- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Eşinizle konusun o sizin rahatsız olduğunuzu söylesin bence. Böyle hayat mı geçer yahuHic.. bi kere bisey soyledim yillarca saygisiz dendi ustune ustluk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizle konusun o sizin rahatsız olduğunuzu söylesin bence. Böyle hayat mı geçer yahuHic.. bi kere bisey soyledim yillarca saygisiz dendi ustune ustluk.
Benimkinin uykusu agirdir:)))yooo sinsi sadece...kendisine rol çıkartıyor.Millet kavga edecek ki, o da büyük olarak arayı bulan ve kendisine ihtiyaç duyulan kişi olsun.Bunlar hep böyleler.Ben kocamı uyandırdım da kocam böyle oyunlara gelmez
kıyamıyordur. evin en büyüğü müBenim kocam anlamaz bile annesinin bu kadar ayrimcilik yaptigini. Ben arada soyluyorum cunku kiziyorum ama yine unutur. Sevgi pitircigi:)
aslında sevgi pıtırcığı filan değil.İnsan ailesinden gelen (afedersiniz kazık diyicem) kazığı çabuk farketmez.Benim kocam anlamaz bile annesinin bu kadar ayrimcilik yaptigini. Ben arada soyluyorum cunku kiziyorum ama yine unutur. Sevgi pitircigi:)
bak benimki de en büyük...bunun da etkisi varkıyamıyordur. evin en büyüğü mü
Her duasini tekkede mi ediyor mus da olay yerine geliyo duaya:))))))eşimde gelmiyor artık. hatta psikoloğa götürmeyi düşünüyor. normal değil çünkü. kız gece yatıyorum başıma geliyor fısır fısır birşey deyip gidiyor gözümü açıyorum pır gidiyor. eşimi uyandırdım bi sefer uyuma bak gelecek dedim. eşim anne ne diyosun yaaa dedi kadın korktu dua ediyorum oğlum dedi delimisin burası yatak odamız bir daha girme dedi. ertesi günde evine götürdü zaten :)
Ayyy bi kere soyleyecek oldu da ne yapti etti beni haksiz cikardi agzimi acmam halbuki. Sen karinla bunlari mi konusuyon kari gibi ayip ayip der uste cikar. Bi de ustune utandirir insani. Sen ozur dilicek kivama gelirsin.. o derece kivrak zekalidir.Eşinizle konusun o sizin rahatsız olduğunuzu söylesin bence. Böyle hayat mı geçer yahu
doğru kimim ki :) gözünde oğlunun parasını yiyen oğluna büyü yapmış biriyim. al oğlunun turşusunu kur tepe tepe kullan diyesim var. birgün eşim anne istiyorsan boşanalım demiş yok oğlum iyi anlaşıyorsunuz neden boşanacaksınız demiş. eee sonra anladım başkasını ezmemem oğlum bulmuşsun bunu bırakta iyice bir ezeyim demek istemiş aslında :)Oglu anasini emekli etse yok demez. Onlar cunku ana:) sen kimsin ki:)))
Oha:)bir bilsem... halbuki hiç hak geçirmedik ona ne aldıysam annemede aldım belki daha azını aldım. kadın birgün demezmi bana birşey alma bir daha diye. bende safım ya ay kadının dünya malında gözü yok ne iyi düşündüm meğer kendi annemede almayım diyeymiş.
densiz...yatak odasına girilir mi yahueşimde gelmiyor artık. hatta psikoloğa götürmeyi düşünüyor. normal değil çünkü. kız gece yatıyorum başıma geliyor fısır fısır birşey deyip gidiyor gözümü açıyorum pır gidiyor. eşimi uyandırdım bi sefer uyuma bak gelecek dedim. eşim anne ne diyosun yaaa dedi kadın korktu dua ediyorum oğlum dedi delimisin burası yatak odamız bir daha girme dedi. ertesi günde evine götürdü zaten :)
Ayyy bi kere soyleyecek oldu da ne yapti etti beni haksiz cikardi agzimi acmam halbuki. Sen karinla bunlari mi konusuyon kari gibi ayip ayip der uste cikar. Bi de ustune utandirir insani. Sen ozur dilicek kivama gelirsin.. o derece kivrak zekalidir.
Kocam bi biraksa. Sen oyle yaparsan ben de yaparim sizinkilere der baska bisey demez.Valla böyle kv saygıdan, sabırdan anlamaz.İki kere acıtacaksın ki dursun yerinde....
:))))) :))) bu kayınvalide böyle yatakta bizi soğutacak aklınca. buraya geldiğinde sen hiç evden çıkmazmısın dedi durdu nereye gidecem ufacık çocuğumla üstelik eşimde izinde evde kapı kapı mı gezeyim. muhtemelen bir haltlar yiyecekti. kaynım 1 yıllık evli hala eşiyle gerdek yaşamamışlar. eltim söyledi. doktora gidiyorlar sorununuz yok deyip yolluyormuş. ama birlikte olamıyorlarmış eltim diyorki kesin büyü yaptı oğluna yanaşmıyor bana dedi. olabilir dedim. yatağının ötesine berisine bakmış yatağının kenarı yırtılmış içinede pamuk konmuş. daha yeni eşya neden yırtılsın ki yaylı yatağın içinde pamuğun işi ne günahı boynuna.pis kadın.Her duasini tekkede mi ediyor mus da olay yerine geliyo duaya:))))))
aslında yap diyeceksin ben senin anneni görmek istemiyorum sende benimkileri görme diyeceksin tabi hak ve adalet sahibiysen bunu tartar öyle yaparsın diyeceksin. ben eşime yıllar önce demiştim ben anneni aramam sende benimkini istersen arama diye olurmu öyle şey ben ararım sen ne yaparsan yap demişti.Kocam bi biraksa. Sen oyle yaparsan ben de yaparim sizinkilere der baska bisey demez.
bence sen en fazla birkaç yıllık evlisin....Ben ilk başta çok cahildim.Sonra farkındalığım artınca kocama derdim ki, korkuyorum ki anneni geççicem....Şimdi kv benle asla başedemez.Ondan daha kıvrak zekalıyım.Uğraşa uğraşa böyle oluyorsun.Öğreniyorsun yaniAyyy bi kere soyleyecek oldu da ne yapti etti beni haksiz cikardi agzimi acmam halbuki. Sen karinla bunlari mi konusuyon kari gibi ayip ayip der uste cikar. Bi de ustune utandirir insani. Sen ozur dilicek kivama gelirsin.. o derece kivrak zekalidir.
Eh cazgirligi var biraz. Mesela bi magazaya dukkana gireriz kasiyerle tezgahtarla kavga eder cikar yerin dibine sokar beni. Eve gelen tesisatciyla kavga etti yahu adam yapmadan birakip gitcekti. Yalvar yakar araya girdim.Siz onu utandırın bir kere de. Edepsiz bir kadın sanıyorum. Onun yanında bir kere sinir krizi geçiriverin bence aynı şekilde davranamaz
Insallah o gunler cabuk gelir cunku ben hasta olcam artik susa susabence sen en fazla birkaç yıllık evlisin....Ben ilk başta çok cahildim.Sonra farkındalığım artınca kocama derdim ki, korkuyorum ki anneni geççicem....Şimdi kv benle asla başedemez.Ondan daha kıvrak zekalıyım.Uğraşa uğraşa böyle oluyorsun.Öğreniyorsun yani