum
Babanın ölümü bahane, kocanız anne düşkünü, küçüklükle büyüklükle de alakası yok, diğer kardeş annesine sizin kocanız kadar düşkün değil sadece. Suç kayınvalinizden ziyade eşinizde. Kv sizi sevmek zorunda da değil, aranızdaki dengeyi sağlayacak kişi eşiniz. Siz eşinizi seviyor olabilirsiniz; ama onun sizi sevdiğine emin misiniz?
Kayinvaldeden cok kocada sorun..adam adil degil..ustelik gozunun onundeki gercegi gormeyecek kadar da kör.Kim hakli,kim haksiz anlamiyor.Yada isine geliyor.
Kayinvalide de destek verince ohhh ne ala..
Allaha havale etmeden once ikisinede haddini bildirmezsen cok cekersin..
Ya o ne yaparsa yapsın o annesi asla onun kötü yüzünü gormucek babası oldukten sonra ve kardeşi gitdiken sonra tek o kaldı yanında diye iyice ne görmüyo gerçekleri kayinvalidem aramızda bozulmasın aman kavga çıkmasın diye ugrasağına daha fazla tetikliyor yapmacık yapmacık yapmayın etmeyin demekle yetniyor ama ben yemiyor tabiki bunları bana vicdan azabı cektrr lar ben onları bu açılı hallerinde destek olmuyormusum gibi hissetdiriyolar zorum gidiyorEşinizde farkındalık ve değişim adına bir çaba görüyorsanız ve uğraşmayı gözünüz kesiyorsa bir süre çaba sarf edebilirsiniz, lakin bu insandan çok şeyler götüren, hatta ilişkiden de çok şeyler götüren zorlu bir süreç oluyor, ve her şey düzelse bile siz size yapılanları asla unutamayacaksınız. Bir tarafınız hep eksik gibi hissettirecek bu yaşananlar.Eğer uğraşmaya değer görüyorsanız karar sizin.
İyi zamanlarını belkide ben insanları hep affedilir hep affetdim artık sevgiden de şüphe ediyorum zaten aramizdaki başka evliliklere ozeniyorum bu resmen bizim bitmisliimizin göstergesi degilmidir başka adamlara ozenen ben ne kadar sağlıklı dusuneblrm bilmiyorumSize aci cektiren zerre umursamayan, hamile halinizle aglatan, kufurler eden adamin nesini seviyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?