Kayınvalidem çok meraklı, dolapları karıştırıyor. Her şeyi soruyor

bence direk tepkinizi koyun...hadi salon mutfak neyse ama yatak odasına giriliğ karıştırılırmı yaaa...ayıp ayıppp yaniii
yatak odanızı kitleyin..neden kitledin dersede kimse girsin istemiyorum hep kitliyorum..gelen misafdir çocukları falan giriyor dersinn

valla ben olsam hiiçççççççç üşenmem gerekirse hepsinin üstüne içinde ne olduğunu yazıp yağıştırırım sonrada karıştırırken gördüğümde, bende içinde ne olduğunu merak ediyorsunuz diye açtığınız sanmıştım, üzerinde yazmasına bakıyorsunuz. sizi tanımasam iyi niyetinizi bilmesem, düzenimimi kontrol ediyorsunuz derdim kendime
diye bişiler söyleyebilirdim

bu arada benimde görümcem öyle heryeri kurcalamaz ama öyle, misafir var mesela kendide var bi bakarım yatak odama gitmiş havlu çıakrmış misafire yada sabun koymuş sabun olduğu halde, mutfakta bişilerin yerini değiştirir kendine göre sonra ben onu ararım günlerce :)))
ama bana çokta gelemdiği içn takmıyorum

bi gün tüm çekmeceleri açın anne gel hepsine birden bak..sende yorulma bende diyin

Laftan anlayan biri olsa laf edeceğim de laf mı anlıyor kadın saymıyor beni.

laftan anlamıyorsa napcanki dövecek değilsin herhal
ozaman çekeceksin napcan az gelmelerini sağla

birde bu kocalarımızın ortak durumu herhalde annesine bişi söyleyince hemen savunmaya geçiyorlar, sanki harpteyiz ya :)))

olur mu öyle şey yaa ağırlığınca yerinde dursun ....benim kayınvalide böle bişi yapsa önce eşim sinirlenir ve kızar annesine ne işin var yatak odasında diye eşinizin rahatlığını ve tepkisizliğini çözemedim ben sizin yerinizde olsam önce eşime tepki gösterirdim sonrada kayınvalideme kibarca "bütün odalara istediğiniz gibi bakın ama yatak odam eşimle özelimiz oraya bakmayın olur olmadık bişi çıkar utanırsınız" derim..bu sözün üstüne bakmaya devam ederse size geliyorum dediği dakika gider kapıyı kilitlerim

Evet harpte sanıyorlar. Bana annen böyle yapıyor deseler utanırım. Eşim utanmıyor da gıkını çıkarmıyor en çok da buna sinir oluyorum.

hadi diyelim oğlumun evi benim evimdir mantığıyla hareket ediyor.ama el-insaf yatak odası da onun değil herhalde.bu durumda ben olsam ortalığa uygunsuz şeyler serpiştirirdim.kondom olur,erotik dergiler olur,oğlunun donu olur.eğer utanmazsa aynısını onun evinde yapardım.hatta ilginç bulduğum birşey olursa (gerçi ne olacak ben de bulamadım ama)alır elime ayyy annneeee bu neee diye sorardım.daha da anlamazsa bol bol ya sabır çekerdim herhalde

Evet harpte sanıyorlar. Bana annen böyle yapıyor deseler utanırım. Eşim utanmıyor da gıkını çıkarmıyor en çok da buna sinir oluyorum.

seninki yine gıkını çıkarmıyormuş benimkine değil annesiyle ilgili halasıyla teyzesiyle ilgili en ufak bişi desen, hemen savunmaya geçer sen yanlış anlıyosunda sen anlamamışsındırda onlar aslında iyi niyetlide :)))

ben artık ailesi hakkında tek kelime etmem eşime zaten hani dediğim zamanalrda bile büyük bişi dememişimdir ama, tek kelime etmem şimdi bazen çok sinirliyken söylüyorum giydiriyorum onuda sinir anıyla söylüyoum diye ses etmiyor :)))

dediğim gibi az gelmelerini sağla

Evliliğimiz daha pek yıllanmış değil bu yüzden gelmemelerini sağlayamıyorum.

Evliliğimiz daha pek yıllanmış değil bu yüzden gelmemelerini sağlayamıyorum.

çalışıyormusun ? hele birde çalışıyorsan yorgunum falan diyebilirsin bu kadar görüşmek isriyorlarsada siz onlara gidin sık sık, bir saat uğrayıp gelin mesela

ha birde zamanla azalıyor eşinin ailesini bu kadar koruması bizimkisi 3.yıl baya azalmıştı hoş bende laf söylememeyi öğrendimde :)

Son düzenleme:
ya ben bu yatak odası karıştırmayı anlamıyorum arkadaş yaaa.biz saklanacak bir şey varsa direk yatak odasına koyarız mesela.şarap şişeleri vs. :) çünkü oraya girilmez.benim kapısı aralık durur ama kendi annem dahil girmez.valla kilitle bence yatak odasını.ne diyecek kaynanan oğluna?yatak odasına girmek istedim kilitliydi mi diyecek? siz de söyleyin canım eşinize uygun bir şey olmadığını, orasının mahrem olduğunu, bu davranışın annene özel olmadığını falan filan.ver bakayım kaynananın telefon numarasını.ben arayıp söyleyeyim :) sinir oldum ya!

Henüz çalışmıyorum maalesef. Eşimin çalışma saatleri yoğun. Geç çıkıyor kv aradığında söylüyorum ama pat diye geliyor yine de kadın. Dışardan görenler de ne görgülü bilgili kayınvaliden var diyor. Bir şey diyemiyorum aslında öyle değil diye. Kendisine herkes nur yüzlü kadınsın diyormuş sağda solda bunu diyor. Bir de içini görseler...

ne kadar ayıp yaaa bence senin açığını aryo hayır yanı neye bakıyooo bn olsam aynısını ona yapardım.. gerçi benimki de cok farklı değil gecen bi baktım yatak odasında dolapta acık hemen kapıyı surgülemeye başladı noluyo dedimm dolabının sürgüsü iymi ona bakıyorum dedii bendee iii anne coook iiii dedm o cıkana kdarda bekledım basında bıseye bakamadan cıktı

Son düzenleme:
İnsanların değişik merakları var ya sanki müze geziyor Ne aradığını söylese bir de.
Yeri gelir yatak odasına da girersin yastık nevresim giysi vb. birşey almaya.
O zaman da özel birşey görürsen falan görmemezlikten gelirsin.Gördüğünü de kimseye söylemezsin.
Yatak odası insanın en mahrem şeylerinin olduğu odadır.
Yoksa bir sebep yoksa neden giriyor ki böyle şeyleri ben anlamlandıramıyorum gerçekten.
İhtiyaç dışında özellikle de yatak odasına girmek çok ayıp birşey.

Onun eve geleceği zaman yatak odasının tüm çekmece ve dolaplarına prezervatif koy
Çok ciddiyim bu arada,belki utanırda bi daha yeltenmez böyle cürretsizliğe

o geldiğinde oturacağınız oda dışında bütün odaların kapısını kilitleyin gelenlerin çocukları karıştırıyor hiç sevmem böyle şeyi deyin ..........salak değilse anlar... olmadı eşinize söyleyin o konuşsun bu yaptığı çok ayıpp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…