Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Bir cinnet herseyi çözer. ...deli taklidi yap kurtul yoksa gerçekten delirtecek seni bu durum
Bi kere onun yaninda kocamla kavga etmistik ozel bi mesele icin. Orda delirmistim gercekten. Kocama sevmedigim biri hakkinda .... demistim. Kosturdu mutfaktan geldi, elini beline koydu ve aaaaaaaaaaaaaaa sen de burda hepimizi ....... ettin sekerlileblebitozuuuuuuuu diye bagirdi. Sen niye karisiyosun karikoca kavgasina ya densiz!! Beni resmen azarladi. Ben agla agla geberdim. Kocamla kavgama mu yanayim kaynanadan firca yedigime mi yanayim.. ve esimin soyledigi sey; annemden ozur dile yaninda kavga ettigimiz icin............... ne diyeyim!!!!

kocan da okuyor orayı anlamadım

erkeklerin hepsi aynı canım merak etme

Siz de dediğini yapmayın hoş tutmayın
O Yok diyorsa yok tabii para yok de

Gereksiz almam de

Hastanede senin ne işin var otur evde de

Neden susuyorsun ki
CIci gelin olma sen de hükmet orası senin evin karıştırma

Beni değil oğlunu arıyor bence normal Kv ile muhatap olmamak daha iyi

Ama evde de hiçbir şeye karıştırma sen ne dersen o açıkça söyle gideceksen de git annene vs

Haramı helâli bilmem de yol parası vermek olabilir

Bir de naçizane öneri düğün zamanını artık unutun böyle sadece canınızı sıkıyor bu konular zira

dejavu benim hayatımı yaşayan birisi var ...aynı hayatı başka bedende yaşıyoruz kaynanamın ikizi olabilir bu kadın

Ay bune be hiç çekilecek yani yok. kadının her yaptığı kavga sebebi. benim kaynanam hiç böyle değildir ama Şakayla karışık laf dokundurdugunu hissetigim an eşime bakarım direk beni savunmaya başlar o yüzden hiç yüz göz olmadık. Eşinin biraz dur bizde eşek değiliz demesi lazım

Ay yokk bisey demez esegiz cunku:))

Eh cazgirligi var biraz. Mesela bi magazaya dukkana gireriz kasiyerle tezgahtarla kavga eder cikar yerin dibine sokar beni. Eve gelen tesisatciyla kavga etti yahu adam yapmadan birakip gitcekti. Yalvar yakar araya girdim.
eşine de cevap veremiyorsun sanırım.
benim ailem senin annen gibi davranırsa dilediğini yap, ben de annene yapacağım diyemedin mi?
görüşmem derse görüşmesin, oh canıma minnet de geç.

eşine de cevap veremiyorsun sanırım.
benim ailem senin annen gibi davranırsa dilediğini yap, ben de annene yapacağım diyemedin mi?
görüşmem derse görüşmesin, oh canıma minnet de geç.
Esimin kafasini yiyorum yeri geliyor kendime bile kiziyorum bu kadar adami da kendini de yeme kizim diyorum bazen. Ama netice degismiyor.. oyle de soyledim onlar yaparsa tamam sen de yap dedim. Bu sefer de bi espriyi bile biyerlere cekip onu bahane etti. Neymis annen sunu demismis. Soyluyo soyluyo ayni seyi soyluyo. Halbuki annem iki kelime zor eder damadin yaninda:) bi kere dogumumda bi espri yapmis onu der durur kocam.. baska bisey de bulamaz yazik. Ama lafi cektigine gore diyorum sakayi kaka edecek demekki.

o halde umursamamayı öğren.
eşin yokken kv bir şey dediğinde cevabını ver hakaret etmeden.
akşam şikayet ederse en çok sen ağla.
yıllar sonra iftiraya uğramak da varmış diye.
kv nin taktiğini ona uygula.
eşin ne derse he de geç ama kendi bildiğini oku.
eşin tartışmak isterse, işim var canım de, başka odaya geç kendine iş icat et.
kv ye de aynısını yap.o gelince sen yok ol yanından. başka odaya geç, gezmeye git, arkadaşlarına git veya arkadaşlarını çağır.
maksat rahat etmesin. fırsat bulmasın.
eşine şikayet ederse de sonuna kadar inkar et.
elbet sen kazanacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…