- Konu Sahibi crownvetch
-
bence ne kvalidenin ne de k pederin psikiyatra ihtiyaçları yok ama konu sahibi bir an önce bulsun bi doktor
sonra iki arada bi derede bulmakla uğraşmasınlar
Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...
Kaynanam, eltim, ben evde kalınca kaynana yine bi ağlama koyverdi sonra demesin mi; Burçak yavrum siz çocuklara ne güzel iki oda açtınız ama daha erken gel bi beşik daha alalım seninkiler bi odada kalsın bu oda takımlarından birini de bize gönderelim kardeşinizin odası olsun diye... Bakakalmışım bi an... Anne benden bi şey iste ama onlar benim çocuklarımın ya, diyebildim öfkeden çıldırdım resmen, kötü şeyler söylememek için o kadar zor dayandım ki, seninki evlatsa benimki de canımdan can işte anne sen daha iyi bilirsin ne sen bunu söylemiş ol ne ben duymuş olayım, hem babamı da duydun bizi ilgilendirmezmiş, ben artık hiç bi konuda bi şey söyleyemem bu lafın üstüne dedim...
Polemiğe girmeyiniz hanımlar...
benim annecimde ablam doğum yaptıktan sonra hamile kaldığını düşünmüş. sağlık ocağına gitmiş test falan yaptırmış. dönüşte görenlere utancından ağrı kesici yazdırmaya gittim demiş.tabi düşümdüğü gibi değilmiş menepoz başlangıcıymış. şimdi anlatırda çok gülerizzsonucları aldıktan sonra dalgasına ablamı arayıp yiğenimin küçüklüklerini atma kardesin giyer demiştim de som olmustu :))
şu kk da ne konular okudum,bir çoğundan sonra 'yok artık,bunu da duydum ya bir daha şaşırmam' falan dedim ama halt etmişim resmen.
ben hayatımda böyle bir şey görmedim,duymadım.gelinden ,kızdan sonra doğuran duydum da bu derece pişkin insanlara hiç rastlamadım.
kızım 1,5 yaşında,kayınvalidem de kışa bana yerleşmeyi planlıyor bakmak için,ben onu nasıl savarım diye dert içideyken sizin yaşadığınız olay bana hepsini unutturdu.Allah yardımcınız olsun.ne güzel ki eşiniz yanınızdaymış.
hey Allahım,yazdıkça sinirleniyorum,bir de çocuklarınızın eşyalarına ortak olmaya çalışıyor.ayyyy düşüp bayılıyorum sanırım:18:
amma velakin
konu sahibinin esi ikiz babasi olarak
ve esine destek bir koca olarak
"önce ailemiz" demesi takdir edilsede
kardesi dunyaya gelince
cok kiymetlenecek benden soylemesi
sonucta minicik bir kardesi olacak
konu sahibinin korusu bumu acaba?
dunya tatlisi ikizleri gundemdeyken
bir bebegin daha gelmesi ustelik
kayinvalideden gelmesi!?
SONUÇ: Kaynanam çok hoş bir sürprizle hamile olduğunu ve kendisine baktırma niyetinde olduğunu açıkladı.
bu ciddimi ben mi yanlış anladımmm
kadın kaç yaşında kaçtane eşinin kardeşi var ve kayınbaban kaç yaşında şoke oldum
bunun üstüne bende doğururum
Kayinvaliden hamile miiiiiii
O da iyiymiş ya masallah senin ikizlere arkadas geliyor desene
kayınvalide doğrumu söylüyor acaba doktora gitmiş mi kesin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?