• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

eşimde gelmiyor artık. hatta psikoloğa götürmeyi düşünüyor. normal değil çünkü. kız gece yatıyorum başıma geliyor fısır fısır birşey deyip gidiyor gözümü açıyorum pır gidiyor. eşimi uyandırdım bi sefer uyuma bak gelecek dedim. eşim anne ne diyosun yaaa dedi kadın korktu dua ediyorum oğlum dedi delimisin burası yatak odamız bir daha girme dedi. ertesi günde evine götürdü zaten :)
Her duasini tekkede mi ediyor mus da olay yerine geliyo duaya:))))))

Eşinizle konusun o sizin rahatsız olduğunuzu söylesin bence. Böyle hayat mı geçer yahu
Ayyy bi kere soyleyecek oldu da ne yapti etti beni haksiz cikardi agzimi acmam halbuki. Sen karinla bunlari mi konusuyon kari gibi ayip ayip der uste cikar. Bi de ustune utandirir insani. Sen ozur dilicek kivama gelirsin.. o derece kivrak zekalidir.

Oglu anasini emekli etse yok demez. Onlar cunku ana:) sen kimsin ki:)))
doğru kimim ki :) gözünde oğlunun parasını yiyen oğluna büyü yapmış biriyim. al oğlunun turşusunu kur tepe tepe kullan diyesim var. birgün eşim anne istiyorsan boşanalım demiş yok oğlum iyi anlaşıyorsunuz neden boşanacaksınız demiş. eee sonra anladım başkasını ezmemem oğlum bulmuşsun bunu bırakta iyice bir ezeyim demek istemiş aslında :)

bir bilsem... halbuki hiç hak geçirmedik ona ne aldıysam annemede aldım belki daha azını aldım. kadın birgün demezmi bana birşey alma bir daha diye. bende safım ya ay kadının dünya malında gözü yok ne iyi düşündüm meğer kendi annemede almayım diyeymiş.
Oha:)

Konunuzu okuyunca problemlerin genellikle maddi olduğunu gördüm. Insanın beklentileri olunca hayal kırıklığı Yaşaması daha kolay oluyor. Çamaşırın Parasını vermedi , onu yapmadi , bilet aldırdı, buzdolabını doldurmadı... Bunları düşünmek yaşlandırır insanı. Ayrıca herkes bir değildir. Anneniz ince ruhludur kv değildir. Oğlan anneleri ne kadar Varlıkları olsa da oğulları onların umududur. Biletlerini almanız gayet normal bence. Konunuzda tek can sıkıcı Kısım annenize bilet almamanız. Kv biletini oğlu alıyor, annenizinkini de siz alın.
Önemli olan , Allah mutluluğunuzu bozmasın.

eşimde gelmiyor artık. hatta psikoloğa götürmeyi düşünüyor. normal değil çünkü. kız gece yatıyorum başıma geliyor fısır fısır birşey deyip gidiyor gözümü açıyorum pır gidiyor. eşimi uyandırdım bi sefer uyuma bak gelecek dedim. eşim anne ne diyosun yaaa dedi kadın korktu dua ediyorum oğlum dedi delimisin burası yatak odamız bir daha girme dedi. ertesi günde evine götürdü zaten :)
densiz...yatak odasına girilir mi yahu

Ayyy bi kere soyleyecek oldu da ne yapti etti beni haksiz cikardi agzimi acmam halbuki. Sen karinla bunlari mi konusuyon kari gibi ayip ayip der uste cikar. Bi de ustune utandirir insani. Sen ozur dilicek kivama gelirsin.. o derece kivrak zekalidir.

Siz onu utandırın bir kere de. Edepsiz bir kadın sanıyorum. Onun yanında bir kere sinir krizi geçiriverin bence aynı şekilde davranamaz

Her duasini tekkede mi ediyor mus da olay yerine geliyo duaya:))))))
:))))) :))) bu kayınvalide böyle yatakta bizi soğutacak aklınca. buraya geldiğinde sen hiç evden çıkmazmısın dedi durdu nereye gidecem ufacık çocuğumla üstelik eşimde izinde evde kapı kapı mı gezeyim. muhtemelen bir haltlar yiyecekti. kaynım 1 yıllık evli hala eşiyle gerdek yaşamamışlar. eltim söyledi. doktora gidiyorlar sorununuz yok deyip yolluyormuş. ama birlikte olamıyorlarmış eltim diyorki kesin büyü yaptı oğluna yanaşmıyor bana dedi. olabilir dedim. yatağının ötesine berisine bakmış yatağının kenarı yırtılmış içinede pamuk konmuş. daha yeni eşya neden yırtılsın ki yaylı yatağın içinde pamuğun işi ne günahı boynuna.pis kadın.

Ya bu gibi durumlarda ben hatayı sizlerde de buluyorum kızlar.Çok taviz veriyorsunuz bunlara.Birazcık diş gösterseniz böyle yapamazlar.Susmakla olmuyor işte hala bunu anlayamadınız mı? Sustunuzda madalya mı taktılar? Tamam terbiyesizlik yapmayın ama haddinide bildirin yani.Okurken bana daral geldi cidden ya.Mesela o kumandayı alıp kanalı değiştirdiğinde anne ben izliyorum o kanalı,lütfen alabilir miyim kumandayı de hamle yap al elinden.Kuzu kuzu bakma suratına yani.O utanıyor mu o hareketi yaparken de sen susuyorsun? Doktora girerken kapı çal demiş mesela,anne ben kaç yaşında kadınım,nerde ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum,senden öğrenecek değilim diye bozsana.Evine düzenine mi karıştı? Benim düzenim böyle anne,sen kendi evine gidince istediğini yaparsın desene.Offf kızlar of daral geldi bana ya susmayın artık lütfen:KK12:

Kocam bi biraksa. Sen oyle yaparsan ben de yaparim sizinkilere der baska bisey demez.
aslında yap diyeceksin ben senin anneni görmek istemiyorum sende benimkileri görme diyeceksin tabi hak ve adalet sahibiysen bunu tartar öyle yaparsın diyeceksin. ben eşime yıllar önce demiştim ben anneni aramam sende benimkini istersen arama diye olurmu öyle şey ben ararım sen ne yaparsan yap demişti.

bence sen en fazla birkaç yıllık evlisin....Ben ilk başta çok cahildim.Sonra farkındalığım artınca kocama derdim ki, korkuyorum ki anneni geççicem....Şimdi kv benle asla başedemez.Ondan daha kıvrak zekalıyım.Uğraşa uğraşa böyle oluyorsun.Öğreniyorsun yani

Siz onu utandırın bir kere de. Edepsiz bir kadın sanıyorum. Onun yanında bir kere sinir krizi geçiriverin bence aynı şekilde davranamaz
Eh cazgirligi var biraz. Mesela bi magazaya dukkana gireriz kasiyerle tezgahtarla kavga eder cikar yerin dibine sokar beni. Eve gelen tesisatciyla kavga etti yahu adam yapmadan birakip gitcekti. Yalvar yakar araya girdim.

Birkaç ay önce misafirler var evde, yatılı, kocamın halaları.Kv de gelmiş onlarla ve bende kalmalarını istemiyor.Yemekten sorna tatlı yapim siz oturun dedim.Kv atladı, çay yap bize yeter, dedi..Sana çay veririm, tatlıyı da sana yapmıyorum bize yapıyorum, halamlar bizde kalcaklar , dedim...bi bardak çay içti gitti.

bence sen en fazla birkaç yıllık evlisin....Ben ilk başta çok cahildim.Sonra farkındalığım artınca kocama derdim ki, korkuyorum ki anneni geççicem....Şimdi kv benle asla başedemez.Ondan daha kıvrak zekalıyım.Uğraşa uğraşa böyle oluyorsun.Öğreniyorsun yani
Insallah o gunler cabuk gelir cunku ben hasta olcam artik susa susa

Back
X