Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Ayy tıkandım yani... bu ne ya elm sokağı serisi gibi....

Kimse alınmasın ama oğlan analarının en iyisi yararıda zararıda dokunmayandır zaten... siz geçtim yararını zarar görüyorsunuz... kız anaları ise garipler kızımın evinde tatsızlık çıkmasın dul kalmasın diye verir de verir...

Kocanızı ikna ediceksiniz ya da çekiceksiniz.... ya da kvnin eceliyle ölmesini bekliyceksiniz

Annem istemiyor. Bi kere annemin biletini netten ben aldim, giderken parasini örtunun altina saklamis gitmis. Hic lafi bile gecmedi. Konusmadik bile.
Senin annen aldığınız bilet parasını bile bi şekilde size veriyor. Eşin annesine uçak bileti alıyor ve annesinin sana çektirdiklerini görüp utanmıyorsa eşinde de var sorun

Oyyyhhh iyi ki kimsenin rizasi olmadan kendi kendimize evlenmisiz..
Biz de oyle evlendik. Ben nikahlanirken kendi aileme bile sormadim. Ben su gun nikahlaniyorum dedim. Esim de nikah olduktan sonra aradi soyledi:) ben de anlamiyorum bu kadar onemli bir karari bile ben kimseyi dahil ederek almamisken, nasil oldu da bu kadar evimde biten kahveye tuza kadar karisir oldu, birden evimin sinif baskani oldu bu insan.. bunu cozebilsem sorunun yarisini cozmus olcam herhalde:)))))

Senin annen aldığınız bilet parasını bile bi şekilde size veriyor. Eşin annesine uçak bileti alıyor ve annesinin sana çektirdiklerini görüp utanmıyorsa eşinde de var sorun
Kabul etmez ama. Onlara geldi mi hayir diyemez hic. Boyle olunca onlar da ister de ister. Sagilacak inegi bulmuslar sagmazlar mi.. biz sagilacak inek, obur cocuklari korunacak damizlik!!!!

sıkılan okumasın canım kardeşim :) sen anlat ben sıkılmıyorum bilakis dertleşiyoruz iyi oluyor :)
bende insanları anlamıyorum bazıları resmen dalga geçmeye insanları tiye almaya bozuk psikolojılerini düzeltmeye gerçek hayatta yapamadıkları saçma yorumları buraya yazıp insanların daha canını sıkmaya giriyorlar buraya...
sıkıntıysan okuma
binlerce konu var sıkılmıcan bir tane vardır

Ay bi de mutfagindan konusup psikoloji dersi verenler yok muuuuuu:))))))) kulaktan dolma.. deli oluyorum:))))

Ay bi de mutfagindan konusup psikoloji dersi verenler yok muuuuuu:))))))) kulaktan dolma.. deli oluyorum:))))
gaz verenler mi dersin ...anlamıyorum gidip dalga geçenler mi?
gaz verenlerinde dediklerini yapsan gazetenin 3. sayfasında çıkacaksın...aaaa bizim kadınlar kulubunde çıkan değil mi saf mıdır nedir aaaa öyle mi yapılır diyecekler...
cidden insan bazen çok daralıyor ve paylaşmak istiyor derlerini veya dert sandıklarını destek olacağına köstek olup sinir bozacaklar bence yazmasınlar

Bir de "bosan bence"ciler var:)))))

yok artık yaa. Ben tek degılmısım demekkı. Kelımesı kelımesıne su an benı anlattınız efenım. Tek farkımız ben bu salo dogum yapıyorum ve 6 senedır onlara yardım etmekten borc harc ıcınde kaldık. Yanı bır kurus yardımları olmadıgı gıbı daha bızı mahvettıler ustune. Umarım senın esın benımkınden anlayıslıdır, ben bosanmaya dogru gıdıyorum son 6 aydır umarım sızde durumlar oyle degıldır

aaa ben hayatta yaptırmam benim eşim hayatta yapmaz kayınvalidem diyemez sen nasıl dedirtiyorsun sende bir eksiklik mi var diyenleride es geçmemelili..
yahu bende bişey yok çattık kv ye diyorsun yok yok sendedir sorun diyorlar
Ay eveeeetttt super tesbit:)))) susma niye susuyosun niye kendini ezdiriyosun diyen var:)) keyfimden susuyorum icimde patlatmak hosuma gidiyor manyagim ben cunku:)))))))

Insallah insallah insallah duzelirsiniz.. bebeginiz de olcakmis bak. Buna sebep olan vicdansiz ve gurursuz insanlar da islah olsun insallah. Bebek evin nesesi, isitir belki aranizi. Hayirlisiyla saglikli bi dogum olur insallah..

okurken yasadım :) ben hep diyorum olay es de biter o dengeyi o saglayacak tamam annesi ama bir tarafda da karısı var hep annemin dedigi olsun o haklı modunda gezerse olmaz

alakası yok.sizi birbirinizle yarıştırıp kendini önemsetiyor.Öteki eltiye de seni övüyordur.Bu tiplere kimse yaramaz emin ol.sen neysen eltin de odur gözünde
aynen kesınlıkle öle. Benım eltımde haz etmez kendısınden ama oyle bı anlatırkı bana sunu aldı bunu aldı vs . Kendını degerlı gosterme cabası bence

aynen kesınlıkle öle. Benım eltımde haz etmez kendısınden ama oyle bı anlatırkı bana sunu aldı bunu aldı vs . Kendını degerlı gosterme cabası bence
Aynen..hayır, kendisini değerli gösterince noluyo anlamıyorum...millet değer veriyor diye ben de mi vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…