- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi crownvetch
-
Doğurmak üzere olanları yönlendirin benim başlığa hepsi tek tek başlarmış doğurmayaKayınvalidem de kayınpederim de 47 yaşında eşimn de bir erkek kardeşi var ikisi de kazık kadar adamlar
benm babam 48 yaşında annem 42 aynılar kaynanamla kayınbabam
Allahtan kordonunu bağlatmış bugun anneme diyor bitanede sen doğur
demekki bağlatmasa kıskançlıkdan benimkide doğururmuştuuuu
benimkide çok yanımıza taşınmayı istedi ama eşimdediiii kurban olurum onu verene
Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...
K.valide ve k.pedere şoklar içindeyim. Ben kazara olduğunu düşünmüştüm, her şey planlı, hiç böyle şey duymadım. Hiç hamile kaldım birileri bana baksın diyenini de duymadım. Madem çocuk sahibi olacak kadar genç hissediyorlar kendilerini niye bakacak birini arıyolar anlayamıyorum. K.valide doğursun baksın çocuğunu. Hangimiz birilerine güvenerek hamile kaldık. Yaşını başını almış insanlar, o çocuğa nolacak kendileri yaşlanınca insan bunları düşünür. Kazara bir durumdur diye kaç gündür okuduğum halde yorum yapmıyorum ama pervasızlıkları pes dedirtiyor gerçekten. Eşin çok haklı tepkisinde, ben de onun yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim.
konuyu bi başından bi sonundan okudum şok oldum
sadece hey maşallah diyorum
Kocama kardeş geliyooo kardeşşşş :95:
Nasıl öfkeliyiz nasıl şaşkınız anlatamam 47yaşında kadın hamileee!
Konuşuyorduk güzel güzel eşim dedi ki anne sen yorulma bak gelinin de iyi bakıma ihtiyacı yok falan, gülüşürken ben ona bakmayacağım Levent gelinim bana bakacak demesin mi Allah Allah diyoruz dedik anne neyin var Allah var ya aklımıza hastalık falan geldi derken kayınpeder bi sıkıldı kalktı gitti derken kaynanam olanlar oldu dedi ...
Durun daha ya görümce mi kayın mı onu öğreneceğiz ama benim içime görümce doğuyoÇin takviminden cinsiyete bakın yazmış bi arkadaş baktım 45yaşa kadar yapmışlar aşk olsun
en son konu sahibi eşiyle uzun uzun konuşmuştu ve eve kimseyi almamaya karar vermişlerdi
acaba gelişme var mı yaa :) teyze aşermeye başladı mı ki :26:
arkadaşlar nasılsınız durumlar da ne gibi gelişmeler varrrr
en son konu sahibi eşiyle uzun uzun konuşmuştu ve eve kimseyi almamaya karar vermişlerdi
acaba gelişme var mı yaa :) teyze aşermeye başladı mı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?