Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Anlattim ya eski konuda.. gelir obur eltimi over over gider. Sor bakalim bi faydasini gormus mu. Deveyi diken meselesi..
alakası yok.sizi birbirinizle yarıştırıp kendini önemsetiyor.Öteki eltiye de seni övüyordur.Bu tiplere kimse yaramaz emin ol.sen neysen eltin de odur gözünde

Benimki de bir gün misafirlerin yanında kavga çıkardı bana.Benzer şeyler söyledi.Oğğğğlumu oyunnnncak etti bu dedi.Ben de dedim ki, sizin evde düzen böyle.Ben bunu annemden öğrenmedim, senden öğrendim.Sende kp oyuncak etmişsin dedim...Sustu.Misafirler de beni haklı bulmuştu ve ona söylemişlerdi......
Ay ben bu cevabi versem elini beline koyar agzima s.cardi:))) zaten eli belinden inmez.. sabit:)))

ayyy böyleleri oğlumun parasıyla annene birşey alamazsın bile der ki benimkinin demişliği var. bende çalışıyordum o aralar oğlum doğduğu için işi bırakmıştım düşün artık bu lafı dediğinde. ve ben mimarım az buz parada kazanmadım yıllarca eşimle aynı kasaya para koydum. ama nerdeeee kayınvalide bu anlamaz bilmez görmez
Allah ıslah etsin bu cirkefleri inşallah biz öyle olmucaz..KV lere gore gelin anası gibi sayıp sevecek onu eee damada gelince eşinin annesine bir hediyeyi çok görürler.. Niye bu oglan anaları böyle genelde

Benimki de bir gün misafirlerin yanında kavga çıkardı bana.Benzer şeyler söyledi.Oğğğğlumu oyunnnncak etti bu dedi.Ben de dedim ki, sizin evde düzen böyle.Ben bunu annemden öğrenmedim, senden öğrendim.Sende kp oyuncak etmişsin dedim...Sustu.Misafirler de beni haklı bulmuştu ve ona söylemişlerdi......
oley beee :) müthişsin. vallahi benim aklıma gelmezdi.
son üç yıldır sigortamı dışardan yatırıyoruz oğlum olduğundan çalışmak istemedim eşimde dışardan yatıralım dedi. nasıl olduysa bunu öğrenmiş ne hakkın varda oğlumun parasıyla emekli olacaksın dedi. o ara ben yemek yapıyorum sırtım yüzüne dönük bişey demedim konuşmadım sonra benim babam öldü eşim öldü ben hak etmişimki bana onların parası nasip oldu kardeşlerime olmadı ,sen ne yaptınki dedi yahu cehaletinde bu kadarı güldüm baktım öyle bi döndüm yine. yahu sen birgün bile çalışmamışsın dul yetim maaşıyla geçinmişsin kardeşlerinin eşleri var başlarında yani devlet böyle bir hak vermiş sen kendine yontuyorsun demedim. benim 15 yıllık çalışma hayatım sen ne yaptın demedim. annemim sözü geldi aklıma cahille muhabbet etme o haklı olur sen üzülürsün demişti nerden bilsin birgün kayınvalidem için bunları düşüneceğimi...

Allah sana peygamber sabrı vermiş arkadaşııım.Sahi, hiç mi sen niye böyle yapıyon ya diye sormadınız?

alakası yok.sizi birbirinizle yarıştırıp kendini önemsetiyor.Öteki eltiye de seni övüyordur.Bu tiplere kimse yaramaz emin ol.sen neysen eltin de odur gözünde
Eltime hic sormadim ama ona da beni ovuyorsa hic istemem. Cunku insan sevse de nefret kivamina geliyor zamanla.

Ay ben bu cevabi versem elini beline koyar agzima s.cardi:))) zaten eli belinden inmez.. sabit:)))

:))))))

Beni anam kimseye doğurmadı....Valla bi kez ne söyledi hatırlamıyorum ama, ben sorunlarımızı gece yatakta çözüyoruz, oğlun bana bayılyo dedim....napim ya sinir ediyo beni

Allah ıslah etsin bu cirkefleri inşallah biz öyle olmucaz..KV lere gore gelin anası gibi sayıp sevecek onu eee damada gelince eşinin annesine bir hediyeyi çok görürler.. Niye bu oglan anaları böyle genelde
bir bilsem... halbuki hiç hak geçirmedik ona ne aldıysam annemede aldım belki daha azını aldım. kadın birgün demezmi bana birşey alma bir daha diye. bende safım ya ay kadının dünya malında gözü yok ne iyi düşündüm meğer kendi annemede almayım diyeymiş.

Benimki de böyleydi.Gücü yetmez bana.Kızları da destekti.''Bu evin hanımı benim, bu böyle biline, ben ne istersem o olur, ne istemezsem o olmazzzz'' dedim.Bu evin reisi kocandır dediler.Kocam da ağzmının içine bakar, ben ne istersem yapar dedim.....bi daha da ayaklarını,dillerini ve ellerini hatta gözlerini dahi uzatamadılar.Kendi evlerine kimseyi karıştırmazlar, kendileri her şeye karışırlar.
Bravoo sende Hürrem sultan ruhu var canım.. Koru bunu:KK66:

oley beee :) müthişsin. vallahi benim aklıma gelmezdi.
son üç yıldır sigortamı dışardan yatırıyoruz oğlum olduğundan çalışmak istemedim eşimde dışardan yatıralım dedi. nasıl olduysa bunu öğrenmiş ne hakkın varda oğlumun parasıyla emekli olacaksın dedi. o ara ben yemek yapıyorum sırtım yüzüne dönük bişey demedim konuşmadım sonra benim babam öldü eşim öldü ben hak etmişimki bana onların parası nasip oldu kardeşlerime olmadı ,sen ne yaptınki dedi yahu cehaletinde bu kadarı güldüm baktım öyle bi döndüm yine. yahu sen birgün bile çalışmamışsın dul yetim maaşıyla geçinmişsin kardeşlerinin eşleri var başlarında yani devlet böyle bir hak vermiş sen kendine yontuyorsun demedim. benim 15 yıllık çalışma hayatım sen ne yaptın demedim. annemim sözü geldi aklıma cahille muhabbet etme o haklı olur sen üzülürsün demişti nerden bilsin birgün kayınvalidem için bunları düşüneceğimi...
Oglu anasini emekli etse yok demez. Onlar cunku ana:) sen kimsin ki:)))

evet evet oğlanları birbirine düşürüyor. sonrada elalemin yanında iki kardeş hiç anlaşamıyor diyor. iyide fişekleyen sensin. abiyi kardeşe,kardeşi abiye kötüleyen sensin. şizofren olduğunu düşünüyorum
yooo sinsi sadece...kendisine rol çıkartıyor.Millet kavga edecek ki, o da büyük olarak arayı bulan ve kendisine ihtiyaç duyulan kişi olsun.Bunlar hep böyleler.Ben kocamı uyandırdım da kocam böyle oyunlara gelmez

evet evet oğlanları birbirine düşürüyor. sonrada elalemin yanında iki kardeş hiç anlaşamıyor diyor. iyide fişekleyen sensin. abiyi kardeşe,kardeşi abiye kötüleyen sensin. şizofren olduğunu düşünüyorum
Benim kocam anlamaz bile annesinin bu kadar ayrimcilik yaptigini. Ben arada soyluyorum cunku kiziyorum ama yine unutur. Sevgi pitircigi:)

yooo sinsi sadece...kendisine rol çıkartıyor.Millet kavga edecek ki, o da büyük olarak arayı bulan ve kendisine ihtiyaç duyulan kişi olsun.Bunlar hep böyleler.Ben kocamı uyandırdım da kocam böyle oyunlara gelmez
eşimde gelmiyor artık. hatta psikoloğa götürmeyi düşünüyor. normal değil çünkü. kız gece yatıyorum başıma geliyor fısır fısır birşey deyip gidiyor gözümü açıyorum pır gidiyor. eşimi uyandırdım bi sefer uyuma bak gelecek dedim. eşim anne ne diyosun yaaa dedi kadın korktu dua ediyorum oğlum dedi delimisin burası yatak odamız bir daha girme dedi. ertesi günde evine götürdü zaten :)

Back
X