• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Ay zaten borc girtlakta yaa. Anlamazlar ki. Para yoksa kredi cek. Iyi bi ogrenmisler krediyi. Her birinin agzinda kredi cek de kredi cek. Sanki banka bedava veriyo. Borclu harcli dinlemezler. Oyle alismislar.
yakında kayınvalide sanamı gelecek. bu uçak bileti derdi nereden düştü içine? gelirse borçlardan bahset dur en iyisi. anlar belki

Patavatsiz dicem ama cok masum bi kelime oldu. Terbiyesiz densiz! Keske hickimse bilmeseymis teyzeler filan. Cok icim yandi ya. Ben de sirnakta bulundum bi donem bekarken:)
teyzesi iyi kadın bir densizliğini görmedim. tabi insanoğlu çiğ süt emmiştir ne olacağı bilinmez. bilmeseler iyiydide işte öğrendi. bekarken Şırnakta neredeydin. Biz Cizredeydik. Öğretmen misin?

o çekince var zaten...kocam da ona ayar vermişti, senin kafanı kopartırım sen beni dinleyeceksin demişti ablasına...eniştesi de vardı
Iste yavrum kocan destek cikinca isler degisiyor ne guzel. Bi kere bile destek olmuyo benimki durmadan kendimizi yiyorum acip da anne burda ne demek istedin demiyo. Bi kac kere biyle dese zaten ayar vercek kendine kv.

yakında kayınvalide sanamı gelecek. bu uçak bileti derdi nereden düştü içine? gelirse borçlardan bahset dur en iyisi. anlar belki
Evet tesrif edecek zat-i muhterem:) ay ben borclardan bahsedince kizim sativer bileziklerini cift maassiniz yine alirsiniz diyo. Sanki kendi takmis bilezikleri gibi. Dugunde ele gune rezil olmayim diye kendi kendime bilezik aldim taktim ben. Insan utanir onlari sat demeye.

teyzesi iyi kadın bir densizliğini görmedim. tabi insanoğlu çiğ süt emmiştir ne olacağı bilinmez. bilmeseler iyiydide işte öğrendi. bekarken Şırnakta neredeydin. Biz Cizredeydik. Öğretmen misin?
Yok duz memurum:) silopideydim. Az kaldim dondum batiya. Allah dusurmesin bi daha:)

Evet tesrif edecek zat-i muhterem:) ay ben borclardan bahsedince kizim sativer bileziklerini cift maassiniz yine alirsiniz diyo. Sanki kendi takmis bilezikleri gibi. Dugunde ele gune rezil olmayim diye kendi kendime bilezik aldim taktim ben. Insan utanir onlari sat demeye.
densiiiz. birde akıl veriyor. aslında onurlandırmayacakmışsın hiç. bileziklerini almayıp ele güne rezil olacaktı. ayıplarını örtmüşsün iyice yayılmışlar.

Iste yavrum kocan destek cikinca isler degisiyor ne guzel. Bi kere bile destek olmuyo benimki durmadan kendimizi yiyorum acip da anne burda ne demek istedin demiyo. Bi kac kere biyle dese zaten ayar vercek kendine kv.
zaten onların asıl sorunları, kocam ile kv ile kızları arasında....benle direkt sorunları yok.Kocama kızdıkları için bana da iyi davranmıyorlar.Bir nevi kocamı acıtıyorlar.Yoksa kocam beni korumak için kafanı kopartırım demedi ablasına....bence zaten kocan arayıp, ne demek istedin diye sormasın....o yaştaki kadın, hele de seninki gibiyse, söylediği lafın anlamını en iyiden en kötüye kadar düşünür.Kocan arasa da haklı çıkamaz ki.Annesiyle çene yarıştırmaz.Benim kocam dedi ki, kimin kime gücü yeterse yapın..ben karı işine karışmam dedi kocam

zaten onların asıl sorunları, kocam ile kv ile kızları arasında....benle direkt sorunları yok.Kocama kızdıkları için bana da iyi davranmıyorlar.Bir nevi kocamı acıtıyorlar.Yoksa kocam beni korumak için kafanı kopartırım demedi ablasına....bence zaten kocan arayıp, ne demek istedin diye sormasın....o yaştaki kadın, hele de seninki gibiyse, söylediği lafın anlamını en iyiden en kötüye kadar düşünür.Kocan arasa da haklı çıkamaz ki.Annesiyle çene yarıştırmaz.Benim kocam dedi ki, kimin kime gücü yeterse yapın..ben karı işine karışmam dedi kocam
madem oğluyla derdi var ne diye gelip gidiyor hala sana. uyuz kadın. bırak naparsa yapsın. eşinde iyi demiş.

Bneim kv. kocamı korkutuyor.Karın senden boşanırsa bize ihtiyacın olacak, biz sna bakıcaz v.s. diye....dedim ki kocama korkma, sna bişey olmaz.Gider bebek gibi kız alırsın...Kocamı korkutuyor

Annem kirilmasin diye yaptim ya. Gider biri bisey der kirilir. Sirf ondan.
haklısın annelerimiz üzülmesin. annen biliyor mu kv denin bu yaptıklarını. ben anneme kardeşime kimseye anlatmadım yaşananları zaten çok uzaklar annem ararsa konuşurlardı annemde aramıyor artık. sormuyor bile. şimdi anlatsam eşimede düşmanlık beslerler kvdeyi kardeşim dövmeyebile gelebilir. :) o fenadır kimsenin lafının altında kalmaz az ona çekeydim :)

Bneim kv. kocamı korkutuyor.Karın senden boşanırsa bize ihtiyacın olacak, biz sna bakıcaz v.s. diye....dedim ki kocama korkma, sna bişey olmaz.Gider bebek gibi kız alırsın...Kocamı korkutuyor
abooov kız sen ne fenasın maşallah kocanada bebek gibi kız alırsın filan gururuda okşanıyor adamın :)

Zaten kvnin her lafi yuvarlaktir. Bi acik kapi birakir ki kacabilsin. Ya da ay ben oyle demedim oglum boyle dedim der lap diye ortada birakir. Yanlis anlamis der. En son bi olayda kvnin soyledigi bi lafi soyledim kocama. O da kaynimla konusmus bunu annem boyle boyle demis diye. Kaynim da oyle demedi boyle dedi demis. Lafi oyle bir yumusatmis ki ben fesat oldum yalanci cikardilar beni. Halbuki cumle kisa ve netti. Uc kelime. Neresini yanlus anliyim neresini cekeyim.. iste ahim kalmasin yerde herkes bigun evlenip barklanacak!

k roy
abooov kız sen ne fenasın maşallah kocanada bebek gibi kız alırsın filan gururuda okşanıyor adamın :)
öyle valla. kocamı korkutuyor, benden yana şüpheye düşürüyor.bunu her oğluna yapıyor.Her gelin için, ötekilere diyor ki, boşanacak, bu gidecek...bu sefer millet benimseyemiyor yengelerini, arada hep soğukluk oluyor

Back
X