Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki kocası Cengiz Han gazap mazap diyo dkdkdk hayır sanki napacak ailesine dövecek mi? İki höt söt yapıp birkaç ay sonra e hadi iftara gitmiyoz mu, kaç gün küsecen anama b.kunu çıkardın işin diye vır vır edecek.Klasik kv-görümce-gelin konusu diye okuyordum ama siz orada ''kocamın gazabından korkmama ihtimalleri yok'' yazmışsınız ya ben orada koptum
Acemice davranıyorsun sence kocan siler mi annesini, kardeşiniSana sildim der yarın bir gün bir şey olur barışırlar sen kalırsın böyle. Az değilsin.
icinden birsey alimmamis mi sence?komik mi? ne kadar ilginç ve aşagılık bir yorum çantanı ayırma derken içinden birşey alınır diye demiş aynı anda geldi zaten iki tane mesaj? hayatınıs boyunca hırsızlık yaftası yediniz mi ne kadar kırıcı birşey biliyormusun konuşmak yorum yapmak kendin gibi üç beş kişiden begeni almak için konuşuyorsun
allah askina neden insanlardan şakşak bekleyeyim ki alt tarafi bir web sitesi.benim annem seninkiler gibi terbiyesiz degil gelip baş köşeye kurulacak sen ne aşagılıl bir kadınsında şurda iki şakşak almak için kendini rezil ediyorsun birde seni onaylanayanlar var benim annem daha gelip bir gece kalmadı yeni nesil kayınvalidelerden ültimatom veriyormuşum anlattıklarımı nerden dinlediysen ordan devam etme yaşamaya zor olur
Hanımm tez okumu yayımı getirrrSanki kocası Cengiz Han gazap mazap diyo dkdkdk hayır sanki napacak ailesine dövecek mi? İki höt söt yapıp birkaç ay sonra e hadi iftara gitmiyoz mu, kaç gün küsecen anama b.kunu çıkardın işin diye vır vır edecek.
Demek ki kendisinin de farkında. Dedikoducu ve kötü niyetliyim, kendimi tutamam yazarım diyoe hangisini koltugu supururken gördün? bin tane sey yazmissin hepsi o an mi denk geldi?
kadin "cantani yanindan ayirma" derken kötü soykememis sizi bildiğinden soylemis. yanindan ayirmasaydi bu mesajlari okuyup dolmayacaktiniz
Sende buraya konu açıp gereksiz gördüğün insanlardan yorum bekliyorsun... Madem ekside böyle şeyler söylüyor neden konu acma ihtiyacı duydun orda paylassaydin ozmanbu sayfa hakkında yapılan ekşi sözlükte ki yorumlar ne kadar haklı nerde gereksiz insan var burda yorum yaptıgını sanıyor
Bakın size bir örnek vereyim:komik mi? ne kadar ilginç ve aşagılık bir yorum çantanı ayırma derken içinden birşey alınır diye demiş aynı anda geldi zaten iki tane mesaj? hayatınıs boyunca hırsızlık yaftası yediniz mi ne kadar kırıcı birşey biliyormusun konuşmak yorum yapmak kendin gibi üç beş kişiden begeni almak için konuşuyorsun
Bu yazdıklarımın çok ufak bir kısmı yapılanları anlatmaya kalksam sayfalar olurdu belli başlı şeyleri yazdım ben kocama demiyorum onları sil bana gel aksine isterse iznini geçirsin ama ben onlarla muhatap olmak istemiyorum psikolojim kaldırmıyor 1 senede 20 kilo aldım düzenli spora giden biriydim yeme bozuklugu başladı bende o yüzden ailesi yeterince aklına girmeye çalışıyor ama kendisi çogu şeyin farkında ben evde otururken bir anda annen böyle bacın böyle demedim onlarla alakalı video çıktıgında hemen reels kaydırdım ben huzur istiyorum ve yapılanlarda burdakilerin güzellemesi gibi şeyler degil kendi başlarına geldiginde ortalıgı yıkacak insanlar bizi eleştiriyor annemin de bir dur noktası var maalesefBakın size bir örnek vereyim:
Diyelim ki, ben “ kaynanama sinir oluyorum. Evimi karıştırıyor” diye kocaman bir pankart yaptırdım. Ve bu pankartı yatağımın altına gizledim. Sonra bir gün kayınvalidem evime habersiz girip yatağımın altını karıştırırken buldu. “Aaa” diye kocama koştu. Şimdi tek ben mi suçluyum?
Bir gün kocanıza değer verdiği bir aile üyesi, arkadaşı “her ikisi de suçlu” derse olay sizde de patlar. Ki erkekler biri uyandırana kadar mevzuyu çok anlamazlar, uyanınca beklenmedik şeyler yaparlar. Bence dikkatli olun.
Anneniz ne olursa olsun karışmayacaktı. Hatta arayıp siz engelle boşver onları deyip, yatıştırmalıydınız. Annem gördü çok üzüldü deyip onu yüceltirdiniz üstüne. Konuşması gereken tek kişi kocanız, ki o da konuşmuş zaten. Bakın gitmeyin, bana iyi gelmiyorlar bayramlar, özel durumlar dışında görmek istemiyorum deyip çekilin. Ama telefonda gördüm diye eşinize söylediyseniz onu dolduranların eline ilerde kullanacakları kozu siz verdiniz bile. Üstelik tarafsız kişiler de aynı yorumu yapacaklardır. “ her iki taraf da suçlu” bunu demeleri yeterli olur yani. Erkekler böyle durumlarda taraf olmazlar. Ancak kendilerine yapılan ciddi bir haksızlık olması lazım. Adamın da bunu anlayacak kapasitesi olması lazım.Bu yazdıklarımın çok ufak bir kısmı yapılanları anlatmaya kalksam sayfalar olurdu belli başlı şeyleri yazdım ben kocama demiyorum onları sil bana gel aksine isterse iznini geçirsin ama ben onlarla muhatap olmak istemiyorum psikolojim kaldırmıyor 1 senede 20 kilo aldım düzenli spora giden biriydim yeme bozuklugu başladı bende o yüzden ailesi yeterince aklına girmeye çalışıyor ama kendisi çogu şeyin farkında ben evde otururken bir anda annen böyle bacın böyle demedim onlarla alakalı video çıktıgında hemen reels kaydırdım ben huzur istiyorum ve yapılanlarda burdakilerin güzellemesi gibi şeyler degil kendi başlarına geldiginde ortalıgı yıkacak insanlar bizi eleştiriyor annemin de bir dur noktası var maalesef
Tam olarak sizin aile işte.ne kadar yaratıcı ve komik