Merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim dügün öncesi herşeye karışmak istediler bende izin vermeyince bana kinlendiler dügünde sürekli agladılar kınamayan kalmadı öyle söyleyim, dügünden bu tarafa görümcemin tutumu haraketleri annesiyle olan mesajlarını gördüm( annesi bizdeyken çantanı neden yanından ayırıyorsun gibi bir mesaj sanki hırsızlık yapacagım,sonra benden için hanım yok burda diye dalga geçmeler ve en önemlisi görümcem mesajında çarkına s.. gelirsem oraya demesi) tamamen iletişimi kestim görümcemle her yerden sildim,kaynanamla mecbur görüşüyordum. Dün kızına reels videosu atacakken hikayesinde paylaşmış videoda diyorki Gelinin ögretmenler gününü kutlayan kaynana diye işte videoda hakaret var sen bize susmayı ögrettin annnenden çıkmamayı ögrettin ki annem 1 saatlik şehirde yazın 4 gün gittim, oğluma 4 işte çalışmayı ögrettin falan... eşimle otururken gördük ve eşim bir sürü şey dedi annesine kapattı, o sırada annem izlemiş kaynanama bir ton mesaj yazmış bende eşime bir daha onun evine gitmiyorum aynı bacınla oldugu gibi görüşmüyorum dedim tamam dedi mahcup oldu, diyebilirsiniz hepsinin sebebi eşin hatası var illaki ama eşimin gazabından korkmama ihtimalleri yok çok arsız insanlar kaynanamı damatı evden kovduğu halde evine giden birisi öyle söyleyim tutumum hakkında ne düşünüyorsunuz geç mi kalmış bir karar sizce? bundan sonra siz olsanız ne yaparsınız