Kayınvalidem bize taşınıyor

İkiz üçüz annelerinin çoğu nete girebiliyorlar..Siz de çocuk sahibi olduğunuzda girmeye fırsatınız olur bir şekilde...

Valla acaba diyorum çocuğum olunca fırsat bulabilecek miyim bir de iki tane, bir de üstüne kayınvalide elti geliyor gidiyor. Arkadaş iyi yetişiyor hepsinee Umutsuz ev kadınlarının Elifi canlandı gözümde birden

Önce Allah nasib eder de çocuğunuz olursa o zaman bakarsınız girip giremediğinize... Nete giren bir sürü ikiz üçüz annesi var...Bir bakın siteye......Abes bir durum değil......

öyle bir başlığa bakayım dedim ama tüm yazıları okuyu verdim roman seninki vallahi. kocanın ailesi ne pişkin insanlarmış vallahi dehşete düştüm. Allah kolaylık versin. Allah beterinden korusun. valla cnm sen sen ol vicdan yaptırsalarda kocan sonradan üzülüp bakalım desede sakın kabul etme aman. kocan çok duygusal birine benziyor dikkatli ol vallahi 3 çocuk bi de kaynana evde baka kalırsın. pes diyorum kaynana. bu arada eltin de pek uyanıkmış çocuk hastaymış ne yani seninkiler hiç hastalanmayacak mı o zaman hamile kadına yazık değil mi ya hastalık bulaşırsa... görümcelerinde varmış madem baksınlar annelerine elleri armut toplamıyor ya. görümcelerinin hepsi evli mi? ay bi de örgü örmeye başlamışlar kardeşlerine vallahi hayret verici bi durum. ki kayınvaldenin isteyip planlayarak hamile kalması ve kayınpederinin tepkisi hayret verici. insanın ağzı açık kalıyor. bu ailenin en normal ve aklı selim ferdiyle sen evlenmişsin ama bi ömür napıcaksın bunlarla bilmeme. sen uzak ve mesafeli dur cnm. çocukların bakımı zorlaşırsa ablandan hatta ingilteredeki anneni çağır annenden yardım al ilk 1 sene çok zor olur bebekler ki senin 1 değil 2 üstelik. Allah yardımcın olsun.

İnşallah Allah hayırlısıyla nasip eder de fırsat bulursam yazarım ben de buraya.. Bana garip gelen sadece çocuklarının olması değil, eve sürekli birilerinin gidip gelmesi, bu olayların yaşanması..Ve burçağın bu arada fırsat bulabilmesi..

Son düzenleyen: Moderatör:
.................................

çocuklar özellikle ılk bir ay 16 saat uyurlar aralıklı aralıklı hatta ilk 3 ay daha doğru olur bu nedenle annenin yazabilmesi normal birkaç ay sonra onu burada daha nadir görürsünüz hem şu anda çok stresli derdini anlatmak paylaşmak istiyor. o nedenlede bilgisayarı açık bırakıp sık sık yazdığını sanıyorum. her fırsatta.

örgü örmeye başlayanlar kayınvalidenin görümceleri

Olabilir ben arkadaşın bütün bunların içinde buraya girecek zaman bulmasını gözümde canlandırdım o kadar şimdi bana çocukların gelişim sürecinden falan bahsetmeye kalkışmayın tecrübeli arkadaşlar çocuk sahibi olmak bana çok zor göründüğü için böyle dedim..Yoksa benim arkadaşın konusuna falan söz ettiğim yok

Bu Kadın ne yapıp edip duygusömürüleriyle oğlunu
Yıldıracağa benziyor.
Sen eşine kesin ve kesin böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyle.
Ama Kaynanan vazgeçeceğe benzemiyor.

bence enişte fikrini değiştirmez. çok tepki göstermiş. geri adım atacağını sanmıyorum. bir de seni savunması da çok hoşuma gitti. enişte çok aklı selim birisine benziyor maşallah.

evet pis7li kayınvalidesi hamileymiş. hem de bilerek ve isteyerek hamile kalmış. kayınbaba öyle demiş. enişte resti çekmiş. nasıl yaptıysanız öyle bakın biz karışmıyoruz tarzı şeyler söylemiş. kayınvalide ağlamış.

öyle işte.

wooooooowwwww helal olsun enişteye bacım bu konuda böylece kapanır inşallah daha kimse gelelim gel bak diyemez sevindim adına konu aydınlığa kavuşmuş.. Günaydınlar herkese bu arada uyanır uyanmaz neler olmuş diye pc başına koşa koşa geldim

Sonunda aydınlığa kavuştu bu konu da böylece :) dün gece eşimle de uzun uzun konuştuk, kararımız kesin; bu evde sadece bizim ailemiz var, minik bebeklerimiz ve biz

Sonunda aydınlığa kavuştu bu konu da böylece :) dün gece eşimle de uzun uzun konuştuk, kararımız kesin; bu evde sadece bizim ailemiz var, minik bebeklerimiz ve biz

işte tam hayallerimdeki eş tipi.helal olsun eşinize.benimki olsa ne yapalım hanım gelene gelme denmez , anne hakkı ödenmez,idare ediver der baktı olmuyor ağlar zırlar hastalanır sonra günlerce surat asardı.bu arada da gelen zaten fikir sormaz çoktaaaan yerleşmiş olurdu.e kucağına alıp kapıya koyamayacağıma göre ben hemkötü olurdum hem onların dediğini eşşş........gibi yapmış olurdum.tecrübeyle sabittir

esinin tebkileri cok yerinde ve dozunda olmuş canım senide ezdirmemiş eltin bakıversin bi zahmet ay su eltilik olayinada hastayim bana kalmasında arka cıkıp eltiye kışkırtmak

al bendende o kadar,bende fesat ,kıskanç,kötü kalpli, olurdum, benim çocuğuma yaptığının mislisini birde gözümün içine baka baka yapar, daha çok yaranmanın peşine düşerdi, evde el birliğince beni sindirir, bir arada mutlu mutlu yaşarlardı. fikrimi soran olmazdı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…