• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Zaten kvnin her lafi yuvarlaktir. Bi acik kapi birakir ki kacabilsin. Ya da ay ben oyle demedim oglum boyle dedim der lap diye ortada birakir. Yanlis anlamis der. En son bi olayda kvnin soyledigi bi lafi soyledim kocama. O da kaynimla konusmus bunu annem boyle boyle demis diye. Kaynim da oyle demedi boyle dedi demis. Lafi oyle bir yumusatmis ki ben fesat oldum yalanci cikardilar beni. Halbuki cumle kisa ve netti. Uc kelime. Neresini yanlus anliyim neresini cekeyim.. iste ahim kalmasin yerde herkes bigun evlenip barklanacak!
..benimki de böyleydi.bütün dünyayı doğru anlıyorum da bi seni mi hep yanlış anlıyorum dedim..bi dahakine sesini kaydederim, hep beraber dinleriz bakalım kim nasıl anlıyor de....bi daha ayarlı konuşur

var.bence çocuğu umursamıyor....ben gelse de gitsem de muhatap olmuyorum ki onunla.sohbete girmem.
insan torununu sevmezmi ya ne mikropmuş. bende eşimin akrabalarına gidersem önden söyleyeceğim kv demi çağırırsanız ben gelmeyim diye. benimle görüşmek isteyen buyursun gelsin. artık hakkımda ne düşünğrlerse düşünsünler umurum değil. kvde buradan giderken istediğin kişiye istediğini söyle serbestsin dedim şunu bil benimde ağzım var dedim. bende artık kadının ayıbını örtmeyeceğim hakkında iyi laf etmeyeceğim bugüne kadar hep onu savundum korudum dedim genç yaşta dul kalmış psikolojisi bozulmuş hasta filan. yoook hasta değil fetan mühendisi :) ;) ya bana ne dedi biliyormusun son gelişinde sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış. be geri zekalı ben babasız çocuk büyütürüm çok şükür mesleğim var iyide ölecek olan senin oğlun bunu nasıl söylersin. öyle mankafa yani. bana diyo seninde baban ölsünde sende gör babasızlık ne demek. salakcığım ben zaten babasız büyüdüm yaşaması yanımda oldu demek değilki. böyle beyinsiz anlayacağın. offf daraldım valla uyku muyku kalmadı.

haklısın annelerimiz üzülmesin. annen biliyor mu kv denin bu yaptıklarını. ben anneme kardeşime kimseye anlatmadım yaşananları zaten çok uzaklar annem ararsa konuşurlardı annemde aramıyor artık. sormuyor bile. şimdi anlatsam eşimede düşmanlık beslerler kvdeyi kardeşim dövmeyebile gelebilir. :) o fenadır kimsenin lafının altında kalmaz az ona çekeydim :)
Keskee:)) anneme anlatirim icimi dokerim. Napcak ki annem bilse de.. kiz annesidir susar nasilsa:)

insan torununu sevmezmi ya ne mikropmuş. bende eşimin akrabalarına gidersem önden söyleyeceğim kv demi çağırırsanız ben gelmeyim diye. benimle görüşmek isteyen buyursun gelsin. artık hakkımda ne düşünğrlerse düşünsünler umurum değil. kvde buradan giderken istediğin kişiye istediğini söyle serbestsin dedim şunu bil benimde ağzım var dedim. bende artık kadının ayıbını örtmeyeceğim hakkında iyi laf etmeyeceğim bugüne kadar hep onu savundum korudum dedim genç yaşta dul kalmış psikolojisi bozulmuş hasta filan. yoook hasta değil fetan mühendisi :) :KK66: ya bana ne dedi biliyormusun son gelişinde sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış. be geri zekalı ben babasız çocuk büyütürüm çok şükür mesleğim var iyide ölecek olan senin oğlun bunu nasıl söylersin. öyle mankafa yani. bana diyo seninde baban ölsünde sende gör babasızlık ne demek. salakcığım ben zaten babasız büyüdüm yaşaması yanımda oldu demek değilki. böyle beyinsiz anlayacağın. offf daraldım valla uyku muyku kalmadı.
onun sinirini en çok senin mutluluğun bozar.Hep gül hep ama....sinirlenen insan hata yapar.bırak o kendini batırsın

Ay sende ne laflar var ya:)))))) guluyorum yazarken:))
ayy napiyim bir bir anlatsam yaptıklarını, dinlerken çatlarsın valla....kocamı çok üzdü.sinirlendim.gelinle beraber oturuyor.Evin tapusu kaynımın üstüne.Gelinin annesini eve almıyormuş.Dolaylı yoldan, kızın kulağına gidecek şeklde haber saldım : boşatırsa evin yarısını kıza vermek zorundalar.nafaka da alır.velayeti de alır.az dişini göstersin......bak o gelin ona neler yapacak.yeter bizi kemirdiği bu kvnin

onun sinirini en çok senin mutluluğun bozar.Hep gül hep ama....sinirlenen insan hata yapar.bırak o kendini batırsın
sanki beni tanıyor gibi yorumlamışsın. evde kan kusarım dışarıda kızılcık şerbeti içtim derim. kadın onada gıcık drtsiz tasasız yaşıyorum sanıyor. onuda çekemiyor. hep ağlak olsam aciz güçsüz olsam kendine yakın hissedecek.çünkü kend hep mazlumu oynar. hep garip hep ezilmiş odur.

ayy napiyim bir bir anlatsam yaptıklarını, dinlerken çatlarsın valla....kocamı çok üzdü.sinirlendim.gelinle beraber oturuyor.Evin tapusu kaynımın üstüne.Gelinin annesini eve almıyormuş.Dolaylı yoldan, kızın kulağına gidecek şeklde haber saldım : boşatırsa evin yarısını kıza vermek zorundalar.nafaka da alır.velayeti de alır.az dişini göstersin......bak o gelin ona neler yapacak.yeter bizi kemirdiği bu kvnin
ohh kulağına su kaçır tabi. iyi demişsin.

insan torununu sevmezmi ya ne mikropmuş. bende eşimin akrabalarına gidersem önden söyleyeceğim kv demi çağırırsanız ben gelmeyim diye. benimle görüşmek isteyen buyursun gelsin. artık hakkımda ne düşünğrlerse düşünsünler umurum değil. kvde buradan giderken istediğin kişiye istediğini söyle serbestsin dedim şunu bil benimde ağzım var dedim. bende artık kadının ayıbını örtmeyeceğim hakkında iyi laf etmeyeceğim bugüne kadar hep onu savundum korudum dedim genç yaşta dul kalmış psikolojisi bozulmuş hasta filan. yoook hasta değil fetan mühendisi :) :KK66: ya bana ne dedi biliyormusun son gelişinde sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış. be geri zekalı ben babasız çocuk büyütürüm çok şükür mesleğim var iyide ölecek olan senin oğlun bunu nasıl söylersin. öyle mankafa yani. bana diyo seninde baban ölsünde sende gör babasızlık ne demek. salakcığım ben zaten babasız büyüdüm yaşaması yanımda oldu demek değilki. böyle beyinsiz anlayacağın. offf daraldım valla uyku muyku kalmadı.
Tam bir dangalakkkk!!!

Sen kocandan da avukatsin:))))) geceleri staj mi aliyon napiyon :)))))

o avukatsa ben hakimim,, evin hakimyim :)) kocama diyorum ki, bir evin huzuru kadının huzuru kadardır.Ben mutlu olmazsam evimizde mutluluk olmaz.O yüzden dilime vuruyor anacuğunun ettüklerüüüü

sanki beni tanıyor gibi yorumlamışsın. evde kan kusarım dışarıda kızılcık şerbeti içtim derim. kadın onada gıcık drtsiz tasasız yaşıyorum sanıyor. onuda çekemiyor. hep ağlak olsam aciz güçsüz olsam kendine yakın hissedecek.çünkü kend hep mazlumu oynar. hep garip hep ezilmiş odur.
Benimki diktir. Hem de maximum dik. Herseyi o bilir her lafa maydanoz olur. Yonetici olmayi sever. Neymis efendim lider ruhluymus. Valla karsimda koyun bulursam ben de lider ruhlu olurum. Bulmus bizim gibi koyunlari güduyo iste.

Back
X