- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Sehir disindayiz da biz o yuzden ben ona pek takilmadim. Insan dogurunca aranmak istiyor. Kapinin onunde kedi yavrulasa seviniyoruz yani o hesap iste..ama siz herkesin doğumuna hastasına cart curtuna hediyeyle gitmişsiniz de onlar sadece tel ile mi aramış kv yi.o zaman kv ninde pek hükmü yokmuş asıl siz değil kv üzülmeliymiş kuru kuru telefon sadece.
evlendiğimiz günden bu yana oğlunun kilo çetelesini tutuyor o dereceHahahahaaaa:)) oglu kiymetliii:))
Sen gelinsin gelin kalSen gelinsin her denileni yapacak ama hiçbirşey demeyeceksin!!!!!
Gelin iyi bakiyor mu bakmiyor mu tabievlendiğimiz günden bu yana oğlunun kilo çetelesini tutuyor o derece
kendide bir tas çorba kaynatmaya aciz her aradığında sorar ne yemek yaptın.....Gelin iyi bakiyor mu bakmiyor mu tabi
Aynı modelin bi düşüğü benimki de şu şöyle olmuş kocanla sizde bi gidin suraya gidecez biz ameliyat olmuş bide siz gidin cart curt.Sen gelinsin gelin kal
Bütün kv huyu benim kvde de toplanmış her aradığında kızıma sorar annen ne pişirdi diye.kendide bir tas çorba kaynatmaya aciz her aradığında sorar ne yemek yaptın.....
Zikkim corbasi:))))Bütün kv huyu benim kvde de toplanmış her aradığında kızıma sorar annen ne pişirdi diye.
Ona neyse tövbe tövbee
işin tek güzel yanı iki oğlum var ben gelinlerime böyle yapmayacağım......adım aslan görümce, birde aslan kv olacağım:))))))Bütün kv huyu benim kvde de toplanmış her aradığında kızıma sorar annen ne pişirdi diye.
Ona neyse tövbe tövbee
Yonetmen koltugu var onun, onunla geziyor:))))
Bi kızım var kv görümce yüzünden boşanmazsam bi çocuk daha düşünüyoruz oğlan olursa bende kv lik yapmıycam inş.işin tek güzel yanı iki oğlum var ben gelinlerime böyle yapmayacağım......adım aslan görümce, birde aslan kv olacağım:))))))
Onu da mi ben alayim yaaaa:)))))Varsa tamam yoksa al bi yönetmen koltuğu diyecektim :))))
kız ne boşanacaksın..... kv yi boşa o daha kolayBi kızım var kv görümce yüzünden boşanmazsam bi çocuk daha düşünüyoruz oğlan olursa bende kv lik yapmıycam inş.
Bir görümcem var sinir hastası malesef sara...ama olmasada onunlada anlaşamazdım her ettiği sözü kaldıramasamda herkese karşı hırçın ve agresif sanırım hastalığından diye hep görmezden geliyorum......çok şanslısın ne diyeyim:))))Ayy bismillahhhhh:) ay gorumcem yok benim yaa bu aralar ona seviniyorum:) kvnin kucuk modeliiiiiii.. hayiiiiiirrrrrrrrrr
Onu da mi ben alayim yaaaa:)))))
Sen bu espriyi anladın ya başedersin onunla:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?