- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
BUlundugumuz yere yeni tasinmistik. Komsu dahil kimsemiz yok burda. O yuzden insan akrabanin aramasina bile ihtiyac duyuyor.Ben olsam hiç umursamam böyle seyleri yaa öff he he der geçerim kendi arkadaşlarım bana yeter aman zaten fazlasını çekemem benim için aradıklarını öğrenince niye beni aramadılar demem sağolsunlar der geçerim falan filan. Ben mi çok rahatım acaba.Bir tek her yapıcağım şeyin söylenmesinden nefret ederim ona çok sinirlenirdim.Ama gerisi boş be valla. Fani dünyada evladım olmuş kucağıma sağlıkla almışım bi rahatsızlığım olmamış bide eşim dostum varsa çaya kahveye gelen e daha ne olsun banane kaynanadan kayınpederden yav. Benden rahatı mezardaysa söyleyinde bende biliyim.Bana çok yersiz geliyoo böyle şeyler. Allah başka dert vermesin küçük seyleri kendime dert etmekten şikayet etmekten çok korkarım Allah büyük dertlerle sınamasın diye. Vay arkadaş.
Sunu sunu soyleyecegim dedigimde esimin verdigi tepki: 1-kendine yakistiriyorsan yap.
2- ben de sizinkilere oyle davranirim bundan sonra...
Ve ben dilsiz!!!
Yaa keskeeee.. ama aramazsam ay niye beni aramiyosun hayirsiz gelinim oldum mu kaldim mi der kahkahayla karisik:)) kendine ilgi ister:)çevremde gördüğüm en iyi kv annem ama o bile arayıp gelinlere söyler kahvaltısız göndermeyin diye.....bende karışma derim....bu konuda hiç sevgi pıtırcığı olamam zira anne evladının mutluluğunu istiyorsa yuvasına müdahale etmemeli gelininede değer vermeli.....ve bunu da hissettirmeli..........
Maydanoz olan kp diil kv:)Kp niye maydonoz olmus konuya onu anlamadim. Kv ise ayrimcilik yaptigi cok bariz ortada.
Yonetmen koltugu var onun, onunla geziyor:))))Mantalite farki benimkide tam tersi ablasina kadar aradi mi diye sordu. Aramayanlara alındı ben onlarin herşeyine koştum gelinimi aramaları lazimdi dedi.Beklentim olmamasina rağmen hoşuma gitmişti kvdenin bu tavrı. Haklısın insan lohusa yken ekstra ilgi bekliyor. Ama her insanın gorgusu anlayışı farklı. Hayatına müdahele etmesin.Buyuk olarak yönlendirme farklı yönetme farklı. Seninki sizi yönetmeye kalkmış
Yanlis okumusum o kismini kp dedi sandimMaydanoz olan kp diil kv:)
Kv varken kimse konusamaz benimki o model:))Yanlis okumusum o kismini kp dedi sandim
benimkide küser aramaz ben anlarım alındığını,yazsam roman olur yaptıklarını gel saygı duy önemse ve ara.....hele en son oğlumda sende hastalığınız bitmiyor ki bunu söyleyen kv her hafta doktorda,ben grip olmuşum sesimden anlamış hastamısın diye soruyor bende evet biraz grip oldum galiba diyorum sonrada oğlum grip olmasın sen ol diye kahkaha atıyor......zihniyet kıskançlık hasetlik ve fesatlık olunca üstüne yok gelde sev kv yi......Yaa keskeeee.. ama aramazsam ay niye beni aramiyosun hayirsiz gelinim oldum mu kaldim mi der kahkahayla karisik:)) kendine ilgi ister:)
Benimki de bi ayri model. Herseye karisiyo giydigim mont kazağa botuma dahil her seferinde neden giydin bunu. Bunu giymeseydinde bunu giyseydin hic bisey beğenmez sınırlarımı zorluyo galiba benim benimkide. Bi gun patlicam o olcakKv varken kimse konusamaz benimki o model:))
bence kv nin yarasına basmış hemde tuzlaama siz herkesin doğumuna hastasına cart curtuna hediyeyle gitmişsiniz de onlar sadece tel ile mi aramış kv yi.o zaman kv ninde pek hükmü yokmuş asıl siz değil kv üzülmeliymiş kuru kuru telefon sadece.
Hahahahaaaa:)) oglu kiymetliii:))benimkide küser aramaz ben anlarım alındığını,yazsam roman olur yaptıklarını gel saygı duy önemse ve ara.....hele en son oğlumda sende hastalığınız bitmiyor ki bunu söyleyen kv her hafta doktorda,ben grip olmuşum sesimden anlamış hastamısın diye soruyor bende evet biraz grip oldum galiba diyorum sonrada oğlum grip olmasın sen ol diye kahkaha atıyor......zihniyet kıskançlık hasetlik ve fesatlık olunca üstüne yok gelde sev kv yi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?