ne kadar ayıp yaaa bence senin açığını aryo hayır yanı neye bakıyooo bn olsam aynısını ona yapardım.. gerçi benimki de cok farklı değil gecen bi baktım yatak odasında dolapta acık hemen kapıyı surgülemeye başladı noluyo dedimm dolabının sürgüsü iymi ona bakıyorum dedii bendee iii anne coook iiii dedm o cıkana kdarda bekledım basında bıseye bakamadan cıktı
Yakın zamanda benimde başıma geldi. Eşimin annesi 10 günlüğüne bize kalmaya geldi..bizde çalışıyoruz tabi. Akşam eve geldim eşimin dolabındaki atletleri düzeltmiş normalde de düzgündü ama daha düzgün katlamış. Neyse girdim odama eşime dedim böyle böyle. Oda çok sinirlendi kızacam anneme dedi. Yemin verdirdim sakın söyleme kadın 10 günlüğüne gelmiş zoruna gitmesin ama dayanamadı söyledi bizim odaya girmesen iyi olur onlar zaten düzgün sen karışma dedi. Ben utandım valla. Neyse bir daha girmedi yinede kalp kırmaya değmez diyorum böyle şeyler. ama yatak odası işte özeli insanın.
Ben sinirlenince bir de karşıma geçip pişkin pişkin gülüyor. Bir arkadaşımız da aynı durumu yaşamış ama kayınvalidesi 10 günlüğüne gelmiş. Benimki öyle değil ki. Aynı şehirdeyiz. Ben bulaşık yıkarken biliyor ki yarım bırakıp da ardından bakamam. Fırsat bu fırsat deyip karıştırıyor. Bizimkisi düzenleme de değil.
iyi olmuş söylediği boşver üzülme ,
sen söylesen kırılırdı ama oğlunun dediğini unutur en azından bir daha yapmaz, halbuki kendi düşünmüş olsada lafı söyletmese keşke
Ben sinirlenince bir de karşıma geçip pişkin pişkin gülüyor. Bir arkadaşımız da aynı durumu yaşamış ama kayınvalidesi 10 günlüğüne gelmiş. Benimki öyle değil ki. Aynı şehirdeyiz. Ben bulaşık yıkarken biliyor ki yarım bırakıp da ardından bakamam. Fırsat bu fırsat deyip karıştırıyor. Bizimkisi düzenleme de değil.
Kendisini çok severim belkide tepkimi ondan göstermedim. Sadece yatak odası değil bütün evin içi. Hatta memleketine döndüğünde bulamadıklarımızı arayıp ondan sorduk hatta çok güldük eşimle. Biz çalıştığımız için evin bütün işinide yapmıyordu öğlenleri. Hatta bikeresinde çamaşırlarımızı yıkamış içinde benim bir sürü iç çamaşırımAnne ben yaparım sen elleme dedim olsun sende benim bir kızımsın çekinmene gerek yok dedi. Bu söze nasıl kırarım onun kalbini Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.
amin :)ortada art niyet olmadığını düşünüyorsan tabi insan bişi diyemez kırılmasın diye seninki daha çok yardımcı olayım düzenliyim niyetindeymiş sanırım birde geçici süreli olduğu için gözüne batmamıştır fazla
Vallahi eşim annesinin sözünden çıkmıyor beni dinlemez onu dinler. Öyle bir şey. Daha önce de anlatmıştım konularımda. Değişik bir kadın. Ne zaman kvme gitsek ya da o gelse ardından tartışıyoruz. Her seferinde beni rahatsız edecek, huzursuzluk verecek bir şey yapıyor. Eskiden aman yaşlı kadın bir şey demeyeyim diyordum ama gerçekten rahatsız ediyor artık.
bendede böyle bir kaynana var-dı eskiden..artık araya mesafe koyduğum için herşeyime müdahele edemiyor.kaynanam beni kızı olarak gördüğünden değil herşeyimi karıştırması 'bakim ne almış ne vermiş oğulcuğumun kuzucuğumun parasıyla'düşüncesiyle yapardı..bir lafı durduk yere çok söylerdi o şu ..elin kızı kızın olmaz elin oğlu oğlun olmaz...ben zor tutardım kendimi şöyle dememek için''elin anasıda anam olmaz''diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?