Kayinvalidem beni delirtecek Part2

Tamam canım aynen bu söylediğin son cümlenin kv ye söyleyeceksin. Yani insanlar hep aramışlar aslında ama senin numaran yoktur kv yi ararlar. O da dur musaitsen vereyim demesi lazım. Niye dememiş. Bütün tepkinde haklısın canım. Şöyle eşine kardeşleri arayıp senle konuşsun.

Sunu sunu soyleyecegim dedigimde esimin verdigi tepki: 1-kendine yakistiriyorsan yap.
2- ben de sizinkilere oyle davranirim bundan sonra...
Ve ben dilsiz!!!

Ben seni anladım eşin annesini kizdirmaktan korkuyor. Kv nin Otorite sağlam.

Bak kv nin akrabalari yapması gereken yapmış aslında telefon edip tebrik etmişler. Burayı atlama.

Eşine söyle beni kardeslerin hepsi arayıp tebrik edecek bekliyorum de. Kv bizi organize edip edip duruyor şimdi onları da etsin de. Eşine söyle o hallettsin. Madem senin halletmeye istemiyor.

Çocuğu görmeye de yakın akrabalarin ilk fırsatta gelmesi gerekiyor.

Ben onlari onemli gormeli miyim o zaman???

Gorme tabi. Ama eşin çok rahat ben ona kızdım. Sen soylemissin zaten biz niye yapıyoruz diye. Kv de yapma o zaman demiş. Sen de buradan yürürsün artık. Sana laf söyleyen olursa da beni dogumda bir allahın kulu aramadi bile dersin. Sonra bütün gözler kv ye döner. Ama biz aradık diye haha :)

sekerlileblebitozu part1 konuna baktım hatırladım seni. Yeni partlar gelecek anlaşılan.

Ne oldu eltiyi hala bıktırana kadar övmeye devam ediyor mu? Ne yaptın taktikler ise yaradı mı?
Yokk daha gormedim kendisini:)) yeni partlar var:))) cunku esimle yaklasik 3 yildir cozemedigimiz konular bunlar. Burdan bi ders cikarir da cozeriz belki diyorum. Cunku hep kv haklidir. Bana sen haklisin dese bile bikac ay sonra konu acilirsa gene hersey basa doner:)) hep kv haklidir sonuc olarak:)

Sen çocuk musun seni her konuda yönlendiriyor senin onun düşündüklerini düşünecek aklın yok mu bu kadar yönlerdirme çok saçma

İyi olmuş canım bak bundan sonra bahanen de hazır,kayınvalıden de mesajı almıstır zaten artık oda arayıp sıze soylemez artık.

O gelmeyenler arayanlar zaten sanırım başka şehirdeler aradılar dediklerine göre peki kayınvalidemin şunu alın giderken arayın geçmiş olsun deyin dedikleri kişiler aynı kişiler mi anlayamadım bir de eşinizin kardeşleri sen doğum yapınca nasıl aramazlar ki eşini hayırlı olsun diye eşi bundan rahatsız değil mi boşverin kaynananın istedikleri çok bir şey değil ki arayın geçmiş olsun deyin pastaneden onu bunu alın falan gibi şeyler yani adettendir giderken bir şey götürmek diye size söylüyormuş siz aramak istemiyorsanız o insanları aramazsınız bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…