- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Hanimlar; yine ben.. kv bana birikim yaptirdi sagolsun arada bi paylasicam..
Kayinvalidem butun cevreye cok duyarli, kimin neye ihtiyaci var, kimin ne derdi varsa bilir, ilgilenir. Bir tek bizi pek kafasina takmaz.
Ornegin diger cocuklarinin borcu, mutlulugu, isi gucu hep cok onemlidir hep onlara dua eder. Tek dilegim onun isi iyi olsun der mesela.. tek dilegim... Bizim borcumuzu, kredilerimizi bile bilmez, odenir gider der hep mesela..odenir gider de nasil odeniyo...
Neyse bu duyarli kv, biri hasta mi olmus ameliyat mi olmus hemen bizi arar, bi arayin da gecmis olsun deyin der. Birinin bi sikintisi mi var hemen bize ara da bi konus der. Bi akrabaya ziyarete mi gidilcek du pastanenin tatlisindan alin giderken goturelim der. Birinin bebegi mi oldu kizim bi hediye al da gidelim bebek ziyaretine der. Birine hasta ziyaretine mi gidilecek oglum sen in de meyve suyu filan al cocuklara cikolata al gel der. Biz ordayken akrabalarin cocuklarinin dogum gunlerini bize duyurur (ki duyunca hediye almak yakisir).. Yonlendirir de yonlendirir.. sanki biz bebek ziyaretine bos gidecektik hasta evine sallanip gidecektik..
Yani kime ne olsa hemen bizi haberdar eder bos gitmememiz icin uyarilarda bulunur siki siki.
Simdi konu su ki; ben dogum yaptim beni hic kimse aramadi. Herkes kvyi aradi ve kv bana onun slmi var bunun slmi var dedi durdu. Esim de kardesleriyle konusmus telde, kardeslerimin slmi var dedi. Neyse sessiz kaldim bi kac gun. Sonra konu acildi dedim ki esime beni hickimse senin memleketinden arayip gecmis olsun demedi, herkes slm soyle dedi, kardeslerin de buna dahil; ben de bundan sonra birinin isi oldugunda birine bisey oldugunda slm soyle dicem dedim (dogum yapanlar bilir insan lohusayken sevincini paylasmak ve birazcik ilgi istiyor hele ilk bebekte). Kayinvalide kocamla aramdaki dialoga zirt diye dalip kibirli ve kizgin bir ses tonuyla"tamam sekerlileblebitozu sen de bundan sonra oyle yaparsin artik" demez mi!!! Resmen firca yedim!!!!
Simdi size soruyorum hanimlar.. Bize millet icin yaptigi yonlendirmeleri nerede kaldi duyarli kayinvalidemin?.. Hadi akrabalari iviri ziviri gectim; kendi cocuklarina acin da bi yengenize gecmis olsun diyin diyemez miydi? Biz uvey evlat miydik??? Cok kirginim hala...
Hic bisey demedi!!! Zaten kv firca atinca mutfaga kactim:)
Okuzluklerinden dedi:) ne guzel ya keske ben de okuz olsam. En rahati okuzlukO anda diyememiştir, sonra senle konuştu mu? Ne diyor kardeşleri seni niye aramamis?
Sunu sunu soyleyecegim dedigimde esimin verdigi tepki: 1-kendine yakistiriyorsan yap.
2- ben de sizinkilere oyle davranirim bundan sonra...
Ve ben dilsiz!!!
Okuzluklerinden dedi:) ne guzel ya keske ben de okuz olsam. En rahati okuzluk
Ben onlari onemli gormeli miyim o zaman???Onlarda kardeşlerini arayıp tebrik etmişler. Seni pek önemli görmüyorlar anlaşılan.
Ben onlari onemli gormeli miyim o zaman???
Belki okuyodurne cesur hatunsun...enişte okumuyo mu bunları
Yokk daha gormedim kendisini:)) yeni partlar var:))) cunku esimle yaklasik 3 yildir cozemedigimiz konular bunlar. Burdan bi ders cikarir da cozeriz belki diyorum. Cunku hep kv haklidir. Bana sen haklisin dese bile bikac ay sonra konu acilirsa gene hersey basa doner:)) hep kv haklidir sonuc olarak:)sekerlileblebitozu part1 konuna baktım hatırladım seni. Yeni partlar gelecek anlaşılan.
Ne oldu eltiyi hala bıktırana kadar övmeye devam ediyor mu? Ne yaptın taktikler ise yaradı mı?
dayanamayıp yazıyo bi deBelki okuyodur
Onu da yaptigi oldu evetdayanamayıp yazıyo bi de
Bazilarinda vardi iste asil sorun bu zaten.. tel no olmasa bile aricak olan insan heryerden bulur. Ya da ver bi de sekerlileblebitozuyla goruseyim demek cok mu zor.. ki kayinlarda var yani numaram!Selam söyleyenler seni niye aramıyor telefonun yok mu
Sana haksızlık yapılıyorBazilarinda vardi iste asil sorun bu zaten.. tel no olmasa bile aricak olan insan heryerden bulur. Ya da ver bi de sekerlileblebitozuyla goruseyim demek cok mu zor.. ki kayinlarda var yani numaram!
FarkediyorumSana haksızlık yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?