kayinvalidem benden nefret ediyor?

Ne doldurmuştur sabaha kadar eşinizi
İşiniz çok zor geri dönmeyi n ve aramayın
O sizi aradığında dışarıda buluşup yanlız konuşun açık açık
Ve bir daha onun evine gitmeyin
Kocanizin huyunu zamanla degistirirsinz ama sabredin biraz kolay gelsin

Allah yardım etsin seninki gibi kv olsaydı sanırım ziyarete gitmezdim eşim gitsin yeter hee hamileyken bana öyle bağıran adamın da .... neyse görüşme eşin görüşmek için zorlarsa da eşinin yanında cok iyi davran ona eşin yokken yerden yere vur sibir oldum kadına ya

Arıyo yarın geliyomusun eve diyo bilmiyorum dedim kapatdim

Arıyo yarın geliyomusun eve diyo bilmiyorum dedim kapatdim

Tekrar aradığında dışarıda konuşalım deyin illaki net cevap ver derse orada vereceğim cevabını deyin
Erkekler anne evinde aslan olurlar ama dışarıda kedi yavrusu ona karşı sert konuşmayın ama annesiyle bu şekilde olmayacağını belirtin sakin bir üslupla
Orta yolu bulalım diyin ve kararı ona bırakın eğer orta yolu bulmaya çalışırsa umut var demektir rest çekerse zaten çokta bişey kaybetmiş sayılmazsınız

Kv tek kalınca oğlunu kendi yanına çekmeye çalışıyor nasıl insan bu adam be hamile eşinin üstüne yürüyor. Bence olumlu olumsuz hic bişey yapma yani katlanilacak gibi degilermis allah yardımcın olsun

Babanız anneniz eşinizle konuşsun bundan sonra kvye gidip kalmak yok o da gelip kalmayacak siz hiç kvye gitmeyeceksiniz kimseye sizi ezdirmeyecek ancak bu şekilde sizi göndereceklerini söylesinler kabul etmezse asla gitmeyin.

Ayrıca şu suratsızlık olayınada bitiyorum. Görüp görebileciğin ensoğukkanlı ensuratsız insanım duruşum böyle kvyi bırakıp arkadaşları zırtı zurtu bile " şu yüzün bi gülsün" diye çok söylemişlerdir şebek değilim komik bişey yokken gülmüyorum sizde gülmeyin komik oluyosunuz diyorum.

Asla altta kalma bak sustukça düştüğün hale

Zorr zorr ne diyim Allah yardimcin olsun. Seni hamile hamile aglatiyorlar ya Allah sorsun onlara. Sen de evine git . Bahane uydur gitme oraya. Esinde sana nasil kiymis anlamiyorum sen hamilesin ya hoss bu durum bende olsa aynisi olurdu. Anaci bunlar napacan sabredicez

Benim kp vefat etse Allah korusun uzun ömür versin severim kendisini kv de sizinki gibi olmaya çalışır bundan adım gibi eminim..
Bizim aramızda bir kere tartışma olmuştu eşimle kp benim tarafimda durmuştu hem eşimle konumuz uzamasın hemde ben haklıyım diye hatta kp telefonda gelip seni alicam gelsin bana hesap versin dediğinde kv arkadan mirin kırın edip benimle ilgili biseler söyledi sonra da sen karışma onlar düzelir dedi kv tabi beni evine istemediği için oğlum söyle böyle diye arkadan savunmaya geçti...
Aradan uzun bi süre geçti eşim
Babam annem tartışmış annem biraz kafa dağıtmak istiyor bizde kalsın mi dedi ki bunu eşimin aklina kv soktu..
Bende" kârı koca arasına girme onlar iyi olur ben rahat edemem oda edemez"dedim konu kapandi
Çünkü bir kez kabul etsem bunun devamı gelecekti onuda biliyorum.

İğrenç ya midem bulandı ana oğuldan. Ya savaşacaksın kaynana gitmeyeceksin politik davranacaksın ya da boşanacaksın. Bu duzen böyle devam ederse zaten seni boşatacak. Acıma acınacak hale düşersin şuan olduğu gibi. Allah yardimcin olsun

Gitmemeni araya mesafe koymanı tavsiye ederim senin iyiliğin için asla kendini kimseye ezdirme.

Insanlara iyilik yaramaz mikroplar.otursun oğlu onla terbiyesiz kadın üzülme çocuğuna yazık hisseder herseyi.

Kocasini yollamis ote tarafa..sira size mi gelmis. Sirret kadin. Ugrasma hic.

Ya nişanlılık dönemin kötü geçmiş. Ona rağmen evlenmişsin. Bir de üstüne hemen hamilelik. Neden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…