• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem dedikodumu yaparken kocama yakalandı

şu aileler her b*ka burnunu sokmasa olmuyor mu bu memlekette.

Klasik kv-görümce-gelin konusu diye okuyordum ama siz orada ''kocamın gazabından korkmama ihtimalleri yok'' yazmışsınız ya ben orada koptum :D
Acemice davranıyorsun sence kocan siler mi annesini, kardeşini :D Sana sildim der yarın bir gün bir şey olur barışırlar sen kalırsın böyle. Az değilsin.
Sanki kocası Cengiz Han gazap mazap diyo dkdkdk hayır sanki napacak ailesine dövecek mi? İki höt söt yapıp birkaç ay sonra e hadi iftara gitmiyoz mu, kaç gün küsecen anama b.kunu çıkardın işin diye vır vır edecek.

komik mi? ne kadar ilginç ve aşagılık bir yorum çantanı ayırma derken içinden birşey alınır diye demiş aynı anda geldi zaten iki tane mesaj? hayatınıs boyunca hırsızlık yaftası yediniz mi ne kadar kırıcı birşey biliyormusun konuşmak yorum yapmak kendin gibi üç beş kişiden begeni almak için konuşuyorsun
icinden birsey alimmamis mi sence?
almissin okumussun mesajlari iste
ha cantayi alip karistirmissin ha telefonu alip karistirmissin. benim icin ayni kategoride. telefonu karistiran cantagi da karistirir ki dogru soylemis kadin. ben olsam gorumcen ben de annemi uyarirdim dikkat et diye.
hırsızlık damgasi yemek istemiyorsan insanlarin esyalarini karistirma huyuna son verirsin
benim annem seninkiler gibi terbiyesiz degil gelip baş köşeye kurulacak sen ne aşagılıl bir kadınsında şurda iki şakşak almak için kendini rezil ediyorsun birde seni onaylanayanlar var benim annem daha gelip bir gece kalmadı yeni nesil kayınvalidelerden ültimatom veriyormuşum anlattıklarımı nerden dinlediysen ordan devam etme yaşamaya zor olur
allah askina neden insanlardan şakşak bekleyeyim ki alt tarafi bir web sitesi.
14 yildir kkdayim nerede senin gibi "senin ailen kötü benimki melek - anan bu eve gelemez- bacin ne ölüme ne dirime" kafasında kadin olsa hep sonraki konularda kendi ailelerini evinde agirlayamaz oluyor çünkü adamin ajlesi eve gelemezken gelen kadın ailesi ona batiyor bir süre sonra.
simdi sana hak veriyor olabilir ama bir sure sonra kesinlikle gözüne batacak. hele bayramda seyranda annesi telefonda aglarken senin ailene yaptigi ziyaretlerde
düşün, esin annenle kardesinle kavga etse (hakli bile olsa) onlar senin annen kardesin. sen de kizsan ds bir süre sonra sinirin gecer. bu arada senin ailen evr gelemezken esinin ailesine sofralar hazirlasan bu senin de agrina gider bir sure sonra kavgalar çıkartır evinde istemezsin. ya da coluk cocuga karısınca senin ailen torununa hasretken, cocuk anane teyze bilmezken babaannesiyle oyun oynasa agrina gjder, dolarsin.
insanoglu boyledir ve dediğim gibi 14 senedir KKdayim senin gibi "kayinvalidemin maskesini dusurdum artik gorusmeyecegim" diye sevinen kadınların basina da bu geliyor.

*ayrica annem şükür sizinki gibi degil. kaynanamin paylastigi sey icin mesaj yazip beni zor durumda bıraksa ben kizardim . sevmedigin biriyse takip etme yani böyle cingeneliklere ne gerek var

Sanki kocası Cengiz Han gazap mazap diyo dkdkdk hayır sanki napacak ailesine dövecek mi? İki höt söt yapıp birkaç ay sonra e hadi iftara gitmiyoz mu, kaç gün küsecen anama b.kunu çıkardın işin diye vır vır edecek.
Hanımm tez okumu yayımı getirrr :D
Aynen öyle fazla özgüven bunlar

e hangisini koltugu supururken gördün? bin tane sey yazmissin hepsi o an mi denk geldi?
kadin "cantani yanindan ayirma" derken kötü soykememis sizi bildiğinden soylemis. yanindan ayirmasaydi bu mesajlari okuyup dolmayacaktiniz
Demek ki kendisinin de farkında. Dedikoducu ve kötü niyetliyim, kendimi tutamam yazarım diyo

Çantalarını yanlarından ayırmayan insanların telefonlarına şifre koymamaları çok olası değil, şifreli telefona gelen mesajın içeriğini değil ancak bildirimini görebilirsiniz pek inandırıcı gelmedi bana o koltuk süpürürken yanlışlıkla görüp okuduğunuz, ayrıca annenizin görüp kayınvalidenize saydırması çok saçma ve komik, siz kendinizi koruyamıyor musunuz, ağzınız diliniz yok mu? Ki böyle büyük büyük tepkiler verilecek bir olay değil bence, görmezden gelir buz gibi bir mesafe koyardınız en fazla olur biterdi.

bu sayfa hakkında yapılan ekşi sözlükte ki yorumlar ne kadar haklı nerde gereksiz insan var burda yorum yaptıgını sanıyor
Sende buraya konu açıp gereksiz gördüğün insanlardan yorum bekliyorsun... Madem ekside böyle şeyler söylüyor neden konu acma ihtiyacı duydun orda paylassaydin ozman

Anne kiz deyince aklıma bu geliyor... Gelin ve annesi

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 32
komik mi? ne kadar ilginç ve aşagılık bir yorum çantanı ayırma derken içinden birşey alınır diye demiş aynı anda geldi zaten iki tane mesaj? hayatınıs boyunca hırsızlık yaftası yediniz mi ne kadar kırıcı birşey biliyormusun konuşmak yorum yapmak kendin gibi üç beş kişiden begeni almak için konuşuyorsun
Bakın size bir örnek vereyim:
Diyelim ki, ben “ kaynanama sinir oluyorum. Evimi karıştırıyor” diye kocaman bir pankart yaptırdım. Ve bu pankartı yatağımın altına gizledim. Sonra bir gün kayınvalidem evime habersiz girip yatağımın altını karıştırırken buldu. “Aaa” diye kocama koştu. Şimdi tek ben mi suçluyum?
Bir gün kocanıza değer verdiği bir aile üyesi, arkadaşı “her ikisi de suçlu” derse olay sizde de patlar. Ki erkekler biri uyandırana kadar mevzuyu çok anlamazlar, uyanınca beklenmedik şeyler yaparlar. Bence dikkatli olun.

Bakın size bir örnek vereyim:
Diyelim ki, ben “ kaynanama sinir oluyorum. Evimi karıştırıyor” diye kocaman bir pankart yaptırdım. Ve bu pankartı yatağımın altına gizledim. Sonra bir gün kayınvalidem evime habersiz girip yatağımın altını karıştırırken buldu. “Aaa” diye kocama koştu. Şimdi tek ben mi suçluyum?
Bir gün kocanıza değer verdiği bir aile üyesi, arkadaşı “her ikisi de suçlu” derse olay sizde de patlar. Ki erkekler biri uyandırana kadar mevzuyu çok anlamazlar, uyanınca beklenmedik şeyler yaparlar. Bence dikkatli olun.
Bu yazdıklarımın çok ufak bir kısmı yapılanları anlatmaya kalksam sayfalar olurdu belli başlı şeyleri yazdım ben kocama demiyorum onları sil bana gel aksine isterse iznini geçirsin ama ben onlarla muhatap olmak istemiyorum psikolojim kaldırmıyor 1 senede 20 kilo aldım düzenli spora giden biriydim yeme bozuklugu başladı bende o yüzden ailesi yeterince aklına girmeye çalışıyor ama kendisi çogu şeyin farkında ben evde otururken bir anda annen böyle bacın böyle demedim onlarla alakalı video çıktıgında hemen reels kaydırdım ben huzur istiyorum ve yapılanlarda burdakilerin güzellemesi gibi şeyler degil kendi başlarına geldiginde ortalıgı yıkacak insanlar bizi eleştiriyor annemin de bir dur noktası var maalesef

Bu yazdıklarımın çok ufak bir kısmı yapılanları anlatmaya kalksam sayfalar olurdu belli başlı şeyleri yazdım ben kocama demiyorum onları sil bana gel aksine isterse iznini geçirsin ama ben onlarla muhatap olmak istemiyorum psikolojim kaldırmıyor 1 senede 20 kilo aldım düzenli spora giden biriydim yeme bozuklugu başladı bende o yüzden ailesi yeterince aklına girmeye çalışıyor ama kendisi çogu şeyin farkında ben evde otururken bir anda annen böyle bacın böyle demedim onlarla alakalı video çıktıgında hemen reels kaydırdım ben huzur istiyorum ve yapılanlarda burdakilerin güzellemesi gibi şeyler degil kendi başlarına geldiginde ortalıgı yıkacak insanlar bizi eleştiriyor annemin de bir dur noktası var maalesef
Anneniz ne olursa olsun karışmayacaktı. Hatta arayıp siz engelle boşver onları deyip, yatıştırmalıydınız. Annem gördü çok üzüldü deyip onu yüceltirdiniz üstüne. Konuşması gereken tek kişi kocanız, ki o da konuşmuş zaten. Bakın gitmeyin, bana iyi gelmiyorlar bayramlar, özel durumlar dışında görmek istemiyorum deyip çekilin. Ama telefonda gördüm diye eşinize söylediyseniz onu dolduranların eline ilerde kullanacakları kozu siz verdiniz bile. Üstelik tarafsız kişiler de aynı yorumu yapacaklardır. “ her iki taraf da suçlu” bunu demeleri yeterli olur yani. Erkekler böyle durumlarda taraf olmazlar. Ancak kendilerine yapılan ciddi bir haksızlık olması lazım. Adamın da bunu anlayacak kapasitesi olması lazım.

Burada bazı konu sahipleri eleştiri kaldıramayınca
Karşıt görüş olunca ve gerçekler yüzüne vurulunca
Hemen hakaret etmeye başlıyorlar , çirkefleşiyor 🤦🏼‍♀️

Anneniz ne alaka az oturakli dursaydi. Neden üstüne vazife olmayan şeylere karışıyor.

Back
X