Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Kayinvalideye bisey soyleyemezsin sen onun soylediginin cevabini dusunurken, o 10 hamle sonrasini hazir etmistir coktan. Ben de yillardir susuyorum iste ama hasta oldum artik.
aynı ben aynııı allahım duyguma tercuman bir arkadaşımsın :) bende 12 yıl sustum artık geçen ay geldiğinde sadece bir 30 saniye cazgır oldum aaaa dövecek beni dedi :) eşimde allahtan herşeyimize ilk defa şahit oldu anne sende geldiğinden beri laf sokup duruyorsun kız ağzını açmadı artık anneliğine laf ettin ki kız benim yüzümden anne olamadı azıcık iğneyi kendine batır dedi. ertesi günde anne hadi ben seni eve götüreyim dedi. gittiler 1,5 ay oldu eşim aramadı oda aramadı. çünkü çok ayıp etti. sende eşin yanındayken usulunce lafını söyle tavsiyem bu. mide hastası oldum inanki içime ata ata.

allah yardımcın olsun. anladığım kadarıyla asker eşisin doğu batı demeden gezdiğine göre... şimdi aynı durum bendede var maalesef. çünkü askerlerin çok para kazandığını düşünüyor bu aklı kıt kayınvalideler. bu sebeplede varmı yokmu bilmiyorlar. şimdi almasan eşin diyecek o benim annen alsan bu sefer 4 ata hakkı bir derler senin annenin hakkı yeniyor. annene desen biletini ben alıyorum diye bu sefer annen kıyamaz kızım sizinde derdiniz vardık çocuğunun ihtiyacına harca der. ama kayınvalide sanki oğlu başbakan cumhurbaşkanı gibi davranır varmı yokmu bilmez. yok desen aaa gelin tutumlu değil paraları harcıyor der :) velhasıl o uçak bileti alınacak arkadaşım çaresi yok :KK43:
Hic icime sinmiyor ama.. Allah razi gelmez. Gunah.

Anammmm çekilecek dert değil senin KV..
E sende kendi annene al bilet hemde laf arasında KV ye söyle, biseymi dedi lafı yapıştır seninkini alıyoruz ya o ana degilmi diye
ayyy böyleleri oğlumun parasıyla annene birşey alamazsın bile der ki benimkinin demişliği var. bende çalışıyordum o aralar oğlum doğduğu için işi bırakmıştım düşün artık bu lafı dediğinde. ve ben mimarım az buz parada kazanmadım yıllarca eşimle aynı kasaya para koydum. ama nerdeeee kayınvalide bu anlamaz bilmez görmez

Benimki de böyleydi.Gücü yetmez bana.Kızları da destekti.''Bu evin hanımı benim, bu böyle biline, ben ne istersem o olur, ne istemezsem o olmazzzz'' dedim.Bu evin reisi kocandır dediler.Kocam da ağzmının içine bakar, ben ne istersem yapar dedim.....bi daha da ayaklarını,dillerini ve ellerini hatta gözlerini dahi uzatamadılar.Kendi evlerine kimseyi karıştırmazlar, kendileri her şeye karışırlar.

Sagligina dikkat et boyleleri cazgirliktan anliyosa öyle yap sende... bu arada eşin ne diyor bu madfi durum konusuna falan
Esim yillarca vermis vermis vermis.... duzen boyle gitsin istiyorlar. Esim de eskiden oyle davrandigi icin simdi tersini yapamiyor. Ama ben cok kotu biktim usandim.. konu uc bes lira degil yani. Ama tek tarafli olmasi canimi oyle sikiyor ki.. biz kimsenin biseyini gormeyiz. Ailenin enayisi gibiyiz.

Anammmm çekilecek dert değil senin KV..
E sende kendi annene al bilet hemde laf arasında KV ye söyle, biseymi dedi lafı yapıştır seninkini alıyoruz ya o ana degilmi diye
Annem istemiyor. Bi kere annemin biletini netten ben aldim, giderken parasini örtunun altina saklamis gitmis. Hic lafi bile gecmedi. Konusmadik bile.

aynı ben aynııı allahım duyguma tercuman bir arkadaşımsın :) bende 12 yıl sustum artık geçen ay geldiğinde sadece bir 30 saniye cazgır oldum aaaa dövecek beni dedi :) eşimde allahtan herşeyimize ilk defa şahit oldu anne sende geldiğinden beri laf sokup duruyorsun kız ağzını açmadı artık anneliğine laf ettin ki kız benim yüzümden anne olamadı azıcık iğneyi kendine batır dedi. ertesi günde anne hadi ben seni eve götüreyim dedi. gittiler 1,5 ay oldu eşim aramadı oda aramadı. çünkü çok ayıp etti. sende eşin yanındayken usulunce lafını söyle tavsiyem bu. mide hastası oldum inanki içime ata ata.
Sorma ben de kac kere depresyona girdim depresyondan ciktim. Sutum kesildi. Kafamda donuyo hergun deli sorular.

Benimki de böyleydi.Gücü yetmez bana.Kızları da destekti.''Bu evin hanımı benim, bu böyle biline, ben ne istersem o olur, ne istemezsem o olmazzzz'' dedim.Bu evin reisi kocandır dediler.Kocam da ağzmının içine bakar, ben ne istersem yapar dedim.....bi daha da ayaklarını,dillerini ve ellerini hatta gözlerini dahi uzatamadılar.Kendi evlerine kimseyi karıştırmazlar, kendileri her şeye karışırlar.
harikasın :) benimkide oğluna büyü yaptırdığımı düşünüyor :) oğlum bu kadın büyülemiş seni aaaa diye diye gitti. aşkımla canımla herşeyi yaptıryor yok yok oğlum bu kadının esiri olmuş diyormuş :) manyak mı ne :) sevginin merhamet ve hoşgörülü olmak olduğunu unutmuş. birde dul kayınvalideler böyle oluyor sanki haksızmıyım. bizim kayınpeder allah rahmet eylesin 25 yıl önce vefat etmiş. buda yemiş kafayı

Esim yillarca vermis vermis vermis.... duzen boyle gitsin istiyorlar. Esim de eskiden oyle davrandigi icin simdi tersini yapamiyor. Ama ben cok kotu biktim usandim.. konu uc bes lira degil yani. Ama tek tarafli olmasi canimi oyle sikiyor ki.. biz kimsenin biseyini gormeyiz. Ailenin enayisi gibiyiz.
o enayiden bi tane de burda var....yarın bir gün sizden kötüsü olmaz.Siz ne yaptınız ki derler....

Ben de artik zurnanin zirt dedigi yere geldim zaten. En ufan bi kivilcim yetcek gibi. Hicbisey soylemiyorum kocamla birbirimizi yiyoruz en iyisi konusayim da oyle birbirimizi yiyelim. En azindan icinde patlamaz. Nasil olsa o kavga edilecek illa

harikasın :) benimkide oğluna büyü yaptırdığımı düşünüyor :) oğlum bu kadın büyülemiş seni aaaa diye diye gitti. aşkımla canımla herşeyi yaptıryor yok yok oğlum bu kadının esiri olmuş diyormuş :) manyak mı ne :) sevginin merhamet ve hoşgörülü olmak olduğunu unutmuş. birde dul kayınvalideler böyle oluyor sanki haksızmıyım. bizim kayınpeder allah rahmet eylesin 25 yıl önce vefat etmiş. buda yemiş kafayı
Benimki de bir gün misafirlerin yanında kavga çıkardı bana.Benzer şeyler söyledi.Oğğğğlumu oyunnnncak etti bu dedi.Ben de dedim ki, sizin evde düzen böyle.Ben bunu annemden öğrenmedim, senden öğrendim.Sende kp oyuncak etmişsin dedim...Sustu.Misafirler de beni haklı bulmuştu ve ona söylemişlerdi......

Back
X